2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kilosu geri dedi diğerleri normal dedi zayıf bi bebek olacak eğer kilo almazsa alırız bebeği dedi ama suyu felan iyi şuan öyle bi durum yok haftaya birdaha gel bakalım kilo almış olacakmı dedi
O zaman bu hafta kilo aldıracak gıdalara ağırlık ver bakalım nasıl çıkacak haftaya. Avokado ye kesinlikle, muz, ceviz, kaşar peyniri. Hatta Şubat anneleri grubunda gördüm herkes bebe bisküvisi ve cocopops tüketmişler bunların da kilo aldığını iddaa ediyorlar.

Aynen kuzuu çok teşekkür ederim

Bence vardı eskiden de ya. Sadece oturup aa ben depresyondayım diyecek vakitleri yoktu. Ama en basitinden “al karısı” dedikleri şey vardı. Lohusa kadın yalnız bırakılmaz inancı vardı mesela, yalnız kalırsa al karısı gelir bebeği çalar gibi gibi. Bunlar işte hep bebeğe yetememe korkusunun somutlaştırılmış hali.

Cocopops muu ahahhaha dün gündüz sebepsiz bi anda yıllardır ağzıma bile sürmemişken cocopops aşerdim ya kardeşim gitti aldı 4 kase yedim de rahatladım djkdjd

Cocopops muu ahahhaha dün gündüz sebepsiz bi anda yıllardır ağzıma bile sürmemişken cocopops aşerdim ya kardeşim gitti aldı 4 kase yedim de rahatladım djkdjd
Uykusunda şubat annelerini takip eden biri misin sen acaba

Aynen kuzuu çok teşekkür ederim
Valla inşallah haftaya güzel haber alırsın. Ancak şu konuda için rahat olsun. Artık riskli haftaları geçtik. Bebişler erken doğacak gibi bir durum olursa ciğer geliştirici iğne yapıyorlar. Azıcık kuvözde kalıyorlar ama sonra annelerinin kollarına kavuşuyorlar. İnşallah güzel haberler alırsın canım.

aaa doğru bak, onların da bu tuhaf al karısı dedikleri şeyleri vardı. Yani lohusa bunalımı.

Ya hep diyorum hala diyorum kadın kadının en büyük düşmanı.

aaa doğru bak, onların da bu tuhaf al karısı dedikleri şeyleri vardı. Yani lohusa bunalımı.

Ya hep diyorum hala diyorum kadın kadının en büyük düşmanı.
Maalesef öyle. Çok eski bi zamanda değil bundan 22 sene önce kardeşimi köyde doğurmuş annem. Doğumdan 2-3 gün sonra hadi tarlaya demişler. Ağladıkça babaannem bi tülbentin içine şeker koyup emzik gibi verirmiş ağzına. İnek sütü falan da tabi. Niye işler geri kalmasın diye. Kendilerine yapılan eziyeti başkasına yapmadan rahatlayamıyolar.

Amiiin evet o konuda içim rahat Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinnn

Canım bende aynı durumu yaşadım doktorun daha sıkı takip edecektir kilo alma durumunu ve ona göre karar verecektir öncelikle 35. Haftayı bekliyorlar eğer çok büyük risk yoksa ciğer gelişimi o zaman tamamlanıyormuş. Birde gelişim geriliği var demek için bütün ölçümlerde iki haftadan fazla olması gerektiğini söyledi doktorum o yüzden korkma suyunda iyiyse inşallah toparlar yada bir süre daha kalır

Günaydın hanımlar nabzım ara ara 115 lere çıkıyo bugünlerde normal midir acaba bilginiz var mı? Tansiyonum düşük 10/6 hep sadece nabız böyle nefes darlığımda oluyo derin nefes almak istiyorum hep o sanırım normal bişey artık

Ben hiç ölçmedim nabzımı ama evet nefes almak bile sorun oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…