2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hehh aynen sormak istediğim de buydu. Benim bebe aylardı başı yukarıda. Haftaya yerleri silmeye başlayacağım dönsün diye ama dönmezse bunları yapmama gerek kalmayacak anladığım. Teşekkürler.

KV de tuhaf ya, bişey diyecem ağlayacak somra işler karışacak zaten desem de anlamaz, yapmsya devam eder, bişey desem kikir kikir gülüyor insanın daha çok sinirlerini bozuyor. Kp gece gündüz sabah akşam hak tuk hak tuk, kulaklarımı tıkamaktan bi hâl oldum üç günde. Bence çok çabuk iğrenirim, onun kullandığı lavabonun kapısına bile dokunamıyorum midem kalkıyor hemen. Bakalım gitti 3 gün, kaldı 2 ay

Ee ilk çocuğa yap diğer evladının torununa yapma, bu haksızlık değil miymiş, ay bi de kendilerini haklı çıkarmak için her yolu denemiyorlar mı illet oluyorum, vala söyle sende ilk iki çocuğa yapmışsın o ne olacak de.
Ya da senden gelecek ALLAH tan gelsin de kapat konuyu gitsin, hangisinde için rahat edecekse

Bende her şekilde geldi kombo yapıyor akıntım ama sen yine de sor doktoruna çünkü bugüne kadar ilk kez geldi diyorsun

Fazla pimpirikli sankim göbeğine baskı yapmak istemiyorda farklı pozisyonlar var doggy mi neydi en çok önerilen oymuç hamilelikte bizde benim gram isteğiö gelmiyor gitti hamilelikte ama eşimde yaptıktan sonra diyo çocuğa bişey olmaz dedim olcaksa olmuştur şimdi bittikten sonra niye soruyon

Oğlu karnımdayken yapmak tuhaf geliyormuş, neyi tuhafsa artık
Benimki zaten bi sağlıkçı gayet iyi biliyor çocuğa bi zararı olmayacağını ama yapamazmış

Oğlu karnımdayken yapmak tuhaf geliyormuş, neyi tuhafsa artık
Benimki zaten bi sağlıkçı gayet iyi biliyor çocuğa bi zararı olmayacağını ama yapamazmış
Erkekleri anlamak zor valla neyi tuhaf ayol ihtiyaç deseydin ay ilk hamileliğimi öğrenince eşime şey demiştim lohusa döneminde ilişkiye girilmiyor üzülmüştü hahah aklıma geldi şimdi

peki haftası geldiği halde dönmezse döndrmek ıcın yapacak hareketler oluyor mu ?

peki haftası geldiği halde dönmezse döndrmek ıcın yapacak hareketler oluyor mu ?
Evet simge hocanin videolari var , doktorum 36-37 den once erken oldugunu soyluyor hareketler icin , simge hoca da 36 dan sonra deneyebiliriz daha vakit var demişti. Youtube a yazarsan bulabilirsin

Evet simge hocanin videolari var , doktorum 36-37 den once erken oldugunu soyluyor hareketler icin , simge hoca da 36 dan sonra deneyebiliriz daha vakit var demişti. Youtube a yazarsan bulabilirsin
aa bu Simge hoca dedıgınız youtube kanalı mı var ben normal gıttıgınız bırı sanıyordum , tesekkur ederım bakıcam detaylı :)

Kızlar bu arada 32.haftada izne ayrılıyoruz ya, onun raporu ileriye dönük verilmiyomuş. Yani bugünden, “şu tarihten itibaren izinlidir” şeklinde bir rapor alamıyormuşuz. Ama ben çarşambadan itibaren burda olmayacağım için almak zorundaydım. Doktorum da sisteme 32.haftayı doldurmuşum gibi girdi. Tabi bu durumda doğum iznim erken başladığı için erken bitmiş olacak ama yaza denk geldiği için umursamadım. Sonuna yıllık iznimi ekleyecektim zaten her türlü. Yani resmi olarak bugünden itibaren özgürüm

Kızlar hamilelik boyunca en çok tiksindiğim şey kocam oldu bırak ilişkiyi adamın gölgesine tahammülüm yoktu dhshshdhsh
Dün perine masajı yapmaya başlamamız lazım kolay doğum için dedim şimdi işin düştü dimi bi düşünmem lazım diyip naza çekiyor kendini bizde durumlar böyle

Adam da haklı şimdi bacım

Kız bunu çok duydum ya. Arkadaşım da kocasından tiksinmişti kokuyo bana diyodu. Benim de ilk hamilelik belirtim sapık gibi kocamı koklamaktı sjdkfkfk parfüm sıkma teninin kokusunu alcam diyodum. He ama ben de evimden tiksinmiştim başlarda. Yurtdışından geldikten sonra eve tek girmek mahvetmişti beni her girdiğimde kusuyodum. O yüzden eşim yokken hep annemlerde kaldım

Helal olsun ya biz bayılırız kaosa anlat sen hdjdj. Sana Allah yardım etsin ama 2 ay nedir

MAŞALLAH canımm hadii az kalmışş bayaa Heyecanlısındır doğal olarak ama geçicektir bebişi sağlıkla kucaklayınca tüm stres gidip yerine huzurlu günler gelicek ALLAH ın izniyle
Heyecan pek yok. İkinci diye sanirim.
Bitse de gitsek modundayim hamilelik uzadikca uzadi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…