2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah ya iyi bir insandır bende giderim
Allah razı olsun senden

Sen anlıyor musun açıklık olduğunu yoksa zaten grip olmuşum her yerim ağrıyor gibi bir yerde misin, nerelerdesin tam olarak hissiyat dünyanda?
Yo ben hiçbirşey hissetmiyorum heryerim aynı eşitlikte ağrıyor yemin ederim sadece penguen gibi yürüyorum o da bı kaç gündür böyle zaten

Ay geceleri uyku haram dün yine karnım bir sertleşti sanki taş taşıyorum eşime dedim karnım ağrıyor az daha ağlicaktım 1 bardak kola içmiştim canım çekmişti onun gazıydı hep şişirdi karnımıı neysem wcye gidiyorım geri gelip yatağa girene kadar nefes mefes kalıyorum ay karnımda sertti sağa sola da dönemedim sırt üstü uzandım nefes kesildi dün gece zordu sonra tam uyuyordum bi yerden düşer gibi oluyorla öyle oldu zıplayarak uyandım 2 saat yatamadım söyliceklerim bu kadarrr

ay inşallah ya iyi bir insandır bende giderim
Allah razı olsun senden
Senden de canım benim hastane olarakda aslımda göztepeyi daha çok beğendim temiz geldi gözüme ondan sonra içeri girince kapıyı da kilitliyorlar kimse girmesin diye tansiyonu felanda odada kendi ölçüyor zeynep kamil artık asistanların elinde herşey doğum zamanı da asistanı çok oluyormuş

Yani enfeksiyon riski falan olmuyosa sorun yok ilk doğumlar 40’ı zorluyor diyolar genelde. Bakalım ne zaman doğurcaz

Ya bu taktikler çok iyi, ben hiç alışmamışım, köşeye çekilip kendi kendime dertlenip sinirlenmeye alışmışım. Bu durumdan çıkıp acilen sizin taktiklere geçmem lazım

Ay güleyim mi üzüleyim mi bu hallerimize artık sinirlerim bozulmaya başladı

Ay güleyim mi üzüleyim mi bu hallerimize artık sinirlerim bozulmaya başladı
benimdee kız bidw yatağa girmemi bekliyor odada da uzanıyorum bişi yapmıyor yatağa giriyom tekme mi dersin nereye dönsem oraya geliyor yaramaz bir bebişim olcak gibi hissediyorum

Gerçekten de sayili zaman cabuk geçiyor.
bu hafta dr'a gidicem sezeryan için anestezi hazırlıklarını yapalım dedi. Anestezi ile görüşücem, ekg, nst ve tahliller yapilacak. Bir aksilik olmazsa da 20 martta sezeryan
MAŞALLAH canımm hadii az kalmışş bayaa Heyecanlısındır doğal olarak ama geçicektir bebişi sağlıkla kucaklayınca tüm stres gidip yerine huzurlu günler gelicek ALLAH ın izniyle

Eee analık kolay değil boşuna dememisler cennet annelerin ayakları altında diye. Nefes darlığı bende de başladı yetmiyo sanki
Arkadaşım cumaa verdiğim İdrar tahlilini kendi gittiğim doktora attım banaa Cefaks 500 ve monurol verdii içicem Şifaa niyetine

Çok teşekkür ederim canım kızlar Allah hepimize güç kuvvet versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin artık korkmuyorum doğurmaktan zaten ama 1 hafta daha beklerse süper olur 36 dan sonraya okeyim
Gelmiş geçmiş olsun canımm limonu ihmal etmee sırtını sıcak tut ama bence bu bir haftayı geçirirsin merak etmee bebişte annesine sımsıkı tutunmuştur ALLAH ın izniyle sağlıkla zamanında gelsin

Ben de kendim yapamam sanırım ya. Simge hoca da şey demişti zaten, eşinizle birlikte olmadan önce ona yaptırın bi taşla iki kuş olsun

Vala ben mecbur kendim yapacağım, perine masajı gerçekten iyiymiş yırtılmak istemiyorum.
Kocayla cinsel ilişki yalan oldu bizde. Benimki karnında oğlum varken yapamam diyor, aylardık zaten tık yok, sex neydi nasıl yapılırdı öyle bişey mi vardı unuttum ben

Ayy açılmaları olanlar falan olmuş ben iyice tedirgin olmaya başladım niyet ettim artık bugün kıyafetlerin hepsini yıkamaya ütülemeye dedim makinamı temizleyerek başladım inşallah sonunu getirebilirim sırf gözümde büyüdüğü için kurutma makinası aldım geçen hafta, bir de ütüleyip verseydi çok iyi olurdu kimseden yardım da kabul etmiyorum çünkü kimse benim gibi Özenmiyor

eveeet 31+1den selamlar. Yüzünü yine göremedik çünkü baş aşağı ve yüzü sırtıma dönüktü. 1720 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Su sızması olayını sordum, suyu baya var sızma suyu az olanlarda oluyo senin gelirse foş diye gelir dedi dkdkfk bi de kolay bi doğum bekliyorum dedi pozisyonundan ötürü
Son olarak sol tarafa yatmayı sordum. Ben sola yatınca o tarafa aşırı ağırlık hissediyorum çünkü. Gövdesi solda olduğu için sağa da yatabilirsin fark etmez dedi.
Bizden bugünlük bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…