habibe doktor çok sert tavırlarıHangi doktora takiplisin orda
Bebek çıktıktan sonra neden ıkınmaya devam ettin kuzum? İstem dışı mı ıkınma oluyor acaba?Ben önceki gebeligimde zeytin yağı ile yapmaya çalışmıştım birkaç kere. İlişkiyi de doktora sormuştum faydası olur mu diye. Bilimsel bi dayanagi yok ama denenebilir tabi demisti. Sonuc olarak iki üç minik yırtığım olmuştu ama benim hatamdan kaynaklı . Bebek çıktıktan sonra doktor ıkınma artık demiş ama ben ıkınmaya devam edince olmuş yırtıklar o yüzden kulaginiz doktorda olsun siz benim gibi yapmayın
Çok geçmiş olsun canikom, bana da son kontrolde doktor sakın hasta olma aşırı dikkat et demişti, 33-34ten sonra çok zorlanıyormuş insan. Bol sıvı almayı, proteini C vitaminini eksik etme, eşin yapamıyorsa bir yerlerden alsın getirsin sen yat dinlen. Bir an önce iyileşirsin inşallahGünaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
Ay inşallah hemencecik toparlarsın kuzum ya. Eşim kendimi iyi hissetmiyorum hasta olacağım sanırım dediği anda biz odaları ayırmıştık, yaklaşmamıştık da birbirimize. Ama corona bana da bulaşmıştı maalesef.Keşke eşlerimiz dışarıdayken maske taksalar. Gerçekten hasta falan olmazdık. Olsun artık napalım.Günaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
Allah güç kuvvet versin, çok geçmiş olsun canımGünaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım benimGünaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
Çok geçmiş olsun canikom, bana da son kontrolde doktor sakın hasta olma aşırı dikkat et demişti, 33-34ten sonra çok zorlanıyormuş insan. Bol sıvı almayı, proteini C vitaminini eksik etme, eşin yapamıyorsa bir yerlerden alsın getirsin sen yat dinlen. Bir an önce iyileşirsin inşallah
Ay inşallah hemencecik toparlarsın kuzum ya. Eşim kendimi iyi hissetmiyorum hasta olacağım sanırım dediği anda biz odaları ayırmıştık, yaklaşmamıştık da birbirimize. Ama corona bana da bulaşmıştı maalesef.Keşke eşlerimiz dışarıdayken maske taksalar. Gerçekten hasta falan olmazdık. Olsun artık napalım.
Bolca dinlen. Çok şükür 35 oldun artık ciğer gelişimi bildiğim kadarıyla tamamlanmış oluyor bu hafta ile. 36 da doğup küvöze girmeden kucağına alan anneler var. Azıcık daha bekler senin sıpan da inşallah
Allah güç kuvvet versin, çok geçmiş olsun canımDirencini yükseltecek şeyler yemeye çalış, kelle paça falan içebilirsen
Çok teşekkür ederim canım kızlar Allah hepimize güç kuvvet versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinRabbim Şafi ismi ile şifa versin canım benim
Evet istem dışı artık nasıl kaptirdiysam kendimiBebek çıktıktan sonra neden ıkınmaya devam ettin kuzum? İstem dışı mı ıkınma oluyor acaba?
Gitmedim ona hiçte bende zeynep kamilde takipliydim ama bu hafta göztepeye gidicem orda önerilen doktor nisan helin diye zeynep kamilde aynı doktora randevu alsamda farklı kişiler asistanlar oluyor hephabibe doktor çok sert tavırları
perine masajı sanırım yağsız yapılmıyor. Ama yağ içeriği için zeytinyağı, hindistan cevizi yağı diyen var. Hatta o iş için özel yağlar varmış galiba.
Ama benim aklıma bişi geldi, o bölgenin esnemesi için yapılıyor ya bu masaj. Eşle birliktelik olsa o haftalar sıkça aynı görevi görmez mi acaba diye düşündüm. Sonuçta yine esneme olacak o bölgede. Belki de ilişkiye giremeyenlere yönelik öneriliyor olabilir mi acaba bu masaj. Çünkü videosunu izleyince pek de ekstrem bişi yapılmıyo, o bölge rahatlatılmaya çalışılıyo.
Ben de kendim yapamam sanırım ya. Simge hoca da şey demişti zaten, eşinizle birlikte olmadan önce ona yaptırın bi taşla iki kuş olsunGörselleri gelince benim de aklıma o geldi, elimi sokacağıma tövbest hsjdjdj. Ben yapamam elimle
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifalar versin bol bol vitaminli şeyler ye bebişide içinde tut azGünaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
bu perinatoloji doktoru fiks o oluyor ama yani yerin dibine soktu beni perşembeGitmedim ona hiçte bende zeynep kamilde takipliydim ama bu hafta göztepeye gidicem orda önerilen doktor nisan helin diye zeynep kamilde aynı doktora randevu alsamda farklı kişiler asistanlar oluyor hep
Ben tutuyorum o geliyorGeçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifalar versin bol bol vitaminli şeyler ye bebişide içinde tut azşaka bir yana gribin geçsinde sonrası nasipte ne varsa
Ya kıyamamGünaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
Valla doktorum aşırı rahat önünde doğrursam sandalyeye oturur doğurtur beni o kadar yani 1 cm açıklık ilk gebeliklerde eğer riskli bir gebelik durumu yoksa birşey ifade etmiyor 1cm açıklıkla 40. Haftaya kadar gelen var korkma gelirse de gelsin kapımız açık dedi bir hafta sonra da gel dediYa kıyamamson düzlük artık dayan bakalım. Yalnız 1 cm açıklık varsa evet hemen doğmaz ama 1 hafta 10 güne doğurur musun acaba ya? Ay çok heyecanlı
Sen anlıyor musun açıklık olduğunu yoksa zaten grip olmuşum her yerim ağrıyor gibi bir yerde misin, nerelerdesin tam olarak hissiyat dünyanda?Valla doktorum aşırı rahat önünde doğrursam sandalyeye oturur doğurtur beni o kadar yani 1 cm açıklık ilk gebeliklerde eğer riskli bir gebelik durumu yoksa birşey ifade etmiyor 1cm açıklıkla 40. Haftaya kadar gelen var korkma gelirse de gelsin kapımız açık dedi bir hafta sonra da gel dedi
Ne için öyle davrandı ki sizde cevap verin susmayın bende devlete takipliyim bi kaç kez doktor boyunu kilosunı söylemedi sordum kağıtta yazıyor demişti ben sizden duymak istiyorum dedimbu perinatoloji doktoru fiks o oluyor ama yani yerin dibine soktu beni perşembe
Uyusun da büyüsünBen tutuyorum o geliyoraramız bozuk gelme sakın dedim küstü götünü döndü uyuyor
çünkü kendini çok bilmiş zannediyor tamam doktorsun saygım var ama yani bu kadrda olmazNe için öyle davrandı ki sizde cevap verin susmayın bende devlete takipliyim bi kaç kez doktor boyunu kilosunı söylemedi sordum kağıtta yazıyor demişti ben sizden duymak istiyorum dedim
Yani bide hamile insanlara karşı sert davranmaya gerek yok normal söylesende yeter bazı doktorlar öyle perşembe gitçem bende işte göztepeye memnun kalırsam yazarım sana göztepedeki çoğu doktordan memnuniyeti fazla ben ikili testi ali beyde yapmıştım maternal hastalıklar polikliniğiydi takip etmiyordu ama okadar kibar biriydiki takip etseydi onla devam ederdimçünkü kendini çok bilmiş zannediyor tamam doktorsun saygım var ama yani bu kadrda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?