2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gece 7 defa çişe kalkan ben

Ben bıraktım işi istesemde calısamazsmışım şurdan şuraya zor gidiyorum
Ay benim de son 2 haftam ama rahatım yerinde. Yine de işi ve iştekileri düşünmeyeceğim stressiz bir sabaha uyanmama az kaldı nasipse. Ramazanın ilk gününden itibaren

Ay dün eşimle civil mağazasına gittik bizim evin yakınında avm var yeni açıldı. Ay yine alacak bir şeyler buldum Mağazada hep uzun kollu şeyler var ama hani yaz için bişiler bakayım dedim bulamadım.

Ben deeee Çocukları evin önündeki parka çıkarmaya üşeniyorum çıkarsam bel ağrısından oturamıyorum ya da tansiyonum düşüyor geri hemen eve

Görselleri gelince benim de aklıma o geldi, elimi sokacağıma tövbest hsjdjdj. Ben yapamam elimle

Ben deeee Çocukları evin önündeki parka çıkarmaya üşeniyorum çıkarsam bel ağrısından oturamıyorum ya da tansiyonum düşüyor geri hemen eve
Valla çocuklu zormuş ya bi de bunları düşününce bebek doğduğunda çocuğumu ihmal eder miyim kaygısı sarıyor

Ya bana ise Şubat ayı fort diye hızlı geçti gibi geldi. Anlamadım bir şey. Ancak Mart ayı bir 3 ay sürecekmiş gibi bir var içimde.
Bana da şubat çabuk geçti. Ama mart ayından emin değilim. Karnım fazla büyük değil ama yine de zorlanmaya başladım sağa sola dönerken ah uh lar başladı eşim diyo ki yaşlı neneler gibisin

Kızlar bişi soracağım. Bebiş şayet başı yukarıda ise hala 36. 37. haftada falan yine de bu ördek yürüyüşü, aksak gebe yürüyüşü filan bunları yapmak gerekiyor mu?

Bana da şubat çabuk geçti. Ama mart ayından emin değilim. Karnım fazla büyük değil ama yine de zorlanmaya başladım sağa sola dönerken ah uh lar başladı eşim diyo ki yaşlı neneler gibisin
Dün gece aşırı zorlandım ben de. Her wc kalkışımda bebek çıkıyormuş gibi his oluyor o bölgemde. Tam ayakları orada haftalardır ve tekme attıkça anam ağlıyo. "Hehhh bu sefer kesin bacağından biri çıktı" diyorum. Artık yatılmıyor da zaten. Gerçekten zorluyor çok. Dünden beri yeni güncelleme geldi bana da, nefes darlığı başladı artık. Çoğunuzda daha erken başlamıştı. Sanki nefesim yetmiyor, sanki havadaki oksijen bitmiş.

Ben önceki gebeligimde zeytin yağı ile yapmaya çalışmıştım birkaç kere. İlişkiyi de doktora sormuştum faydası olur mu diye. Bilimsel bi dayanagi yok ama denenebilir tabi demisti. Sonuc olarak iki üç minik yırtığım olmuştu ama benim hatamdan kaynaklı . Bebek çıktıktan sonra doktor ıkınma artık demiş ama ben ıkınmaya devam edince olmuş yırtıklar o yüzden kulaginiz doktorda olsun siz benim gibi yapmayın

Ben de yaa bütün gün uyanıkken bir şey yok yatağın içine girince sağdan sola dönerken bile ağrı giriyor nefesim daralıyor uykular haram olduu

bacım bacım saolasın daha yeni bakabiliyorum
zeynep kamildeki hoca ağzıma sıçtı zaten şeker yüklemesi diye diye yav diorum kusuyorum hocam yok illa yapılacak yaptırmadım ama şeker takibine başladım
Hangi doktora takiplisin orda

Eee analık kolay değil boşuna dememisler cennet annelerin ayakları altında diye. Nefes darlığı bende de başladı yetmiyo sanki

İNŞALLAH sağlıkla atlatırsın canımm az kalmış ALLAH ın izniyle sayılı gün çabuk geçer bizim dahaa bir bucuk ay kadar zaman var ALLAH Nasip ederse
Gerçekten de sayili zaman cabuk geçiyor.
bu hafta dr'a gidicem sezeryan için anestezi hazırlıklarını yapalım dedi. Anestezi ile görüşücem, ekg, nst ve tahliller yapilacak. Bir aksilik olmazsa da 20 martta sezeryan

Martı düşünemiyorum ya 2 ay sürer mübarek
Bende onu düşünüyorum
Ya bana ise Şubat ayı fort diye hızlı geçti gibi geldi. Anlamadım bir şey. Ancak Mart ayı bir 3 ay sürecekmiş gibi bir var içimde.
Allah korusun kız
ben bu yolu izlerim kendim tutup nasıl gerdirim
Kızlar bişi soracağım. Bebiş şayet başı yukarıda ise hala 36. 37. haftada falan yine de bu ördek yürüyüşü, aksak gebe yürüyüşü filan bunları yapmak gerekiyor mu?
Ben her ihtimale karşı yapacağım rahat gelsin inşallah

Günaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünse bana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…