2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canımm Şifaa olsunn Ben kanalda dediğini anlamadım ama öyle bir durum olsaa uyarırdı demii canımm Rahim ağzımı ölçmesi tuhafıma kaçtı benimm ama oda normal çıktı rahim ağzını ölçelim önlem almamız gerekirse alalım dedii banada canım ama normal çıktı kısaa yürüyüşleer yap eve kapanma dedii ağırr iş yapmıycam tabide Kanalda olsaa ALLAH korusun derdi demii canımm Sağlıcakla ilerleyelim

41 e kadar beklemezsin inşallah yalancı çoban

Benimki de yürüyüş hastası sabah öğle akşam habire yürüyor sinir oluyorum artık sona yaklaşıyoruz umrunda değil
Kızlar bazen adamların rahatlığını kendimize bulaştırmamız lazım bence ya çünkü olur da 40 haftayı aşarsak bu sefer onları gerdiğimizle kalıcaz biz de gerilcez he tabi son zamanlarda insan eşi yanında olsun ister bu bence duygusal bi ihtiyaç doğumun başlamasından bağımsız. Anlamayan da tehdidi hak etmiştir

Evet söylerdi tabiki. Baş aşağı olması normal. Hemen doğum olacak anlamına gelmiyor bu merak etmebenimkide baş aşağı hıçkırıklarıni hemen vajinanın üstünde hissediyorum

Evet söylerdi tabiki. Baş aşağı olması normal. Hemen doğum olacak anlamına gelmiyor bu merak etmebenimkide baş aşağı hıçkırıklarıni hemen vajinanın üstünde hissediyorum
Bende bende canımm 3 gündür felan hissediyorum bende Amann ALLAH korusun canımm ben paniklerim kendi doktoruma 4 Martta Nasipse az kaldı gideimde söleim ama şu var ben mesela ayaklarınıda bir süree vajinada hissettim sonra yanaa kaymıştı şimdi mesela ayakları ortada olabiliyor demekki dönebiliyorlar ayy Sağlıcakla gelsinlerde

Geçmiş olsun inşallah durabildiği son ana kadar sabreder minik canım. Şimdi nasılsın ?

Kizlar sacimi boyatsam bi sknti olur mu.

Evet yerleri geniş daha dönüyorlardir bende en çok yanlarımda hissediyorum güçlü tekmelerini. Yanlara yatmami istemiyo rahatsız oluyor gibi yatar yatmaz vurmaya başlıyo. Bazen de hemen göğsümun altında biseler yapiyo gıdıklar gibi sabit durmuyorlar ki hiç

Başgelişli demek normal doğum için iyi demek makat gelişli ters demek gülüm banaca baş gelişli dedi bugün bu iyi haber hep öyle kalsın yan geliş var yani bebek yan duruyor oda sezeryan sebebi oluyor korkma yani
Kizlar sacimi boyatsam bi sknti olur mu.
valla saçlarım kar gibi olmuş ama doğumu bekliyorum bu kadar bekledim daha riske atmaya gerek yok diye düşündüm

Artık çok geç az önce aldım geldim olmadı 2.el satarım yapacak bi şey yok

Anladım canım ben göğüs altında hiç hissetmedim sayılır yanii göbek sağ sol üstte arada hissediyorum bende yanlara yatınca tekmelesede dönmüyorum baZen belkide bugün doktor tesadüfen ölee gördü sonra döndü ben hıçkırırsa anlarım artık Nasipse canımm ben artık hareketide korkudan iyice azaltırım ayy sağlıcakla ilerleyelim De cümleten

Anladım canımm ama inanki ben sezeryan istiyorum normaldede ALLAH Naasip ederse aslında Normalden korkuyorum Birde rahim ağzını ölçünce tırsmıştım neden ölçtü diee ama önlem amaçlı ölçelim dedii ama herşeyin Hayırlı afiyetli olanı olsun Tüm hamişler içinn

Korkulacak bi durum yok canim olsaydı doktor söylerdi hareket iyidir. Benim plasenta da yukarı cıktı artık başlamam lazım yürüyüşlere

Korkulacak bi durum yok canim olsaydı doktor söylerdi hareket iyidir. Benim plasenta da yukarı cıktı artık başlamam lazım yürüyüşlere
Anladım canım benim plesenta benim neerde acaba onuu bilmiyorum ortada sanırım öndee ben yürümem şimdiden canımm İNŞALLAH hepimiz iyi sağlıklı günler görelim

Ya lohusalikta kan gelirken olmaz lohusaliginda bitmesini beklemek gerekiyor bitince de cocugu emanet wdicek biri lazim mama olsa belki ama meme den beslenecek olan bebis icin daha zor simdi icerimdeyken yapsam ciakkrtsam bu meseleyi daha makul gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…