2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aynısı bana da oluyor yaa koşarak lavaboya gidiyorum ağzım dolu dolu
Ne gıcık bişeymiş arkadaş sabahtan annemlerin yazlığa gelmiştik kahvaltı yaptık yarım saat kestireyim dedim burnumdan geldi he midem ağzıma geldi ne demek anladım. Tövbe estağfurullah

Bende de BİRAZ kendimle inatlaşma var ondan korkuyorum. İlle doğuracam diye inat etmem inşallah

Bende de BİRAZ kendimle inatlaşma var ondan korkuyorum. İlle doğuracam diye inat etmem inşallah
Bende de tehlike ve korku anında ortalıktan kaybolma durumu var doğum sırasında çataldan inip doğurmuyorum diye gidebilirim tabi sonrası ne olur bilmem shshhshs

İnşallah canım diğer ölçümler uyumlu sadece karın çevrrsi geri çıkıyor bu cuma günü belli olacak 35. Hafta dolmuş oluyor sata göre. Senin bebiş ne durumda doktorlar ne diyor
İyi kuzum inşallah cuma günüde çok güzel haberler alırsın, stres yapmamaya çalış o da kan akışını etkiliyormuş zor ama yani dene lütfen. Bende salı günü gideceğim tekrar yarın tam 35+0'ım doktorum çok çok azda olsa kilo alıyorsa ve suyu daha da azalmadıysa biraz daha tutmak istiyorum gelişmesi için dedi bakalım kilosu az o yüzden küveze girer kesin diyor, sağlıklı sıhhatli olsunda başka bir şey istemiyorum.

Bende de tehlike ve korku anında ortalıktan kaybolma durumu var doğum sırasında çataldan inip doğurmuyorum diye gidebilirim tabi sonrası ne olur bilmem shshhshs
Eşin ortalığa düşüyomuş, “karım neyse de içinde çocuğum vardı” diye sjkdkfkfk

Ben doktora gittim sanırım yedigim bisi dokunmus nst falan ıyı cıktı cok sukur
Bir de bu çatı muayenesi alttan ebenın parmakla baktıgı sey mi?

Ben doktora gittim sanırım yedigim bisi dokunmus nst falan ıyı cıktı cok sukur
Bir de bu çatı muayenesi alttan ebenın parmak atmasıyla baktıgı sey mi?
Doktorlar ebeler de buna parmak atmak parmaklamak vs diyolar mıdır acaba djkdkdk evet ama çatı muayenesini elle yapıyolar

Çünkü doktorda ultrasyonda baktı ebe de bakmıs erken dogum beklemıyorum dedı şükür Allah izin verirse

Ben zaten sezeryan olcaktım ama kemik darmıs zaten sezeryan olmam gerekırmıs bunu da ogrenmıs oldum:)

Kızlar ya akşam akşam canım sıkıldı.
Benim iç karnım yok, yemek yiyince su içince bile hemen karnım çıkar, gebeliğimde öyle sadece 6 kg aldım ve sadece göbekten başka bi yerimde bişey yok. 31 haftalık olduk, haliyle suyu fazla içince de göbeğim daha fazla çıkıyor. KV baktı baktı sen normal doğuramazsın dedi kikikiki güldü. Ay nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
Bende bi tek sen öyle diyorsun diğer herkes göbeğimin az çıktığını haftasını belli etmediğini söylüyor dedim yaa diyo.
Gelde çıldırma, sanane diyeceğim sonra kocayla kavga edeceğiz olan yine bana olacak.

Benimde karnim var ve bunun karinla alakali oldugunu sanmiyorum. Yurtdisinda da burada da ne gobekler ne dogumlar yapiyor kayinvaliden cok biliyomus soyle bidaha olmasin.
benim tahammul seviyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…