Canım bende aynı durumu yaşadım doktorun daha sıkı takip edecektir kilo alma durumunu ve ona göre karar verecektir öncelikle 35. Haftayı bekliyorlar eğer çok büyük risk yoksa ciğer gelişimi o zaman tamamlanıyormuş. Birde gelişim geriliği var demek için bütün ölçümlerde iki haftadan fazla olması gerektiğini söyledi doktorum o yüzden korkma suyunda iyiyse inşallah toparlar yada bir süre daha kalır
İnşallah canım diğer ölçümler uyumlu sadece karın çevrrsi geri çıkıyor bu cuma günü belli olacak 35. Hafta dolmuş oluyor sata göre. Senin bebiş ne durumda doktorlar ne diyor
Benzeri bende de var aynı şey mi bilmiyorum ama ağrı değil benimki acı gibi bazen dokunamıyorum bile göbek deliğinin üstü göğüslerin altında kalıyor. Ben sormuştum iç karın genişlediği için olabilir demişti
Benim o bölgem hep acıyor. Elleyince derim acıyo hatta. Bugüne kadar doktora sormadım, doktor da kötü bişi görüp de bana bişr şey söylemedi. HErhalde normal diye düşündüm.
Canım gebelerde 300 üzeri riskli buluyorlar. 196 çıkmıştı benimde. 300 ün üstünde çıksa muhtemelen yatış önerirlerdi sana hastanede. Kan sulandırıcı iğne de vermişler, beslenmesine faydası dokunacaktır. dinlenip beslenmeye bak. Tuz tüketimini sıfırla. Ödem takibi ve tansiyon takibi yap kendine. Mucizeniz en sıkıntılı haftaları atlattı, her şey çok güzel olacak bence
Amin amin inşallah Allahım herkese güzel günler nasip etsin evlatlarıyla . İçimi rahatlattınız teşekkür ederim . Dikkat edeyim tuza da . Tansiyon bakıyoruz hep 12/7,11,7 çıkıyor ödem de yok henüz hiç kilo almadım ben gebeligin başından beri. Sizede çok geçmiş olsun .
Biraz önce uyuyordum mide suyum ağzıma gelmiş neredeyse kusarak uyanıyordum. O su da boğazımı yakmış ilk defa böyle bişi başıma geldi eşimde ben sana dikkat edeyim artık kadın uyurken boğulacak diyor dalga mı geçiyor merak mı ediyor anlamadım.
Kızlar hastanedeyim rahim içinde damar çatlama olmuş kanama ondan. Rahimde açılma yok. Şimdi akciger geliştirici igne ve dogum geciktirici hap verilecek 24 saat hastanedeyim
Kızlar hastanedeyim rahim içinde damar çatlama olmuş kanama ondan. Rahimde açılma yok. Şimdi akciger geliştirici igne ve dogum geciktirici hap verilecek 24 saat hastanedeyim
Benim o bölgem hep acıyor. Elleyince derim acıyo hatta. Bugüne kadar doktora sormadım, doktor da kötü bişi görüp de bana bişr şey söylemedi. HErhalde normal diye düşündüm.
He bu bana da oluyor, göbeğimin sağ üst çaprazında beş-on santim çaplı bir bölge dokununca acıyor benim de. ben de hiç sormadım herhalde normaldir diyip geçiyorum. bu rahatlıkla beş santime kadar açılmayı anlamam bence ben cjfnfj.
He bu bana da oluyor, göbeğimin sağ üst çaprazında beş-on santim çaplı bir bölge dokununca acıyor benim de. ben de hiç sormadım herhalde normaldir diyip geçiyorum. bu rahatlıkla beş santime kadar açılmayı anlamam bence ben cjfnfj.
Tanıştırayım reflü djfkkf yalnız bi şey fark ettim, hamileyken yaşadığımız problemlerin çoğu bebek doğunca bebeğin yaşayacağı şeyler sanki. Gaz, reflü, huzursuzluk falan. Daha iyi empati kurabilelim diye mi acaba
Hahahha ben tam küçük enişteyim ya, sancı girdiği anda BAS BAS EPİDURAL BAS der konuyu kaparım kendi içimde gibi geliyor. Hatta götüme güvenemediğim için kes al tamam uzatmayalım bile diyebilirim hiç belli olmaz