Geçmiş olsun sizede . Ben zaten hep yatıyorum hamileliğin başından beri 2 aşılama 1 tup bebek denemem var kendiliginden oldu tup bebek sonrası mucize bizim için . Bebek kilo almıyor malesef dediğiniz gibi preeklampsi yüzünden sanırım sonucum 250 çıktı sınır 150 yazıyor tahlilde
Canım gebelerde 300 üzeri riskli buluyorlar. 196 çıkmıştı benimde. 300 ün üstünde çıksa muhtemelen yatış önerirlerdi sana hastanede. Kan sulandırıcı iğne de vermişler, beslenmesine faydası dokunacaktır. dinlenip beslenmeye bak. Tuz tüketimini sıfırla. Ödem takibi ve tansiyon takibi yap kendine. Mucizeniz en sıkıntılı haftaları atlattı, her şey çok güzel olacak bence
2 erkek yeğenim var birinde hiç gaz sıkıntısı yoktu. Diğeri 4 ay kadar kolik sancıları çekti. Yani gazsız erkek bebek oluyor. Kolik sancıları çeken yeğenimşn annesi de gebeliğinde kabızlık ve gaz problemleri yaşamıştı ve annesi rahatsız olduğu için stresli geçmişti süreci. Belki etkili oluyodur. Sen içini ferah tut
Kardeşimin kuzenlerimin bebekliklerini gördüm ve kız bebekle erkek bebek arasında gaz konusunda bariz fark var. Maalesef gazlı analarının gazlı oğulları olcaklar
35. Haftada nst bağlandı şuan 160 170 filan bebegin kalp atisi sandım yok kilosu 2800 civarında. Ara ara kan gelenler olmuştu grupta oyle hatırlıyorum. Nişancıdır o
Lök diye geldiyse nişan olabilir canım, doğum hemen başlıyor demek değil o yüzden endişelenme çok ama yaklaştı demek. Doktora gidince bize de haber verirsin
35. Haftada nst bağlandı şuan 160 170 filan bebegin kalp atisi sandım yok kilosu 2800 civarında. Ara ara kan gelenler olmuştu grupta oyle hatırlıyorum. Nişancıdır o
Lök diye geldiyse nişan olabilir canım, doğum hemen başlıyor demek değil o yüzden endişelenme çok ama yaklaştı demek. Doktora gidince bize de haber verirsin