- 17 Ocak 2023
- 704
- 416
- 33
- 36
Maşallah hemen hemen aynı haftalardayız. Sağlıkla gelsinler30+4 canım kızım olacak hayırlısı ile Doktor 34 gel nstye 34 de başlayacağız dedi kalbim küt küt
Anladım canımm Şifaa olsunnSor tabi canım bence beyaz ve sarı akıntı normal. Fizyolojik bi akıntı vajina kendi üretiyor florasini korumak için. Yeşil sıkıntı. Kaşıntı yapıyor.kötü koku da vardı. Fitilden sonra öyle bi akıntı geldiki sabahları anlatamam. Iyi ki kullanmışım dedim resmen temizledi. Baş aşağı olması gayet normal neden korktun ki. Kanalda dememiş ki.benmde baş aşağı normal dogum bekliyorum ben de inşallah nasipse
41 e kadar beklemezsin inşallah yalancı çobanKızlar benim kocam arkadaşlarla akşam çıkıp okey oynayan bir tip çok sık yapmaz ama bu aralar arttı bokunu çıkardı yani dün korkuttum nişanım geldi her an doğurabilirim hazırlıklı ol dedim o zaman ben çıkmiyim artık bir yere diyor zahmet oldu pasama şimdi içerde bulaşıkları diziyorarada yapın kullanın böyle şeyleri iyi oluyor
Kızlar benim kocam arkadaşlarla akşam çıkıp okey oynayan bir tip çok sık yapmaz ama bu aralar arttı bokunu çıkardı yani dün korkuttum nişanım geldi her an doğurabilirim hazırlıklı ol dedim o zaman ben çıkmiyim artık bir yere diyor zahmet oldu pasama şimdi içerde bulaşıkları diziyorarada yapın kullanın böyle şeyleri iyi oluyor
Kızlar bazen adamların rahatlığını kendimize bulaştırmamız lazım bence ya çünkü olur da 40 haftayı aşarsak bu sefer onları gerdiğimizle kalıcaz biz de gerilcezBenimki de yürüyüş hastası sabah öğle akşam habire yürüyor sinir oluyorum artık sona yaklaşıyoruz umrunda değil
Evet söylerdi tabiki. Baş aşağı olması normal. Hemen doğum olacak anlamına gelmiyor bu merak etmeAnladım canımm Şifaa olsunnBen kanalda dediğini anlamadım ama öyle bir durum olsaa uyarırdı demii canımm Rahim ağzımı ölçmesi tuhafıma kaçtı benimm ama oda normal çıktı rahim ağzını ölçelim önlem almamız gerekirse alalım dedii banada canım ama normal çıktı kısaa yürüyüşleer yap eve kapanma dedii ağırr iş yapmıycam tabide Kanalda olsaa ALLAH korusun derdi demii canımm Sağlıcakla ilerleyelim
Bende bende canımm 3 gündür felan hissediyorum bende Amann ALLAH korusun canımm ben paniklerim kendi doktoruma 4 Martta Nasipse az kaldı gideimde söleim ama şu var ben mesela ayaklarınıda bir süree vajinada hissettim sonra yanaa kaymıştı şimdi mesela ayakları ortada olabiliyor demekki dönebiliyorlar ayy Sağlıcakla gelsinlerdeEvet söylerdi tabiki. Baş aşağı olması normal. Hemen doğum olacak anlamına gelmiyor bu merak etmebenimkide baş aşağı hıçkırıklarıni hemen vajinanın üstünde hissediyorum
Geçmiş olsun inşallah durabildiği son ana kadar sabreder minik canım. Şimdi nasılsın ?Kızlar günaydın,
Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah
Tek tek alıntıyamadım. Kusura bakmayın
Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.
Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordudoğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun
Ben olsam boyatmazdım ya. Kokulu deodorant falan bile karaciğer enzimlerini etkiliyomuş saç boyaları çok daha kimyasal Allah korusun.Kizlar sacimi boyatsam bi sknti olur mu.
Evet yerleri geniş daha dönüyorlardir bende en çok yanlarımda hissediyorum güçlü tekmelerini. Yanlara yatmami istemiyo rahatsız oluyor gibi yatar yatmaz vurmaya başlıyo. Bazen de hemen göğsümun altında biseler yapiyo gıdıklar gibi sabit durmuyorlar ki hiçBende bende canımm 3 gündür felan hissediyorum bende Amann ALLAH korusun canımm ben paniklerim kendi doktoruma 4 Martta Nasipse az kaldı gideimde söleim ama şu var ben mesela ayaklarınıda bir süree vajinada hissettim sonra yanaa kaymıştı şimdi mesela ayakları ortada olabiliyor demekki dönebiliyorlar ayy Sağlıcakla gelsinlerde
Başgelişli demek normal doğum için iyi demek makat gelişli ters demek gülüm banaca baş gelişli dedi bugün bu iyi haber hep öyle kalsın yan geliş var yani bebek yan duruyor oda sezeryan sebebi oluyor korkma yaniAnladım canımm Şifaa olsunnBen kanalda dediğini anlamadım ama öyle bir durum olsaa uyarırdı demii canımm Rahim ağzımı ölçmesi tuhafıma kaçtı benimm ama oda normal çıktı rahim ağzını ölçelim önlem almamız gerekirse alalım dedii banada canım ama normal çıktı kısaa yürüyüşleer yap eve kapanma dedii ağırr iş yapmıycam tabide Kanalda olsaa ALLAH korusun derdi demii canımm Sağlıcakla ilerleyelim
valla saçlarım kar gibi olmuş ama doğumu bekliyorum bu kadar bekledim daha riske atmaya gerek yok diye düşündümKizlar sacimi boyatsam bi sknti olur mu.
Amin amin inşallah canım benimMaşallah hemen hemen aynı haftalardayız. Sağlıkla gelsinler
Artık çok geç az önce aldım geldim olmadı 2.el satarım yapacak bi şey yokBen almadimm hatta almama gerek kalmicakti kuzende de gorumcede de vardi verelim dediler bende siz kullandiniz mi dedim yok cok gereksiz dediler. Zaten cöpü biriktirmeyelim bi zahmetben mutfak copumu aksam yemeginden sonra sabah eşime giderken hatirlatiyom yatmadan soyluyom sjdnfj . Bi de bundaki bez yani ve bizimkiler ne kadar olsa da yine de koku birakiyor dediler . Bende balkon copume atip onu da ilk firsatta atma taraftariyim valla . Yakinimdaki iki kisinin geri donusu boyleydi
Evet yerleri geniş daha dönüyorlardir bende en çok yanlarımda hissediyorum güçlü tekmelerini. Yanlara yatmami istemiyo rahatsız oluyor gibi yatar yatmaz vurmaya başlıyo. Bazen de hemen göğsümun altında biseler yapiyo gıdıklar gibi sabit durmuyorlar ki hiç
Anladım canım ben göğüs altımda hiç hissetmedim sayılır yanii göbek sağ sol üstte arada hissediyorum bende yanlara yatınca tekmelesede dönmüyorum baZen belkide bugün doktır tesadüfen ölee gördü sonra döndü ben hıçkırırsa anlarım artık Nasipse canımm ben artık hareketide korkudan iyice azaltırım ayy sağlıcakla ilerleyelim De cümleten
Anladım canım ben göğüs altında hiç hissetmedim sayılır yanii göbek sağ sol üstte arada hissediyorum bende yanlara yatınca tekmelesede dönmüyorum baZen belkide bugün doktor tesadüfen ölee gördü sonra döndü ben hıçkırırsa anlarım artık Nasipse canımm ben artık hareketide korkudan iyice azaltırım ayy sağlıcakla ilerleyelim De cümletenEvet yerleri geniş daha dönüyorlardir bende en çok yanlarımda hissediyorum güçlü tekmelerini. Yanlara yatmami istemiyo rahatsız oluyor gibi yatar yatmaz vurmaya başlıyo. Bazen de hemen göğsümun altında biseler yapiyo gıdıklar gibi sabit durmuyorlar ki hiç
Anladım canımm ama inanki ben sezeryan istiyorum normaldede ALLAH Naasip ederse aslında Normalden korkuyorum Birde rahim ağzını ölçünce tırsmıştım neden ölçtü diee ama önlem amaçlı ölçelim dedii ama herşeyin Hayırlı afiyetli olanı olsun Tüm hamişler içinnBaşgelişli demek normal doğum için iyi demek makat gelişli ters demek gülüm banaca baş gelişli dedi bugün bu iyi haber hep öyle kalsın yan geliş var yani bebek yan duruyor oda sezeryan sebebi oluyor korkma yani
valla saçlarım kar gibi olmuş ama doğumu bekliyorum bu kadar bekledim daha riske atmaya gerek yok diye düşündüm
Korkulacak bi durum yok canim olsaydı doktor söylerdi hareket iyidir. Benim plasenta da yukarı cıktı artık başlamam lazım yürüyüşlereAnladım canım ben göğüs altında hiç hissetmedim sayılır yanii göbek sağ sol üstte arada hissediyorum bende yanlara yatınca tekmelesede dönmüyorum baZen belkide bugün doktor tesadüfen ölee gördü sonra döndü ben hıçkırırsa anlarım artık Nasipse canımm ben artık hareketide korkudan iyice azaltırım ayy sağlıcakla ilerleyelim De cümleten
Beklersem yandık hahahah41 e kadar beklemezsin inşallah yalancı çoban
Anladım canım benim plesenta benim neerde acaba onuu bilmiyorum ortada sanırım öndee ben yürümem şimdiden canımm İNŞALLAH hepimiz iyi sağlıklı günler görelimKorkulacak bi durum yok canim olsaydı doktor söylerdi hareket iyidir. Benim plasenta da yukarı cıktı artık başlamam lazım yürüyüşlere
Ya lohusalikta kan gelirken olmaz lohusaliginda bitmesini beklemek gerekiyor bitince de cocugu emanet wdicek biri lazim mama olsa belki ama meme den beslenecek olan bebis icin daha zor simdi icerimdeyken yapsam ciakkrtsam bu meseleyi daha makul gibi geldiBaşgelişli demek normal doğum için iyi demek makat gelişli ters demek gülüm banaca baş gelişli dedi bugün bu iyi haber hep öyle kalsın yan geliş var yani bebek yan duruyor oda sezeryan sebebi oluyor korkma yani
valla saçlarım kar gibi olmuş ama doğumu bekliyorum bu kadar bekledim daha riske atmaya gerek yok diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?