Benım de biraz artıs gösterdi. Demek zaman iletledikte oluyorSon 3-4 gündür benim de arttı. Burda kızlar yazmış hep doktorları bu haftalarda normal demiş diye umursamadım valla ben
Aa onu hiç sormadım. Pazartesi günü doktor randevusundan sonra ebeyle de görüşücem sorayım
Aa onu hiç sormadım. Pazartesi günü doktor randevusundan sonra ebeyle de görüşücem sorayım
İlk hamilelikti ondan dolayı ölçmüştür normal doğum olur mu diye olmazsa söylerdi korkma gülüm ikiniz için hangisi hayırlısı ise rabbim onu nasip etsinAnladım canımm ama inanki ben sezeryan istiyorum normaldede ALLAH Naasip ederse aslında Normalden korkuyorum Birde rahim ağzını ölçünce tırsmıştım neden ölçtü diee ama önlem amaçlı ölçelim dedii ama herşeyin Hayırlı afiyetli olanı olsun Tüm hamişler içinn
Valla sen bilirsin artık gülüm doktoruna danış istersen gerisi ikinizdeYa lohusalikta kan gelirken olmaz lohusaliginda bitmesini beklemek gerekiyor bitince de cocugu emanet wdicek biri lazim mama olsa belki ama meme den beslenecek olan bebis icin daha zor simdi icerimdeyken yapsam ciakkrtsam bu meseleyi daha makul gibi geldi
Aminn Aminn cümleten canım tüm hamişlere hayırlı afiyetli iyi olanı Nasip etsin Yücee ALLAH Çok Aminnİlk hamilelikti ondan dolayı ölçmüştür normal doğum olur mu diye olmazsa söylerdi korkma gülüm ikiniz için hangisi hayırlısı ise rabbim onu nasip etsin
Valla sen bilirsin artık gülüm doktoruna danış istersen gerisi ikinizde
Ben yerimden kalkarken bu haftalar artık tutulma yaşiyorum belimde sonra dikleşiyorum yeminle nine gibi oldum yaBu ne ya agrımayan yerim yok bir de artık izinliyim bugun çalısmadımda cok zor
Ayaklarım ayrı kopuyor belim ayrı kopuyor
Sırtım ayrı agrıyor aman aman çok şükür gene de
Benim arkadaşım hamileliğinde hiç boyatmadı aylarca bekledi. Doğuma yakın 1 defa boyattı. O da onu baya uzu süre götürdü. Doktoru en fazla 2 defa boyatabilirsin demiş hamileliğinde saçını. Ama bence sen kendi doktoruna sor. Doğumdan sonra da bebişi annesinin ona geldiği bir gün bıraktı kuaföre gitti saçını boyattı geldi. Bebişi babasına da emanet edebilirsin o iş kolay.Ya lohusalikta kan gelirken olmaz lohusaliginda bitmesini beklemek gerekiyor bitince de cocugu emanet wdicek biri lazim mama olsa belki ama meme den beslenecek olan bebis icin daha zor simdi icerimdeyken yapsam ciakkrtsam bu meseleyi daha makul gibi geldi
Kuzum bebegi esime birakma fikri zor ben en iyisi pazartesi bi doktoruma sorayim yok derse artik saclarim baska bahara kalicakBenim arkadaşım hamileliğinde hiç boyatmadı aylarca bekledi. Doğuma yakın 1 defa boyattı. O da onu baya uzu süre götürdü. Doktoru en fazla 2 defa boyatabilirsin demiş hamileliğinde saçını. Ama bence sen kendi doktoruna sor. Doğumdan sonra da bebişi annesinin ona geldiği bir gün bıraktı kuaföre gitti saçını boyattı geldi. Bebişi babasına da emanet edebilirsin o iş kolay.
Gunaydinnnnnnn guzel annisGünaydın güzel anneler, harika bir hafta sonu olsun, Şubat ayının son hafta sonuna girmiş bulunuyoruz.
Niye kız, babası sonuçta. gösterirsin 2-3 saat en kötü misler gibi bakar evladına. Artık o boya işiniz kaç saat sürüyosa işte. Boyatmadım hiç bilmiyorumKuzum bebegi esime birakma fikri zor ben en iyisi pazartesi bi doktoruma sorayim yok derse artik saclarim baska bahara kalicak
Valla bu hayatimda ikinci boyatisim olcak sacimiNiye kız, babası sonuçta. gösterirsin 2-3 saat en kötü misler gibi bakar evladına. Artık o boya işiniz kaç saat sürüyosa işte. Boyatmadım hiç bilmiyorum
Herhalde bi rutin bekleme süresi vardır artık 1 saat mi oluyodur. Öncesinde boyama işi olur hadi yarım saat desek. Saçını kurutçak etçek derken 2-2.30 saatin gider sanki. Evine yakın bir yere gidersin.Valla bu hayatimda ikinci boyatisim olcak sacimikac saat surer bende kestiremiyorum
Herhalde bi rutin bekleme süresi vardır artık 1 saat mi oluyodur. Öncesinde boyama işi olur hadi yarım saat desek. Saçını kurutçak etçek derken 2-2.30 saatin gider sanki. Evine yakın bir yere gidersin.
Benim de saçlarımda çok beyazım çıktı.Zaten ırsi küçüklükten beridir beyazlarım vardı. Ama hiç boyatmadım. Ota boka alerjim var hep korktum. Bir de galiba gittiği yere kadar gitsin dedim uğraşmak istemedim. Ancak doğumdan bir süre sonra boyatmayı planlıyorum kendi rengine. Boya daha çok beyazlatıyor falan demişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bir de ben herhalde 7-8 senedir rahat kuaföre gitmiyorum. Saçımı evde kendi kendime kesiyorum ya da eşime kestiriyorum. Uçları hep dümdüz. Tasarruf ehehehAma hafif bi model de verdireyim istiyorum artık bakalım.
Kaç bin TL mi? yuhhh. Saç kesim ve boyama kaç TL oldu bacılar yuhhh. Aboooo.Valla hep evde kendim boyadim durdum. Evlenmeden oncede oyleydi. Sacimida hep kendim keserdim. Ama baya bi tanire ihtiyaci var.
Biz saat hesapliyoruzda bakalim kaç bin tl diyeceklerIsin o kismi da beni korkutmuyor degil.
Boyat kestirt gitsin kiz her zaman mi yapiyoruz
Yani en son duydugumda 2 bin 3 bin sularindaydiKaç bin TL mi? yuhhh. Saç kesim ve boyama kaç TL oldu bacılar yuhhh. Aboooo.
Günaydın bu ay ışık hızı gibi geçti resmenGünaydın güzel anneler, harika bir hafta sonu olsun, Şubat ayının son hafta sonuna girmiş bulunuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?