- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ahahahah maalesef erkeklerin çoğunda oluyor o. Eşim de aynı şeyi diyor ama her ay sevişmeye devam ediyoruzVala ben mecbur kendim yapacağım, perine masajı gerçekten iyiymiş yırtılmak istemiyorum.
Kocayla cinsel ilişki yalan oldu bizde. Benimki karnında oğlum varken yapamam diyor, aylardık zaten tık yok, sex neydi nasıl yapılırdı öyle bişey mi vardı unuttum ben
Oyyy kuzuma maşallah yirim. Baş aşağı geçmiş hazır ve de nazır bekliyor. Hadi hayırlısı.eveeet 31+1den selamlar. Yüzünü yine göremedik çünkü baş aşağı ve yüzü sırtıma dönüktü. 1720 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Su sızması olayını sordum, suyu baya var sızma suyu az olanlarda oluyo senin gelirse foş diye gelir dedi dkdkfk bi de kolay bi doğum bekliyorum dedi pozisyonundan ötürü
Son olarak sol tarafa yatmayı sordum. Ben sola yatınca o tarafa aşırı ağırlık hissediyorum çünkü. Gövdesi solda olduğu için sağa da yatabilirsin fark etmez dedi.
Bizden bugünlük bu kadar
Kız aç dizi film izle, yok mu çalışırken şunu bunu izleyeceğim evde kalınca dediğin bir şeyler. Ya da aç kitap oku, misss gibi. Çık dolaş biraz hava al, uzun zamandır görüşmediğin birileri varsa hazır görüş bebiş gelmeden önce. Bebiş gelince ister istemez bir süre o işler yalan olacak.Evde ne sıkıcı
yooo olmaz bence.Canım kızlar tunaydinnn, isim konusunda bisi soracağım size, eşim Ilgaz istiyor ben Metehan istiyorum, ikisini koysak çok saçma olur mu :)
Memlekette degılız pek kımsemız yok valla dizi de cok sevmıyorum en iyisi balkon da müzik dinlemek hava guzelKız aç dizi film izle, yok mu çalışırken şunu bunu izleyeceğim evde kalınca dediğin bir şeyler. Ya da aç kitap oku, misss gibi. Çık dolaş biraz hava al, uzun zamandır görüşmediğin birileri varsa hazır görüş bebiş gelmeden önce. Bebiş gelince ister istemez bir süre o işler yalan olacak.
Öyle tabii sağlıklı sıhhatli olsunlarDediğin gibi canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil.. neden oluyor böyle anlamıyorum. İnşallah bebişin de kilo alırda küveze gerek kalmaz kaç kg di en son
Ah bu Kaynanalar komple kapatılsaKızlar ya akşam akşam canım sıkıldı.
Benim iç karnım yok, yemek yiyince su içince bile hemen karnım çıkar, gebeliğimde öyle sadece 6 kg aldım ve sadece göbekten başka bi yerimde bişey yok. 31 haftalık olduk, haliyle suyu fazla içince de göbeğim daha fazla çıkıyor. KV baktı baktı sen normal doğuramazsın dedi kikikiki güldü. Ay nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
Bende bi tek sen öyle diyorsun diğer herkes göbeğimin az çıktığını haftasını belli etmediğini söylüyor dedim yaa diyo.
Gelde çıldırma, sanane diyeceğim sonra kocayla kavga edeceğiz olan yine bana olacak.
Benim eşim 2250 gr doğmuş hemen vermişler annesine. Sanki eskiden böyle küvöze girme falan pek yokmuş. Şu anda önlem amaçlı koyuyorlar bence iyi oluyor. Bebişlerimiz iyi olsunlar da bir kaç gün gerekirse bekleriz. İnşallah seninkinin ya da hiç birimizinkinin girmesine gerek kalmaz tabi.Öyle tabii sağlıklı sıhhatli olsunlar33+1 de 1700 dü canım ondan önceki iki haftada haftalık kilo alımı çok düşüktü bakalım az bile olsa devam ediyorsa gelişimi tutmaya çalışılacak sıkı takip ile doktorum 2.5 kilonun altında küveze alırız diyor
biz de aynı durumdayız, kızım oradayken yapamam dıyor :) normal karsılamaya calısıyorum artık napıyım :)Vala ben mecbur kendim yapacağım, perine masajı gerçekten iyiymiş yırtılmak istemiyorum.
Kocayla cinsel ilişki yalan oldu bizde. Benimki karnında oğlum varken yapamam diyor, aylardık zaten tık yok, sex neydi nasıl yapılırdı öyle bişey mi vardı unuttum ben
Ya sağlıklı sıhhatli gelsinde sonunda elbette orada saha güvende olacaksa olsun ilk öğrendiğimde daha tedirgindim ama artık haftamda ilerlediği için sakinim şöyle bir hafta daha tutarsak daha da iyi olacakBenim eşim 2250 gr doğmuş hemen vermişler annesine. Sanki eskiden böyle küvöze girme falan pek yokmuş. Şu anda önlem amaçlı koyuyorlar bence iyi oluyor. Bebişlerimiz iyi olsunlar da bir kaç gün gerekirse bekleriz. İnşallah seninkinin ya da hiç birimizinkinin girmesine gerek kalmaz tabi.
Valla aynisi bende de var kuzu bu kasilmalar yalanci sanci karisik bisi mis doktora sordum normal dedi yaklasiyor dogumlar o yuzdenBugün aşağıya çok baskı var ağrım da var kafası mı orda acaba keşke neresi nerde anlayabilsem artık. Yürüyüşe çıktım markete gideyim dedim önümde bir kütle oldu sanki 10 dk zor adım attım bayılıcaktım o kadar sert bir karınla yürüdüm ki bu neden oluyo acaba
Bence hos oluyor ikisiCanım kızlar tunaydinnn, isim konusunda bisi soracağım size, eşim Ilgaz istiyor ben Metehan istiyorum, ikisini koysak çok saçma olur mu :)
Umarim azicik daha sabreder senin bal kizcen kuzumSlm kızlar doktordan geliyorum 32+3 olduk 2250 Gr olmuş boyunu söylemedimaalesef erken doğum riski devam ediyor ilaçlara devam bol su bol istiharat dedi 34 ü görürsek biraz daha rahatlarız dedi çalışamaz raporu verdi bakalım inşallah dayanır Mila hanım 12 Mart a randevu verdi tekrar..
Ay bizimki hiç böyle triplere girmedi. Hatta yüzü sırtıma dönük deyince iyi diyo bakmasın bize terbiyeli çocuk sjdkdjkdkVala ben mecbur kendim yapacağım, perine masajı gerçekten iyiymiş yırtılmak istemiyorum.
Bende cilve yok ya yapamıyorum reddedilirsem kendimi çok kötü hissederim istemiyor beni diye ağlamaya başlarımAhahahah maalesef erkeklerin çoğunda oluyor o. Eşim de aynı şeyi diyor ama her ay sevişmeye devam ediyoruz
Ama bunun sebebi benim. Eğer istiyorsam o iş olacakHinlik yapıyorum. Sonunda o da dayanamıyor. Aylardır 9. ay bol sex için kendini hazırla dedim zihnine kazıdım mesela. Bu seferde ramazanı bahane etti, oruç tutçam diyo dxcfgvhbnjm sanki açılmayacak o oruç.
Ama kendisi perine masajını sabırsızlıkla bekliyor, ben yaparım onu diyoehh masaj sonrası da zaten yine dayanamaz.
Bu arada hafif kesilmelerde bence bir sıkıntı yok, hızla iyileşiyormuş zaten bir kaç dikiş. Ancak fazla kesilmeler ve kontrolsüz yırtıklar sıkıntı olabiliyormuş.
Sabır çeke çeke sabır taşına döndükAh bu Kaynanalar komple kapatılsamoral bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar sabır çek canım sağlıkla gelsin de minişin normal sezeryan farketmez
Uzun zaman sonra bende normal karşılamaya başladım, daha önceden beni istemiyor artık, arzulamıyor çekici gelmiyorum diye sürekli ağlıyordumbiz de aynı durumdayız, kızım oradayken yapamam dıyor :) normal karsılamaya calısıyorum artık napıyım :)
Ne iyi yaAy bizimki hiç böyle triplere girmedi. Hatta yüzü sırtıma dönük deyince iyi diyo bakmasın bize terbiyeli çocuk sjdkdjkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?