2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç bin TL mi? yuhhh. Saç kesim ve boyama kaç TL oldu bacılar yuhhh. Aboooo.
Geçen sene mayısta 3 bine yaptırmıştım ben, eşim hala kuaförün civarından geçerken anıyor Ama tabii bine yapan da vardı, kuaförlerle dişçiler denetlensin diyorum hepsi kafasına göre fiyat sallıyor

Bir kesim 500 tl bacım benim saçlar belo hizasında düz boya istedim biraz da kesim 3 bin dedi host ordan köpek dedim neyse ki en yakın arkadaşım kuaför ben aldım boyayı o boyayacak eve gelip. Birde ipek kirpik yapacak 2 hafta sonra

Kisalttirip boyattircam kuzu platindegilde ombre yada sombre mi ne ondan yaptircam tabi bi kotu nokta var sacimin belirli yerleri kizil hala akmadi boya shshj
Eğer açma boyama istiyorsan yani sarı tonlarında saçın da omuzlarından biraz aşağıdaysa 3 bin 3500 e yapar ama uzunsa bel hizandaysa 5 binden aşağı çıkamazsin

Kisalttirip boyattircam kuzu platindegilde ombre yada sombre mi ne ondan yaptircam tabi bi kotu nokta var sacimin belirli yerleri kizil hala akmadi boya shshj
İşte onlar pahalı zaten açma boyama yapıyor heleki kızıllık varsa seni daha fazla düdüklerler yavrum saçın da yıpranır eski canlılığı kalmaz kızıl illet bir boya nerden biliyorsun diye sorma eski kızıllardan kim kaldı

Yani en son duydugumda 2 bin 3 bin sularindaydi
Ben de dün boyattım doktorum sorun olmaz demişti. Röfle gerçi benim saçlar açıldı bir de kestirdim geçiş boyası falan filan 3.500 fiyatlar çok uçuk gerçekten 7-8 saat kuaförde kaldım bebekliyken gidip boyatmam mümkün değil gidecekseniz şimdiden halledin kızlar

Ayy maşallah maşallah bence normal 36.hafta. 34’ten sonrası erken doğum sayılmıyor artık nasılsa

Ayy maşallah maşallah bence normal 36.hafta. 34’ten sonrası erken doğum sayılmıyor artık nasılsa
Evet benim doktor da 34ten sonra gelirse gelsin modunda ama ne kadar kalırsa o kadar iyi yine tabi doğumu tetikleyebiliyor diyolar ya o yüzden tereddüt ettim

Kızlar günaydın sabah altıdan beri bebeğim oynamiyor sebebi ne olabilir 33+5 haftasi

Kızlar günaydın sabah altıdan beri bebeğim oynamiyor sebebi ne olabilir 33+5 haftasi
Tatlı şeyler yiyip sol tarafına yat biraz bekle bakalım,telaş etme bazen derin uykuda olabiliyorlar ama uzun sürerse de doktoruna danış

bişeyler yiyip uzandın mı sol yanına? bir iki saat içinde değişiklik olmazsa doktorunla konuşursun. bazen benim de saatlerce sessiz kaldığı oluyor, sonra bam güm başlıyoruz yine, muhtemelen endişelenecek bir şey yoktur içini ferah tut.

Hiç böyle değil normalde, sabah altida kalkar geçe üçte kalkar uyandırır beni yani, ama bu saat olmus oynamiyor

Ayy iste bende ondan yaptircam o yuzden

Ay bebişim hadi hayırlısı, daha önceki başlıklarda görmüştüm 36. haftada da yapılanı.

Evet benim doktor da 34ten sonra gelirse gelsin modunda ama ne kadar kalırsa o kadar iyi yine tabi doğumu tetikleyebiliyor diyolar ya o yüzden tereddüt ettim
Yani öyle olsa bence cinsel ilişki yasaklanırdı

Oturma-yatma arası bi pozisyonda derin nefes alıp vermeyi de deneyebilirsin. Böyle iyice karnını şişirip yavaş yavaş ver nefesini. Bende bu hep işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…