2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Mart anneleri kasılma açılma doğum endişe den bahsederken bizim ortama girişimiz
Bence tam da haftalarımıza uygun muhabbet konusu, doktorlar demiyo mu 36 sonrası ilişki gerekli diye her şey kolay doğum için. Başka niyetimiz varsa nolalım sjfkkf

kızlar o olay regl olana kadar degıl mı ? regl sonrası serbest dıe biliyorum
Yok kız o 40 gün rahim kendini topladığı için ilişki önerilmiyor zaten doğumdan sonra kanamada oluyor ama adeti hemen olmayanlarda bar

Ne olacak kız sen de iyice kendinizi anaç, babaç rolüne bürümeyin biri der çocuğum içerideyken olmaz, öteki aynı odada garip geliyor

Bu arada bugün doktorla özel ebe konusunu konuştum. Seçtiğim ebeyi çok övdü prenses gibi hazırlıyo doğuma ikinci doğumu olup da onunla tekrar çalışmayan yok dedi, böyle şeyler kendine yatırım dedi ben de bi zarf attım “ee 5-10 tane doğurmicaz sonuçta güzel olsun” diye, e yani dedi biraz üzüldüm. 5 tane doğurma hususunda desteklerini beklerdim halbuki Karusel

Ne olacak kız sen de iyice kendinizi anaç, babaç rolüne bürümeyin biri der çocuğum içerideyken olmaz, öteki aynı odada garip geliyor
Kesinlikle ya işte tecrübe konuştu. “Ayıp” olan milletin gözü önünde yapılanı sonuçta. Nikahlı her şeyiyle meşru kocalarımız. E böyleyken cinsellik de yemekten içmekten farksız bence

Doktor 1-2 görmekten ona alışmış, senin gibi koca yüreklilerden kaç tane kaldı? Özlemlinaöz, Özden, bi de sen

Mart anneleri kasılma açılma doğum endişe den bahsederken bizim ortama girişimiz
Burdaki muhabbet işeme, sıçma bi de bu Dönüyoruz, dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz hoşumuza gidiyosa demek hsjsk. Mayıs anaları bizden nasıl bahsediyor acaba hsjsk. Bence okumayı bırakmışlardır bizi hsjsks.

Doktor 1-2 görmekten ona alışmış, senin gibi koca yüreklilerden kaç tane kaldı? Özlemlinaöz, Özden, bi de sen
Ya tek çocuk asla ekonomik değil bence. 10bin lira verdik araba aldık tek çocuk büyütünce çok pahalıya gelcek. Aynı şekilde kıyafetler de öyle. E yetiştirme konusunda da ben “ön teker nereye arka teker oraya” kafasındayım. İlk çocuğu güzel yetiştirirsek sonrakilerin önünde örnek olcak her şeyiyle. Çok çocuk her anlamda sürümden kazandırır ya

Tek çocuk ne kadar ekonomik değilse beş de o kadar değildir, ben max 3 diyorum

Tek çocuk ne kadar ekonomik değilse beş de o kadar değildir, ben max 3 diyorum
5’i ben de abartıyorum ya. Bence de ideali 3 ama ya 3’ü de erkek olursa diye bi korkum da var kızı ilkte tutturaydık iyiydi.

Ay şimdi merak ettim ben de ne diyorlar acaba Mayıs grubunu takip eden varsa bizi bilgilendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…