2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Andıfnf of sesli güldüm ya, bi de her çocuk bereketiyle geliyo di mi ordan da kardasın her türlü ulan mansure

Yani umarım öyledir ötesini düşünmek istemiyorum
Öyle öyle Hatta göbeğimden çok
Bence tam da haftalarımıza uygun muhabbet konusu, doktorlar demiyo mu 36 sonrası ilişki gerekli diye her şey kolay doğum için. Başka niyetimiz varsa nolalım sjfkkf
ahajajah aynen
bi kerem biz Her haftanın konusunu konuşuyoruz tamam mı tam bu hafta ne yaşıyorlarsa onu okurlar

Ayyy yeni bitirdim okumayiValla bizim herhangi bir riskimiz yoktu hatirliyosanjz ben 26 da doktor degistirdim ondan once gittimiz doktora sormustum var mi seksle alakali bir sorun yok dedi 26 da tekrar degistirdigimiz doktora sorduk her sey okay dedi . Bizde bir sekilde bazen seyrek bazen sık devam ediyoruz, ben perine masajini esime dedim hatta M mansure97 simge hocanin dedigi gibi dedim ki bak hocam bile boyle baslayin mutlu sonla bitirin isi kendi yarariniza kullanin diyo dedim adam baya dunden razi masaji ben o zaman yapamam ulasmam zor olur dedim ben yaparim ya diyo ekdjfk

Off şunu sırf oltalamak için ben de diyecem bugün ya sezaryen benimki ama anlamaz zaten doğuma yardımcı oluyormuş diye hdjdk.

Benim karnım niden küçük evde böyle açıyorum belli oluyor şimdi dışarı kıyafeti gitcem hiç belli olmuyo kimse otobüste yer vermiyo o yüzden bana kv ile bindik bi kere bi adam kvye yer berdi kvde dedi git sen otur bende tamam deddim gittim adam kalkmadı size yer vermedim dedi yaşlı hanfendiye berdim dedi dicektim bende hamileyim kalk şırdan başka yer boşaldı geçtim bişi demedim fnxmd

Eklentiler

• IMG_2299.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 97
Kız ben 35. Haftamdayım senden daha küçük boşver içimiz geniş demek daha güzel

Ay hadsize bak yok artık. Ben olsam derdim valla artık biraz yırtık olmamız lazım djfkfk

Maşallah kızlar yine muhabbetinize doyum olmuyor. Bende hamile olduğumdan beri eşimin korkusundan dükkanı kapatanlardanım.
Sonrasında ne olacak bu sefer de bebek odada diye mi olmayacak bilmiyorum bu sefer de olmazsa olay çıkartırım

32+2 kontrolüm vardı Bebişin yine göbek çevresi bir hafta geri. Bizim oğlan zayıf doğacak belli. Doktor sorun etmiyor eee bende etmiyorum napayım. Avokadoya başlarım belki işe yaradığını söylüyorlar. Zayıf doğarsa da yeni doğan kıyafetlerini daha uzun süre giyebilir devir tasarruf devri

Anaa aşırı mantıklı yenidoğan kıyafetlerini uzun giyme olayı ben bunu nasıl düşünemedim djfkfk bizimkinin de karın çevresi geriden geliyo hep. 3 kilo olsun yeter ya fazlasını nasıl doğurcaz bu da can yani. Ayrıca lütfen, zayıf diyerek karizmasını çizme çocuğun. Fit olcaklar

Haklısın bir de doğurması var bunu zayıf değil fit olacak evet evettt

Hooop karın yok

Eklentiler

• IMG_2300.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 92
Haklısın bir de doğurması var bunu zayıf değil fit olacak evet evettt
Bencede bende çok kilolu istemiyorum ama eşim yanaklı olsun şişko olsun diyor dedim baname zayıf olsun çıkarması kolay olsun sonrasında kilo alınır zaten milletin bu kilolu çocuk sevgisini de anlayamiıyorum kvde öyle 30hagtada 1500kg bana diyo zayıf her akşam süt için kilo alsın bende dedim doktor öyle bişey demedi haftasıyla uyumlu doktor ne derse o daha da bişi demedi bazen lap diye cevabını vermek gerek

Ayy benim de annem takıyor kilosuna o hepimizi en az 3 buçuk doğurmuş.eee napayım yani benim elimde olan bişey değil ki. Doktor da dedi kesinlikle senin yemenle içmenle alakalı değil benim çocuğum 2800 gr doğdu dedi. Adam dışardan müdahale etse kendininkine ederdi zaten. Bazen vitaminle düzeliyor diye bir ay önce vitamin başlamıştı. Ama burda önemli olan sürecin ilerlemesi geliyor ama geriden geliyor hiçbir sıkıntı yok dedi.

Önemli olan sağlıklı olması zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…