2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gebelerde 300 üzeri riskli buluyorlar. 196 çıkmıştı benimde. 300 ün üstünde çıksa muhtemelen yatış önerirlerdi sana hastanede. Kan sulandırıcı iğne de vermişler, beslenmesine faydası dokunacaktır. dinlenip beslenmeye bak. Tuz tüketimini sıfırla. Ödem takibi ve tansiyon takibi yap kendine. Mucizeniz en sıkıntılı haftaları atlattı, her şey çok güzel olacak bence

Kızım kaçtır erkek bebek gazlı olur diyosun, allahım tövbe tövbe ağzımdan kaçtı yanlışlıkla de
2 erkek yeğenim var birinde hiç gaz sıkıntısı yoktu. Diğeri 4 ay kadar kolik sancıları çekti. Yani gazsız erkek bebek oluyor. Kolik sancıları çeken yeğenimşn annesi de gebeliğinde kabızlık ve gaz problemleri yaşamıştı ve annesi rahatsız olduğu için stresli geçmişti süreci. Belki etkili oluyodur. Sen içini ferah tut

Kızım kaçtır erkek bebek gazlı olur diyosun, allahım tövbe tövbe ağzımdan kaçtı yanlışlıkla de
Kardeşimin kuzenlerimin bebekliklerini gördüm ve kız bebekle erkek bebek arasında gaz konusunda bariz fark var. Maalesef gazlı analarının gazlı oğulları olcaklar

kızlar biriniz mama içerikleri ile ilgili bi çalışma paylaşmıştınız. Oradaki en önerlen neydi alayım dursun

Kızlar selam az once kan geldi köyü renk avuc içi kadar hastaneye gidiyorum. Daha önce gelmemişti ne olabilir
Korkutmak istemem ama haftana baktım çok erken değil, nişan olabilir gibi tarif ettiğine göre. Panik olma doktor gerekli müdahaleyi yapacaktır

Korkutmak istemem ama haftana baktım çok erken değil, nişan olabilir gibi tarif ettiğine göre. Panik olma doktor gerekli müdahaleyi yapacaktır
35. Haftada nst bağlandı şuan 160 170 filan bebegin kalp atisi sandım yok kilosu 2800 civarında. Ara ara kan gelenler olmuştu grupta oyle hatırlıyorum. Nişancıdır o

Kızlar selam az once kan geldi köyü renk avuc içi kadar hastaneye gidiyorum. Daha önce gelmemişti ne olabilir
Lök diye geldiyse nişan olabilir canım, doğum hemen başlıyor demek değil o yüzden endişelenme çok ama yaklaştı demek. Doktora gidince bize de haber verirsin

35. Haftada nst bağlandı şuan 160 170 filan bebegin kalp atisi sandım yok kilosu 2800 civarında. Ara ara kan gelenler olmuştu grupta oyle hatırlıyorum. Nişancıdır o
Oyy maşallah kilosu falan da iyi. Rahim ağzı açık mı diye bakarlar açıksa gelen nişandır. Haberdar et biziii

Nişan olabilir ama nişan geldikten 4 hafta sonrada doğurabilirsin o yüzden korkma bekliyoruz haberlerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…