- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Hehh aynen sormak istediğim de buydu. Benim bebe aylardı başı yukarıda. Haftaya yerleri silmeye başlayacağım dönsün diyeBenim bildiğim ve simge hocaninda dedikleri uzerinee soyle diyim kuzum. Bebek donmezse once donsun diye bazi hareketler oneriyolar. Cunku bu senin yazdiklarin bebegi kanala soksun ve duzgun pozisyonda girsin kanala diye ama bebis tersse once duzeltip sonra bunlari oneriyolar yanilmiyorsamm
Valla demeki bu da normalmiş. Hafif kanlı ya da kahverengi tarzı olursa nişan oluyor o zaman.Kan dışında her şey normal sanirim ya
KV de tuhaf ya, bişey diyecem ağlayacak somra işler karışacak zaten desem de anlamaz, yapmsya devam eder, bişey desem kikir kikir gülüyor insanın daha çok sinirlerini bozuyor. Kp gece gündüz sabah akşam hak tuk hak tuk, kulaklarımı tıkamaktan bi hâl oldum üç günde. Bence çok çabuk iğrenirim, onun kullandığı lavabonun kapısına bile dokunamıyorum midem kalkıyor hemen. Bakalım gitti 3 gün, kaldı 2 aygercekten zormus bu sekılde. o sana nasıl acıkca soyluyorsa şöyle yerlestır böyle yerlestır dıe bence sen de cekınmeden söyle, düzenini bozamaz sonucta. kendını strese sokma valla kibarlık yapınca da deger olmuyor yapmayınca da olmuyor . benım de en nefret ettıgım sey boğaz temızlemek, geğirmek, yerken ses cıkarmak fılan. esımın aılesınde cok var ben asla katlanamıyorum, eşim hemen anlıyor zaten o da sevmez ama cok bısı dıyemıyor. bız uzak oturdugumuz ıcın nadır gorusuyorz ona da ses cıkaramyor ınsan. ama hep sunu düşünüyorum o zmanlarda. kendı annemız babamız o tarz seyler yapınca onlara nazımız gecıyor hemn uyarıyoruz offf fılan dıyoruz ama karsı tarafınkıne ses cıkaramıyoruz :)
Ee ilk çocuğa yap diğer evladının torununa yapma, bu haksızlık değil miymiş, ay bi de kendilerini haklı çıkarmak için her yolu denemiyorlar mı illet oluyorum, vala söyle sende ilk iki çocuğa yapmışsın o ne olacak de.Bilmiyorum değişik bir insan kendisi diyorum acaba hiç kızı yok erkeklerle dura dura düz mantık mı düşünüyor yardım et demedi yardım etmeyim diye mi düşünüyor .. mesela ona göre eltim 5 ay önce 3. Doğumunu yaptı bebeğe hiçbir şey yapmamış şimdi benim ilk çocuğum olcak benimkine de bi şey yapmayacakmış niye çünkü diğerinin çocuğuna bi şey yapmamış haksızlık olurmuş ee onun ilk 2 çocuğuna yaptığı nolcak susa susa dert bağladım
Bende her şekilde geldi kombo yapıyor akıntımKızlar biraz önce sarı uzun sümüksü bir akıntı geldi benden yoğun ilk defa. Sizin akıntılarınız buna mı benziyor? Bugüne kadar losyon gibi beyaz ya da şeffaf su gibi olurdu. Doktoruma sorsam mı acaba. İçinizden sorup doktoru normal diyen oldu mu?
Fazla pimpirikli sankim göbeğine baskı yapmak istemiyorda farklı pozisyonlar var doggy mi neydi en çok önerilen oymuç hamilelikte bizde benim gram isteğiö gelmiyor gitti hamilelikte ama eşimde yaptıktan sonra diyo çocuğa bişey olmaz dedim olcaksa olmuştur şimdi bittikten sonra niye soruyonNe iyi yabenimkine anlatamıyorum karnım çıkınca bıraktı, başlarda da risk var diye bi iki kez anca yaptık sonrasında yok. Doktorlar son ay sürekli öneriyormuş, doğuma yardımcıymış diyorum. Yok yapamam diyor, kendini tuhaf hissediyormuş ne alakaysa, beni sevmiyorsun istemiyorsun artık diyip trip mi atsam acaba yapmak zorunda mı bıraksam .
Oğlu karnımdayken yapmak tuhaf geliyormuş, neyi tuhafsa artıkFazla pimpirikli sankim göbeğine baskı yapmak istemiyorda farklı pozisyonlar var doggy mi neydi en çok önerilen oymuç hamilelikte bizde benim gram isteğiö gelmiyor gitti hamilelikte ama eşimde yaptıktan sonra diyo çocuğa bişey olmaz dedim olcaksa olmuştur şimdi bittikten sonra niye soruyon
Erkekleri anlamak zor vallaOğlu karnımdayken yapmak tuhaf geliyormuş, neyi tuhafsa artık
Benimki zaten bi sağlıkçı gayet iyi biliyor çocuğa bi zararı olmayacağını ama yapamazmış
peki haftası geldiği halde dönmezse döndrmek ıcın yapacak hareketler oluyor mu ?Benim bildiğim ve simge hocaninda dedikleri uzerinee soyle diyim kuzum. Bebek donmezse once donsun diye bazi hareketler oneriyolar. Cunku bu senin yazdiklarin bebegi kanala soksun ve duzgun pozisyonda girsin kanala diye ama bebis tersse once duzeltip sonra bunlari oneriyolar yanilmiyorsamm
Evet simge hocanin videolari var , doktorum 36-37 den once erken oldugunu soyluyor hareketler icin , simge hoca da 36 dan sonra deneyebiliriz daha vakit var demişti. Youtube a yazarsan bulabilirsinpeki haftası geldiği halde dönmezse döndrmek ıcın yapacak hareketler oluyor mu ?
O normal sanırım canım doktor da banaa öylee herkeste olabilir dedii ama ben idrar testini tekrarlatıyorum hep lökosit var bu sefer o yüzden Cefaks antibiotik içicem monurolle Şifaa niyetineAkıntı benim gebeliğin başından beri var hem de baya akıntım oluyor
Aminn canımm en aZından monurol Naasipse 20 gün idare ederr Cefaks da vücudumda enfeksiyon varsa giderir hamileler kullanabiliyormuş sonuçta Şifaa niyetineAnladım canım doktorun verdiğine göre vardır bir bildiği. Gecer sıkıntın inşallah
aa bu Simge hoca dedıgınız youtube kanalı mı var ben normal gıttıgınız bırı sanıyordum , tesekkur ederım bakıcam detaylı :)Evet simge hocanin videolari var , doktorum 36-37 den once erken oldugunu soyluyor hareketler icin , simge hoca da 36 dan sonra deneyebiliriz daha vakit var demişti. Youtube a yazarsan bulabilirsin
Anlaşılan benim ki seksi unutttu bana da unutturmaya çalışıyorErkekleri anlamak zor vallaneyi tuhaf ayol ihtiyaç deseydin ay ilk hamileliğimi öğrenince eşime şey demiştim lohusa döneminde ilişkiye girilmiyor üzülmüştü hahah aklıma geldi şimdi
Adam da haklı şimdi bacımKızlar hamilelik boyunca en çok tiksindiğim şey kocam oldu bırak ilişkiyi adamın gölgesine tahammülüm yoktu dhshshdhsh
Dün perine masajı yapmaya başlamamız lazım kolay doğum için dedim şimdi işin düştü dimi bi düşünmem lazım diyip naza çekiyor kendini bizde durumlar böyle
Kız bunu çok duydum ya. Arkadaşım da kocasından tiksinmişti kokuyo bana diyodu. Benim de ilk hamilelik belirtim sapık gibi kocamı koklamaktı sjdkfkfk parfüm sıkma teninin kokusunu alcam diyodum. He ama ben de evimden tiksinmiştim başlarda. Yurtdışından geldikten sonra eve tek girmek mahvetmişti beni her girdiğimde kusuyodum. O yüzden eşim yokken hep annemlerde kaldımKızlar hamilelik boyunca en çok tiksindiğim şey kocam oldu bırak ilişkiyi adamın gölgesine tahammülüm yoktu dhshshdhsh
Dün perine masajı yapmaya başlamamız lazım kolay doğum için dedim şimdi işin düştü dimi bi düşünmem lazım diyip naza çekiyor kendini bizde durumlar böyle
Helal olsun ya biz bayılırız kaosa anlat sen hdjdj. Sana Allah yardım etsin ama 2 ay nedirAy ben bu KV kp ile 2 ayı nasıl aynı evde geçireceğim. Gelsinler yardım etsinler dedim ama KV evi kendi evi zannediyor. Ben onların evine gidince açlıktan ölsem bile dolabını açmam. Bu herşeyi karıştırıyor, yerini değiştiriyor. Kendi evi gibi takılıyor sıfır çekinme, ben onun evine gidince camı açarsam kapat der kapatırım aç der. Bulaşıkları yıkarım öyle koyma şöyle koy der.
Kp desen birini hasta görsün kendisini daha çok hasta ilan ediyor, ah oh tuh diyip dolanıyor evde ve sürekli boğazını temizliyor sesli bi şekilde içim dışıma çıktı artık 3 günde isyanlardayım.
Kocama desem kavga edeceğiz içimde tutsam bana zarar veriyor. Bu grup iyi ki var ya, iyi ki varsınız kızlar, insan içini bi dökünce öyle rahatlıyor ki anlatamam.
Siz 2 ay bende KV olayları dinleyeceksiniz sanırım,hakkınızı helal edin şimdiden
Heyecan pek yok. İkinci diye sanirim.MAŞALLAH canımm hadii az kalmışş bayaa Heyecanlısındır doğal olarak ama geçicektir bebişi sağlıkla kucaklayınca tüm stres gidip yerine huzurlu günler gelicek ALLAH ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?