Amin çok teşekkür ederizAyy çok tatlı, şöyle el emeği ürünleri çok beğeniyorum, hayırla sağlıkla zamanında ve kolayından gelsin Eymen'iniz
Gebeliğin daha 9 ay 10 gün olduğunu bilmiyor, bugün söylüyorum şaşırıyor ne 10 günü diyo, görümcesine sordu sonra 9 ay 10 gün mü diye.Benimde karnim var ve bunun karinla alakali oldugunu sanmiyorum. Yurtdisinda da burada da ne gobekler ne dogumlar yapiyorkayinvaliden cok biliyomus soyle bidaha olmasin.
benim tahammul seviyesi
Annecim haklısın 6 yıllık tıp okudun tabi deseydin yaKızlar ya akşam akşam canım sıkıldı.
Benim iç karnım yok, yemek yiyince su içince bile hemen karnım çıkar, gebeliğimde öyle sadece 6 kg aldım ve sadece göbekten başka bi yerimde bişey yok. 31 haftalık olduk, haliyle suyu fazla içince de göbeğim daha fazla çıkıyor. KV baktı baktı sen normal doğuramazsın dedi kikikiki güldü. Ay nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
Bende bi tek sen öyle diyorsun diğer herkes göbeğimin az çıktığını haftasını belli etmediğini söylüyor dedim yaa diyo.
Gelde çıldırma, sanane diyeceğim sonra kocayla kavga edeceğiz olan yine bana olacak.
Neden böyle bu insanlar gerçekten anlamıyorum karşındaki hamile kadını hatta torununu taşıyan hamile kadını üzünce korkutucu eline ne gecicek neyin hırsı gerçekten kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor. Allah iyilik versin içene de seni bir daha üzmesin.Gebeliğin daha 9 ay 10 gün olduğunu bilmiyor, bugün söylüyorum şaşırıyor ne 10 günü diyo, görümcesine sordu sonra 9 ay 10 gün mü diye.
Daha bunu bilmiyor sonra bana çok biliyormuş gibi karnın çok büyük diyo
Vala neler neler demek istedim de yuttum. Hem yardım ediyor diye hem kocamla kavga etmek istemediğimden. Ama kadın taktı karnıma ya. İlk kez 5 aylık hamileyken görmüştü o zaman da ikiz gibi karnın demişti. 'O oğlusuna hamileyken böyle değilmiş'Annecim haklısın 6 yıllık tıp okudun tabi deseydin ya
Valla ben yöntemini buldum bişi dediklerinde mesela örnek olarakVala neler neler demek istedim de yuttum. Hem yardım ediyor diye hem kocamla kavga etmek istemediğimden. Ama kadın taktı karnıma ya. İlk kez 5 aylık hamileyken görmüştü o zaman da ikiz gibi karnın demişti. 'O oğlusuna hamileyken böyle değilmiş'
Ya kadın eskiden çok çekmiş bazen üzülüyorum ama arada böyle laflar ediyorya üzüldüğüme bile kızıyorum. Hastayım diye Cuma günü geldiler. Bugün mutfağa girdim kendi düzenine göre çevirmiş, ne kadar sinirlensem de ona bile ses etmedim yardım ediyor diye ama hamilelikle ya da çocuğumla ilgili bişey diyince acayip geriliyorum, insan kendini ister istemez bi tuhaf hissediyor. Kocama söylesem yaşlı bilmiyor, ( yaşlı dediği de dipçik gibi maşallah benim annemden 6 yaş büyük ama annemi ezer geçer) kötü niyetinden söylemiyor, iyi niyetli bla bla bla. Biz bişey diyince kavga ediyoruz biz kötü niyetliyix sanki. Sinirlerim tavan yaptı akşam akşam yaNeden böyle bu insanlar gerçekten anlamıyorum karşındaki hamile kadını hatta torununu taşıyan hamile kadını üzünce korkutucu eline ne gecicek neyin hırsı gerçekten kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor. Allah iyilik versin içene de seni bir daha üzmesin.
Ayrıca pardon da eşin ne sebeple kızıyor? Herkes herşeyi sölicek hamile kadın alttan mı alacak? Bu ne aymazlık?Vala neler neler demek istedim de yuttum. Hem yardım ediyor diye hem kocamla kavga etmek istemediğimden. Ama kadın taktı karnıma ya. İlk kez 5 aylık hamileyken görmüştü o zaman da ikiz gibi karnın demişti. 'O oğlusuna hamileyken böyle değilmiş'
Ay ne güzel yollar bulmuşsun öyleValla ben yöntemini buldum bişi dediklerinde mesela örnek olarak
vaaaoooowwww yurt dışında hamgi üniyi bitirmiştin okul bitirme tezindi demi gibi şeyler
deyip gülüyorum, kızarak, trip atarak, somurtarak hayatta bişi demiyorum artık, tabiki sinirleniyorum yani ama en azından belli etmiyorum, arkasından da ehe diyorum hem susuyor hemde eşim kıs kıs gülüyor. Sonra da mevzuyu uzatmıyorum. Alttan laf çakmasını öğrenirseniz hem zevk alırsınız hemde kocanızla kavga etmezsiniz kuzum. Göbeğinle ilgili laf söylüyorsa ağzına ağzına sok sende baaaak anne göbek diyekız bak cidden zevkli oluyor yaklaşık 3 senedir bu moddayım ve işe yarıyor. Kapasitesi yoksa pnu da anlamaz zaten hamileliğim kaç ay olduğunu bilmeyen kadına lafları sağlı sollu çak gitsin ama altını çiziyorum kızarak değil zaten anlamaz muhtemelen
Aynen öyle beyefendi yurt dışında. Hastayım demiştimya daha önce aile cuma günü geldi.Ayrıca pardon da eşin ne sebeple kızıyor? Herkes herşeyi sölicek hamile kadın alttan mı alacak? Bu ne aymazlık?yanlış mı anladım?
Doğru anladın, ben alttan alacağım, çünkü yaşlı kadın, çünkü iyi niyetli, çünkü o melek.Ayrıca pardon da eşin ne sebeple kızıyor? Herkes herşeyi sölicek hamile kadın alttan mı alacak? Bu ne aymazlık?yanlış mı anladım?
Hormonlar da etkiliyor cnm bi de onlar ben çektim sende çek mantığın da eski insanlar benim de kendi annem babam yanımda bu kış benimde mutfak arada karışıyor ama sesimi çıkarmıyorum o kadar yardımı var ki düzeltip geçiyorum. Bazen alttan almak gerekiyor. Sıkma canını ama sende umursamaz davran aman anne sağlıkla doğsun da nasıl olursa olsun de gerçekten de öyle sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boşYa kadın eskiden çok çekmiş bazen üzülüyorum ama arada böyle laflar ediyorya üzüldüğüme bile kızıyorum. Hastayım diye Cuma günü geldiler. Bugün mutfağa girdim kendi düzenine göre çevirmiş, ne kadar sinirlensem de ona bile ses etmedim yardım ediyor diye ama hamilelikle ya da çocuğumla ilgili bişey diyince acayip geriliyorum, insan kendini ister istemez bi tuhaf hissediyor. Kocama söylesem yaşlı bilmiyor, ( yaşlı dediği de dipçik gibi maşallah benim annemden 6 yaş büyük ama annemi ezer geçer) kötü niyetinden söylemiyor, iyi niyetli bla bla bla. Biz bişey diyince kavga ediyoruz biz kötü niyetliyix sanki. Sinirlerim tavan yaptı akşam akşam y
Benim eşimde ana kuzusuydu ya hemde nasıl boşanma aşamasına geldik onun bu huyları yüzünden. Sonra ben siyaset nasıl yapılır öğrendim. Eşimde benim aslında sinirlendiğimi ama nasıl oynadığımı görüyor aslında bana hak veriyor ama şu yaşlı ama lafı var ya oda ondan işte. Bende durumla dalga geçmeyi öğrendim. Küçümsemeden yapıyorum bunu aslında. Rahatsız etmeden şımarık çocuk gibi anaaaaaammmm benim modundaAy ne
Ay ne güzel yollar bulmuşsun öylekeşke bende öyle olsam ama bu defa da ' sen benim annemi küçümsüyor musun ezikliyor musun' diye tepki gösterirler. Ana kuzusu erkekten tabanlarını kıçına vura vura kaçacaksın vala.
Başlarım anasına he senin burda sıkıntılı taraf eşin canım aslında belki de kv o kadar mesele olmayacak ama eşim sanırım sürekli gözüne sokunca sende de takıntı haline geliyor seni aşırı iyi anlıyorum ah neler çektim anlatsam roman olur da kendini seviyorsan bu durumdan eğlence çıkarmaya bak gözünü seveyim kendin içinAynen öyle beyefendi yurt dışında. Hastayım demiştimya daha önce aile cuma günü geldi.
Benim yks ya hazırlanan erkek kardeşim bizde.
Benim koca da bana diyor ki ' Annem kardeşinden çekinebilir kardeşin dikkatli olsun sonuçta bi erkek diyo'
Öyle bi sinirlendim ki yumdum gözümü açtım ağzımı.
Ben hastalıktan kırılıyorum öküzoğluöküz annesinin rahatını düşünüyor.
Bana da diyor ki yanlış anlıyorsun benim en değerli sensin ben sadece aklıma geldi söyledim beni hep yanlış anlıyorsun vs vs boş boş konuşuyor
Sürekli muhatap mısınız peki? Yani haftada kaç gün görüşürsünüz?Doğru anladın, ben alttan alacağım, çünkü yaşlı kadın, çünkü iyi niyetli, çünkü o melek.
Tabi önemli sağlıkla kucağımıza almak ama insan bu güzel sinirlenerek gerilerek geçirmek istemiyor, bugün böyle söyledi yarın ne diyecek kimbilir bitmiyor ki karışmalarıHormonlar da etkiliyor cnm bi de onlar ben çektim sende çek mantığın da eski insanlar benim de kendi annem babam yanımda bu kış benimde mutfak arada karışıyor ama sesimi çıkarmıyorum o kadar yardımı var ki düzeltip geçiyorum. Bazen alttan almak gerekiyor. Sıkma canını ama sende umursamaz davran aman anne sağlıkla doğsun da nasıl olursa olsun de gerçekten de öyle sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi boş
Çok güzel taktik aslında ya, ben sinirlenme modunda çıkabilirsem uygulayayım bunu yoksa kendime zarar veriyorum başka zarar gören olmuyorBenim eşimde ana kuzusuydu ya hemde nasıl boşanma aşamasına geldik onun bu huyları yüzünden. Sonra ben siyaset nasıl yapılır öğrendim. Eşimde benim aslında sinirlendiğimi ama nasıl oynadığımı görüyor aslında bana hak veriyor ama şu yaşlı ama lafı var ya oda ondan işte. Bende durumla dalga geçmeyi öğrendim. Küçümsemeden yapıyorum bunu aslında. Rahatsız etmeden şımarık çocuk gibi anaaaaaammmm benim modunda
Akciger gelistirici igne kortizon içeriyormus doktorum sekerini yukseltir dikkat et dedi yemekten 1 saat sonra olctum 250 ciktiKızlar hastanedeyim rahim içinde damar çatlama olmuş kanama ondan. Rahimde açılma yok. Şimdi akciger geliştirici igne ve dogum geciktirici hap verilecek 24 saat hastanedeyim
Heh bak tespitin yüzde bin beş yüz doğru.Başlarım anasına he senin burda sıkıntılı taraf eşin canım aslında belki de kv o kadar mesele olmayacak ama eşim sanırım sürekli gözüne sokunca sende de takıntı haline geliyor seni aşırı iyi anlıyorum ah neler çektim anlatsam roman olur da kendini seviyorsan bu durumdan eğlence çıkarmaya bak gözünü seveyim kendin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?