Geçenlerde biri yazmıştı buraya kayınvalidesi 9 ay secdeden kalkmamış diye acaba onun gazı olmuyo muydu hiç hdkdjdkfj
Onlar kv yemez içmez ağrısı olmaz osurmaz sıçmaz lütfen
Hazırlarından hiç bir farkk yok valla elinize sağlık çok güzel olmuş benceKızlar kapı süsümüzü eşimle birlikte yaptık sizce nasıl olmuş ? Hazırını almalı mıyım ?
Eki Görüntüle 3392616 Eki Görüntüle 3392617
Kuzu şeker tansiyon kan akışı gibi şeylerin takip ediliyor muydu? Doktor bir sıkıntı olursa yakın takip isteyecektir zaten ama doktor sorun yok diyorsa rahat ol. Ama dersen ki rahat edemem araştır bakalım samsun da iyi bir doktor gidiver görüş al derim. En azından için rahat eder.Kızlar doğum için samsuna geldim artvinden ailemin yanına burada doğum yapacağım doktora dün muayenem vardı 34+0 gittim ve mutsuz ayrıldım.. bebeğin karın çevresi 31+4 nerdeyse 3 hafta geri kafası sata göre ileri 35+2 bacak boyuda tam sata göre ama karın çevresi böyle geride. Artvindeki doktorum hersey çok iyi diyordu karın çevresi de sata göreydi gelişimi çok iyi diyordu ama ora devlet hastanesiydi. buradaki böyle diyor şimdide stres yapmayım diyorum da durduk yere nıye bi anda geriledi ona kafayı taktım
MaşaAllah ismini sevdiğimKızlar kapı süsümüzü eşimle birlikte yaptık sizce nasıl olmuş ? Hazırını almalı mıyım ?
Tabi canım onların zamanında osurmak sıçmak mı varmış aaaa ne ayıp hattaAha benm kayınvalidem ben yazmıştımyok cnm hiç gaz kaçırır mı, secdeye inip kalkarken zorlanmamış bile hiç kadın
Hamileliği burnundan s.m.k çıkarıyormuş gibi anlatıyor bana sanki fazla mızmızım herkes her şeyi abartıyormuş gibi konuşuyor
Ben olsam kesinlikle sırf bunun için bir aile görüşmesi ayarlar ve lafı çarpmak için organizasyon yapardım kaçırmam katiyenKızlar ne olduu , benim kayınvalide ve görümceler şeker yüklemesi yapmama ısrarla karşı çıkmışlardı benim kocam da maalesef dolma akıllı olduğu için o da onlar diyorsa vardır bir bildiği yaptırma kafasına girmişti ben de yaptırmamıştım, şimdi yeni bir doktora muayeneye gittik ve doktor neden şeker yüklemesi yaptırmadığımı sordu , eşim de yanımdaydı valla ben de bam diye söyledim aile büyükleri ısrarla çok zararlı bir şeymiş gibi tepki gösterdiler engel oldular sonra eşim de istemedi yaptırmadım dedim. Doktor da çatır çatır o zaman bana neden geliyorsunuz aileniz yapsın doğumu, ailenize gidin kontrole madem doktorun dediğini değil aileyi dinliyorsunuz o zaman benim fikrimin ne önemi var burda falan saydı durdu. İçimin yağları eridi, hiç üstüme alınmadım. Çünkü bana böyle davrandıkları için burda sizlere de sormuştum sizce yapmalı mıyım diye siz de doktor ne derse o bizce yapılmalı diye cevap vermiştiniz, ama eşim ısrarla beni ve tıp dünyasını cahil belleyip annesi ve kız kardeşlerini dinlemeyi tercih ettiği için böyle duruma düştük. Ama doktorun ağzına sağlık nasıl da verdi ağzının payını
Benmki de çıktık tabii doktor haklı bizimkilerde işte her şeyi biliyormuş gibi konuşuyorlar falan dedi ben şok
Bunu deneyen ve memnun kalmayan kadın görmedim. Şayet normal doğum olursa bu ottan alıp ben de denemek istiyorum sanırım.Hanımlar Meryem ana otu hakkında bilginiz varmış doğumu kolaylaştıran diyorlar nasıl oluyor biliyor musunuz
Bir yerde okumuştum hamilelikte beyin de etkilendiği için kötü rüya görme potansiyeli artıyormuş. Resmen 4 sezon gerilim dizisi çekilecek şekilde beynimiz çalışıyor sanırım. Ben şöyle düşünmüştüm gün içerisinde veya genel olarak zaten tedirgin olduğumuz zamanlardan geçiyoruz tabi ister istemez bilinçaltımız da bundan etkileniyor sanki. Seni en iyi biz anlarız kuzu geçen gördüğüm rüyadan sonra bir kaç günüm zehir olmuştu.Uykumdan bağırarak uyandım. Hayır olsun, kötü rüya gördüm. Eşim de suyum geldi sanmış ışığı açtı kıçıma bakıyo dfghjk
Tabi öyle uyanınca hepimizin sinirleri bozuldu.
Beren'imi de hıçkırık tuttu, evladımı da korkuttum galiba. 10 dk boyunca hıçkırdı çocuğum. Artık onun da sinirleri bozuldu bir yandan hıçkırıyor diğer yandan tepiyor.
Sonra zaten uykum iyice dağıldı. 1 saattir ayaktayım. Öyylece oturuyom.
Bu arada artık gece saat başı değil yarım saatte bir wc ye gider oldum. Eğer 1 kişi daha "bunlar iyi günlerin tadını çıkart bolca uyu" derse kafa atçam.
Ya bence hazıra hiç gerek yok. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.Kızlar kapı süsümüzü eşimle birlikte yaptık sizce nasıl olmuş ? Hazırını almalı mıyım ?
YA ben hamileliğin son ayı efsane sexli rüyalar görülüyor sanıyordum fcgvbhnjm Benimkiler bu hafta imdb 9.5 korku filmi resmen. Neyse az kaldı demi. İnşallah.Bir yerde okumuştum hamilelikte beyin de etkilendiği için kötü rüya görme potansiyeli artıyormuş. Resmen 4 sezon gerilim dizisi çekilecek şekilde beynimiz çalışıyor sanırım. Ben şöyle düşünmüştüm gün içerisinde veya genel olarak zaten tedirgin olduğumuz zamanlardan geçiyoruz tabi ister istemez bilinçaltımız da bundan etkileniyor sanki. Seni en iyi biz anlarız kuzu geçen gördüğüm rüyadan sonra bir kaç günüm zehir olmuştu.insan ister istemez etkileniyor Rabbim ruhen ve fiziken şifalar versin cümlemize ve minnaklarımıza. idrar konusunda da dışarıda da rahat edemez oldum bende sürekli bi tuvalet mevzusu girdi hayatımıza. Az kaldı inşaAllah sabır
Canım doktorun ne diyor peki? Bişi demedi mi?Kızlar doğum için samsuna geldim artvinden ailemin yanına burada doğum yapacağım doktora dün muayenem vardı 34+0 gittim ve mutsuz ayrıldım.. bebeğin karın çevresi 31+4 nerdeyse 3 hafta geri kafası sata göre ileri 35+2 bacak boyuda tam sata göre ama karın çevresi böyle geride. Artvindeki doktorum hersey çok iyi diyordu karın çevresi de sata göreydi gelişimi çok iyi diyordu ama ora devlet hastanesiydi. buradaki böyle diyor şimdide stres yapmayım diyorum da durduk yere nıye bi anda geriledi ona kafayı taktım
Açıkçası ben daha önce doğum yapmadım ancak çevremde çok yapan var ve okuduklarıma göre herkes aynı şeyi diyor. Belden yapılan iğneyi kimisi hiç hissetmedim bile derken kimisi hissediyor ama kolumdan daha çok acıyor diyor. Yani makul bi acı ve anlık bir şey.Kızlar ben ilk doğumumda bayılarak olmuştum. Bunda ayık olmak istiyorum ama ayık olmaktan korkuyorum omur iliğe igne yapılıyormuş aciyor mu ?? Bide dokunmalar cekistirmeler hissediliyormus ya ayyy dehşete düşüyorum beni biraz ferahlatin lutfeeenn
Ahahahhaah oda sıkıntı anacım şimdi fiziken el vermeyen şartlara giriyoruz içimizde patlamasın sonraYA ben hamileliğin son ayı efsane sexli rüyalar görülüyor sanıyordum fcgvbhnjm Benimkiler bu hafta imdb 9.5 korku filmi resmen. Neyse az kaldı demi. İnşallah.
Doğru, doğumdan sonra hiç uyuyamayacağımız için rüya da görmeyeceğiz. Problem is solved.Ahahahhaah oda sıkıntı anacım şimdi fiziken el vermeyen şartlara giriyoruz içimizde patlamasın sonraevet tuhaf tuhaf bir takım olaylar dizisi diririra dirira tadında takılıyoruz artık yapcak bişi yok. Sonra neden gerginsin gece nelerle uğraşıyorsun anlasalar geçecek… zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir bakmışsın doğum sonrası telaşlarımız olacak. Bunları düşünmeye vaktimiz olmayacak. Rabbim bu süreçlerden psikolojik olarak güçlü çıkarsın bizleri. İyi düşünelim iyi olsun inşaAllah
Benim 2 gündür çok ağrılarım var canım resmen yürüyemez oldum bu vajina ve çevresinin olduğu yer resmen değişik bir ağrı ile inanılmaz canım yanıyor. Gece de idrar tutmuşsam farketmeden uykuda o acıyı ikiye katlıyor. Yani gece uyandığımda üstüne ağrım varsa uyku kaçıyor ister istemez. Yani benzer meseleler buraya takılınca da uykum iyice kaçıyor sonra sabahlar olmasınDoğru, doğumdan sonra hiç uyuyamayacağımız için rüya da görmeyeceğiz. Problem is solved.
Sen niye uyumadın bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?