2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım diğer ölçümler uyumlu sadece karın çevrrsi geri çıkıyor bu cuma günü belli olacak 35. Hafta dolmuş oluyor sata göre. Senin bebiş ne durumda doktorlar ne diyor

Kızlar gögsumle karnımın ustu arası cok agrıyor gaz sancısı mı doktora mı gitmelyım sızce of
Benzeri bende de var aynı şey mi bilmiyorum ama ağrı değil benimki acı gibi bazen dokunamıyorum bile göbek deliğinin üstü göğüslerin altında kalıyor. Ben sormuştum iç karın genişlediği için olabilir demişti

Kızlar gögsumle karnımın ustu arası cok agrıyor gaz sancısı mı doktora mı gitmelyım sızce of
Benim o bölgem hep acıyor. Elleyince derim acıyo hatta. Bugüne kadar doktora sormadım, doktor da kötü bişi görüp de bana bişr şey söylemedi. HErhalde normal diye düşündüm.

Ama senin için rahatlasın sor.

Amin amin inşallah Allahım herkese güzel günler nasip etsin evlatlarıyla . İçimi rahatlattınız teşekkür ederim . Dikkat edeyim tuza da . Tansiyon bakıyoruz hep 12/7,11,7 çıkıyor ödem de yok henüz hiç kilo almadım ben gebeligin başından beri. Sizede çok geçmiş olsun .

Ee büyüdüler artık orayı sıkıştırıyodur seninki de. Ben dün resmen kalbimin acıdığını hissettim çık evladım diyorum çık gırtlağıma kadar

Aynısı bana da oluyor yaa koşarak lavaboya gidiyorum ağzım dolu dolu

Kızlar hastanedeyim rahim içinde damar çatlama olmuş kanama ondan. Rahimde açılma yok. Şimdi akciger geliştirici igne ve dogum geciktirici hap verilecek 24 saat hastanedeyim
Aaaq neden olmuş ki rabbim yardımcın olsun korkma inşallah zamanında gelir

Kızlar hastanedeyim rahim içinde damar çatlama olmuş kanama ondan. Rahimde açılma yok. Şimdi akciger geliştirici igne ve dogum geciktirici hap verilecek 24 saat hastanedeyim
Çatlama neden olmuş peki?

Bilmiyor rahmin genişlemesi olabilir dedi geciktirici yapcak dogum için. Spor çalışma yuruyus hersey yasak

Çok geçmiş olsun, inşallah dinlenmekle düzelen bir şeydir de zamanı gelince kucaklarsın yavrunu sen iyisin bebek iyi her şey yolunda di mi?

He bu bana da oluyor, göbeğimin sağ üst çaprazında beş-on santim çaplı bir bölge dokununca acıyor benim de. ben de hiç sormadım herhalde normaldir diyip geçiyorum. bu rahatlıkla beş santime kadar açılmayı anlamam bence ben cjfnfj.

Ya sizin bu doğumlarınızı çok merak ediyorum nasıl olacak

Yok yok düşünmek istemiyorum şuan bunu bebeklerimiz gayet sakin olacak anneleri bikerem

Ya sizin bu doğumlarınızı çok merak ediyorum nasıl olacak
Hahahha ben tam küçük enişteyim ya, sancı girdiği anda BAS BAS EPİDURAL BAS der konuyu kaparım kendi içimde gibi geliyor. Hatta götüme güvenemediğim için kes al tamam uzatmayalım bile diyebilirim hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…