Hanımlar az önce nefes egzersizlerini izilim dediniz gülmekten karnım ağrıdı özellikle at nefesi ve köpek nefesi bunları doğumda yaparsam gülmekten sancıyı unuturum attığım linke bakın 2:56 da başlıyor
Selam kıslar bugün 28+3’üz bebişin kilosu 1410 gr çıktı doktor biraz önden gidiyo ama önemli değil dedi, tam çıkacakken de 4 kiloyu geçerse doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Böyle bir uyarı için erken değil mi? Sizin bu haftalarda kilolar kaçtı ?
Hanımlar az önce nefes egzersizlerini izilim dediniz gülmekten karnım ağrıdı özellikle at nefesi ve köpek nefesi bunları doğumda yaparsam gülmekten sancıyı unuturum attığım linke bakın 2:56 da başlıyor
Haydaaa ay ne bileyim işte değilken falan önden haber vererek atabilirsin belki. Amaç tamamen senin utanman geçsin yoksa ona hoşluk olsun diye değil djdkfk
Ayy kizlaaar bi de karin meme got bas yaglamayi 2-3 e cikardim 3 lt de su iciyom gunluk . Ama etrafimdakiler gorumcem ve kuzen karnimiz sonerkende yikama yaglama devam diyor cunku gorumcem karni sonerken catladi abaninnnn
O beceri de bende yok ya, şıkır şıkır giyineyim diyorum ama çok utanıyorum sanki yeni evliyiz
4 yıl oldu evleneli hâlâ atamadım o utangaçlığı üzerimden
At nefesi, köpek nefesi boşverin kızlar, bırakın onları hayvanlar kendi doğaları gereği yapmaya devaö etsinler, biz de Simge hocamızın nefes taktiğiyle ilerleyelim. Bunları gördükten sonra 4-15 e can kurban
At nefesi, köpek nefesi boşverin kızlar, bırakın onları hayvanlar kendi doğaları gereği yapmaya devaö etsinler, biz de Simge hocamızın nefes taktiğiyle ilerleyelim. Bunları gördükten sonra 4-15 e can kurban
28+6 da 1420 Gr dı benim bebiş doktor normal haftasıyla uyumlu dedi. Hatta karın çevresi ve baş çevresi 1 hafta önden gitmesine rağmen vajinal doğum için herhangi bi engel görünmüyor diye de eklemişti bende gebelik şekeri olmasına rağmen
Tamamen aynıymışız bizde de baş ve karın çevresi 1 hafta önde çıktı. Daha şimdiden demoralize edip normal doğum olmazsa benim suçum olurmuş gibi konuştu sanki.
Misal seksi fotolar atıyorum o işteyken. Patlıcan ve şampanya emojisi yolluyorum
Fantezi kıyafetler kostümler alıyorum ahahahah.
Misal kocalarınız bebek korkusuna kaçıyorsa sabah o uyurken soyunup yanına girin tekrar. Gözünü açtığında şaşkınlıktan dili tutulsun, uyku sersemi her şey yoluna giriyor çok güzel
Ay normal ya. Bana önde ya da geri deseydi de azıcık takmazdım çok. Her bebek farklı. Her ebeven de farklı sonuçta genetik denen bir şey var. Küçük boylu ya da uzun boylu, zayıf ya da kilolu gibi. Direkt rahatla takılma tekrar bebişim.