2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek çıktıktan sonra neden ıkınmaya devam ettin kuzum? İstem dışı mı ıkınma oluyor acaba?

Çok geçmiş olsun canikom, bana da son kontrolde doktor sakın hasta olma aşırı dikkat et demişti, 33-34ten sonra çok zorlanıyormuş insan. Bol sıvı almayı, proteini C vitaminini eksik etme, eşin yapamıyorsa bir yerlerden alsın getirsin sen yat dinlen. Bir an önce iyileşirsin inşallah

Ay inşallah hemencecik toparlarsın kuzum ya. Eşim kendimi iyi hissetmiyorum hasta olacağım sanırım dediği anda biz odaları ayırmıştık, yaklaşmamıştık da birbirimize. Ama corona bana da bulaşmıştı maalesef.Keşke eşlerimiz dışarıdayken maske taksalar. Gerçekten hasta falan olmazdık. Olsun artık napalım.

Bolca dinlen. Çok şükür 35 oldun artık ciğer gelişimi bildiğim kadarıyla tamamlanmış oluyor bu hafta ile. 36 da doğup küvöze girmeden kucağına alan anneler var. Azıcık daha bekler senin sıpan da inşallah

Allah güç kuvvet versin, çok geçmiş olsun canım Direncini yükseltecek şeyler yemeye çalış, kelle paça falan içebilirsen

Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım benim

Allah güç kuvvet versin, çok geçmiş olsun canım Direncini yükseltecek şeyler yemeye çalış, kelle paça falan içebilirsen
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım benim
Çok teşekkür ederim canım kızlar Allah hepimize güç kuvvet versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin artık korkmuyorum doğurmaktan zaten ama 1 hafta daha beklerse süper olur 36 dan sonraya okeyim

habibe doktor çok sert tavırları
Gitmedim ona hiçte bende zeynep kamilde takipliydim ama bu hafta göztepeye gidicem orda önerilen doktor nisan helin diye zeynep kamilde aynı doktora randevu alsamda farklı kişiler asistanlar oluyor hep

Görselleri gelince benim de aklıma o geldi, elimi sokacağıma tövbest hsjdjdj. Ben yapamam elimle
Ben de kendim yapamam sanırım ya. Simge hoca da şey demişti zaten, eşinizle birlikte olmadan önce ona yaptırın bi taşla iki kuş olsun

Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifalar versin bol bol vitaminli şeyler ye bebişide içinde tut az şaka bir yana gribin geçsinde sonrası nasipte ne varsa

Gitmedim ona hiçte bende zeynep kamilde takipliydim ama bu hafta göztepeye gidicem orda önerilen doktor nisan helin diye zeynep kamilde aynı doktora randevu alsamda farklı kişiler asistanlar oluyor hep
bu perinatoloji doktoru fiks o oluyor ama yani yerin dibine soktu beni perşembe

Ya kıyamam son düzlük artık dayan bakalım. Yalnız 1 cm açıklık varsa evet hemen doğmaz ama 1 hafta 10 güne doğurur musun acaba ya? Ay çok heyecanlı

Ya kıyamam son düzlük artık dayan bakalım. Yalnız 1 cm açıklık varsa evet hemen doğmaz ama 1 hafta 10 güne doğurur musun acaba ya? Ay çok heyecanlı
Valla doktorum aşırı rahat önünde doğrursam sandalyeye oturur doğurtur beni o kadar yani 1 cm açıklık ilk gebeliklerde eğer riskli bir gebelik durumu yoksa birşey ifade etmiyor 1cm açıklıkla 40. Haftaya kadar gelen var korkma gelirse de gelsin kapımız açık dedi bir hafta sonra da gel dedi

Sen anlıyor musun açıklık olduğunu yoksa zaten grip olmuşum her yerim ağrıyor gibi bir yerde misin, nerelerdesin tam olarak hissiyat dünyanda?

bu perinatoloji doktoru fiks o oluyor ama yani yerin dibine soktu beni perşembe
Ne için öyle davrandı ki sizde cevap verin susmayın bende devlete takipliyim bi kaç kez doktor boyunu kilosunı söylemedi sordum kağıtta yazıyor demişti ben sizden duymak istiyorum dedim

Ne için öyle davrandı ki sizde cevap verin susmayın bende devlete takipliyim bi kaç kez doktor boyunu kilosunı söylemedi sordum kağıtta yazıyor demişti ben sizden duymak istiyorum dedim
çünkü kendini çok bilmiş zannediyor tamam doktorsun saygım var ama yani bu kadrda olmaz

çünkü kendini çok bilmiş zannediyor tamam doktorsun saygım var ama yani bu kadrda olmaz
Yani bide hamile insanlara karşı sert davranmaya gerek yok normal söylesende yeter bazı doktorlar öyle perşembe gitçem bende işte göztepeye memnun kalırsam yazarım sana göztepedeki çoğu doktordan memnuniyeti fazla ben ikili testi ali beyde yapmıştım maternal hastalıklar polikliniğiydi takip etmiyordu ama okadar kibar biriydiki takip etseydi onla devam ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…