- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Gece 7 defa çişe kalkan benBitti bitti artık gitmeyeceğim
Hızlı geçsin yeter ya buramıza kadar geldi, yeter hjdkd. Bugün gece 3 kere çişe kalktım, yatakta dönerken 2 hamlede dönüyorum, ikindiden sonra pendirhan’a dönüşüyorum, oğlumla aktif ilgilenemiyorum
Ay benim de son 2 haftamBen bıraktım işi istesemde calısamazsmışım şurdan şuraya zor gidiyorum
İNŞALLAH sağlıkla atlatırsın canımm az kalmış ALLAH ın izniyle sayılı gün çabuk geçer bizim dahaa bir bucuk ay kadar zaman var ALLAH Nasip ederseAmin insallah canim. Son 22 günüm kaldi. Bi atlatsam artik. Cok yordu bu hamileligim.
Ben deeeeBitti bitti artık gitmeyeceğim
Hızlı geçsin yeter ya buramıza kadar geldi, yeter hjdkd. Bugün gece 3 kere çişe kalktım, yatakta dönerken 2 hamlede dönüyorum, ikindiden sonra pendirhan’a dönüşüyorum, oğlumla aktif ilgilenemiyorum
Görselleri gelince benim de aklıma o geldi, elimi sokacağıma tövbest hsjdjdj. Ben yapamam elimleperine masajı sanırım yağsız yapılmıyor. Ama yağ içeriği için zeytinyağı, hindistan cevizi yağı diyen var. Hatta o iş için özel yağlar varmış galiba.
Ama benim aklıma bişi geldi, o bölgenin esnemesi için yapılıyor ya bu masaj. Eşle birliktelik olsa o haftalar sıkça aynı görevi görmez mi acaba diye düşündüm. Sonuçta yine esneme olacak o bölgede. Belki de ilişkiye giremeyenlere yönelik öneriliyor olabilir mi acaba bu masaj. Çünkü videosunu izleyince pek de ekstrem bişi yapılmıyo, o bölge rahatlatılmaya çalışılıyo.
Gittiğine de değse bariGece 7 defa çişe kalkan ben
Ay demi ya, giderken sanki şarıl şurul işeyecekmişim gibi his, ama gidince fıstt bitti.Gittiğine de değse bari
Valla çocuklu zormuş ya bi de bunları düşününce bebek doğduğunda çocuğumu ihmal eder miyim kaygısı sarıyorBen deeeeÇocukları evin önündeki parka çıkarmaya üşeniyorum çıkarsam bel ağrısından oturamıyorum ya da tansiyonum düşüyor geri hemen eve
Bana da şubat çabuk geçti. Ama mart ayından emin değilim. Karnım fazla büyük değil ama yine de zorlanmaya başladım sağa sola dönerken ah uh lar başladı eşim diyo ki yaşlı neneler gibisinYa bana ise Şubat ayı fort diye hızlı geçti gibi geldi. Anlamadım bir şey. Ancak Mart ayı bir 3 ay sürecekmiş gibi bir var içimde.
Hem de nasılValla çocuklu zormuş ya bi de bunları düşününce bebek doğduğunda çocuğumu ihmal eder miyim kaygısı sarıyor
Dün gece aşırı zorlandım ben de. Her wc kalkışımda bebek çıkıyormuş gibi his oluyor o bölgemde. Tam ayakları orada haftalardır ve tekme attıkça anam ağlıyo. "Hehhh bu sefer kesin bacağından biri çıktı" diyorum. Artık yatılmıyor da zaten. Gerçekten zorluyor çok. Dünden beri yeni güncelleme geldi bana da, nefes darlığı başladı artık. Çoğunuzda daha erken başlamıştı. Sanki nefesim yetmiyor, sanki havadaki oksijen bitmiş.Bana da şubat çabuk geçti. Ama mart ayından emin değilim. Karnım fazla büyük değil ama yine de zorlanmaya başladım sağa sola dönerken ah uh lar başladı eşim diyo ki yaşlı neneler gibisin
Ben önceki gebeligimde zeytin yağı ile yapmaya çalışmıştım birkaç kere. İlişkiyi de doktora sormuştum faydası olur mu diye. Bilimsel bi dayanagi yok ama denenebilir tabi demisti. Sonuc olarak iki üç minik yırtığım olmuştu ama benim hatamdan kaynaklı . Bebek çıktıktan sonra doktor ıkınma artık demiş ama ben ıkınmaya devam edince olmuş yırtıklar o yüzden kulaginiz doktorda olsun siz benim gibi yapmayınperine masajı sanırım yağsız yapılmıyor. Ama yağ içeriği için zeytinyağı, hindistan cevizi yağı diyen var. Hatta o iş için özel yağlar varmış galiba.
Ama benim aklıma bişi geldi, o bölgenin esnemesi için yapılıyor ya bu masaj. Eşle birliktelik olsa o haftalar sıkça aynı görevi görmez mi acaba diye düşündüm. Sonuçta yine esneme olacak o bölgede. Belki de ilişkiye giremeyenlere yönelik öneriliyor olabilir mi acaba bu masaj. Çünkü videosunu izleyince pek de ekstrem bişi yapılmıyo, o bölge rahatlatılmaya çalışılıyo.
Hangi doktora takiplisin ordabacım bacım saolasın daha yeni bakabiliyorum
zeynep kamildeki hoca ağzıma sıçtı zaten şeker yüklemesi diye diye yav diorum kusuyorum hocam yok illa yapılacak yaptırmadım ama şeker takibine başladım
Eee analık kolay değil boşuna dememisler cennet annelerin ayakları altında diye. Nefes darlığı bende de başladı yetmiyo sankiDün gece aşırı zorlandım ben de. Her wc kalkışımda bebek çıkıyormuş gibi his oluyor o bölgemde. Tam ayakları orada haftalardır ve tekme attıkça anam ağlıyo. "Hehhh bu sefer kesin bacağından biri çıktı" diyorum. Artık yatılmıyor da zaten. Gerçekten zorluyor çok. Dünden beri yeni güncelleme geldi bana da, nefes darlığı başladı artık. Çoğunuzda daha erken başlamıştı. Sanki nefesim yetmiyor, sanki havadaki oksijen bitmiş.
Gerçekten de sayili zaman cabuk geçiyor.İNŞALLAH sağlıkla atlatırsın canımm az kalmış ALLAH ın izniyle sayılı gün çabuk geçer bizim dahaa bir bucuk ay kadar zaman var ALLAH Nasip ederse
Bende onu düşünüyorumMartı düşünemiyorum ya 2 ay sürer mübarek
Allah korusun kızYa bana ise Şubat ayı fort diye hızlı geçti gibi geldi. Anlamadım bir şey. Ancak Mart ayı bir 3 ay sürecekmiş gibi bir var içimde.
ben bu yolu izlerim kendim tutup nasıl gerdirimperine masajı sanırım yağsız yapılmıyor. Ama yağ içeriği için zeytinyağı, hindistan cevizi yağı diyen var. Hatta o iş için özel yağlar varmış galiba.
Ben her ihtimale karşı yapacağım rahat gelsin inşallahKızlar bişi soracağım. Bebiş şayet başı yukarıda ise hala 36. 37. haftada falan yine de bu ördek yürüyüşü, aksak gebe yürüyüşü filan bunları yapmak gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?