Kız bunu çok duydum ya. Arkadaşım da kocasından tiksinmişti kokuyo bana diyodu. Benim de ilk hamilelik belirtim sapık gibi kocamı koklamaktı sjdkfkfk parfüm sıkma teninin kokusunu alcam diyodum. He ama ben de evimden tiksinmiştim başlarda. Yurtdışından geldikten sonra eve tek girmek mahvetmişti beni her girdiğimde kusuyodum. O yüzden eşim yokken hep annemlerde kaldım
Öncesinde bende çok kokluyordum bir anda her şey tersine döndü mide bulantıları başlayınca günde 3-4 kez duşa girmesine rağmen yanımda otursa istifra ediyordum evde yokken fazla sorun yoktu anasının evine bile göndermişliğim var bu yüzden
psikolojik mi anlamadım sen de yalnızken oluyormuş mesela hamilelik çok garip cidden
Erkekleri anlamak zor valla neyi tuhaf ayol ihtiyaç deseydin ay ilk hamileliğimi öğrenince eşime şey demiştim lohusa döneminde ilişkiye girilmiyor üzülmüştü hahah aklıma geldi şimdi
Benimki de şey diyor sen ilkinde bi de 40’ı çıkana kadar bekletmiştin, sanmış ki tecrübesizlikten korkumdan yapmadım. “E bunda da bekleyeceğiz, haram oğlum” dedim. Kocam:
Benimki de şey diyor sen ilkinde bi de 40’ı çıkana kadar bekletmiştin, sanmış ki tecrübesizlikten korkumdan yapmadım. “E bunda da bekleyeceğiz, haram oğlum” dedim. Kocam:
Bize ilk 10 hafta kadar yasaktı. Sonrasında normal devam ettik. Şimdi seyrekte olsa devam. Son 2 haftadır falan ben korkuyorum biraz yersiz belki ama doğumdan sonra toparlanma süreci ne kadar olur bilmiyorum hiç. Bide bebişle aynı odada düşüncesi garip geliyo
Bize ilk 10 hafta kadar yasaktı. Sonrasında normal devam ettik. Şimdi seyrekte olsa devam. Son 2 haftadır falan ben korkuyorum biraz yersiz belki ama doğumdan sonra toparlanma süreci ne kadar olur bilmiyorum hiç. Bide bebişle aynı odada düşüncesi garip geliyo
Kız kaç sayfadır okuyom yetişiyim diye hep seksli şeyler konuşmuşsunuz neyse yetiştim, ben galiba beş yıldır falan seks yapmıyom eksikliğini de hissetmiyom hepinize teşekkürler, lohusalıktan sonra çiçekli kurdeleli davetiyeyle açılış yapıcam dönüşüm muhteşem olucak fjfjjlfkfk
Çoğu kadın oluyo ama bazıları olmuyomuş. Hatta bu yüzden süt korur derler ya, emzirme süresi boyunca hamile kalınmaz falan diyolar. Ama bu risk alınmaz tabi
Vala ben mecbur kendim yapacağım, perine masajı gerçekten iyiymiş yırtılmak istemiyorum.
Kocayla cinsel ilişki yalan oldu bizde. Benimki karnında oğlum varken yapamam diyor, aylardık zaten tık yok, sex neydi nasıl yapılırdı öyle bişey mi vardı unuttum ben
Üçüncüye hamileyim eşim diğerlerinde de böyleydi bunda da son haftalar da ben istedim rahat doğurayım diye merak etmeyin düşünceli oldukları için gerçekten bebeğe bişi olur diye korkuyorlar
Üçüncüye hamileyim eşim diğerlerinde de böyleydi bunda da son haftalar da ben istedim rahat doğurayım diye merak etmeyin düşünceli oldukları için gerçekten bebeğe bişi olur diye korkuyorlar
Kız kaç sayfadır okuyom yetişiyim diye hep seksli şeyler konuşmuşsunuz neyse yetiştim, ben galiba beş yıldır falan seks yapmıyom eksikliğini de hissetmiyom hepinize teşekkürler, lohusalıktan sonra çiçekli kurdeleli davetiyeyle açılış yapıcam dönüşüm muhteşem olucak fjfjjlfkfk