2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sjkdjdkdj bunun bi tık ötesi fahriye evcen uluması

Bazı doktorlar erken uyarabiliyo, "benden çıksın da" modundalar. 29+1'de 1520 gr dı benim. Bana normal geldi kilosu.

Onu denemiştim ters tepti ya biri görürse diye atar gider yaptı
Haydaaa ay ne bileyim işte değilken falan önden haber vererek atabilirsin belki. Amaç tamamen senin utanman geçsin yoksa ona hoşluk olsun diye değil djdkfk

Ayy kizlaaar bi de karin meme got bas yaglamayi 2-3 e cikardim 3 lt de su iciyom gunluk . Ama etrafimdakiler gorumcem ve kuzen karnimiz sonerkende yikama yaglama devam diyor cunku gorumcem karni sonerken catladi abaninnnn
Aynen, doğumdan 1 ay sonra mutlaka yağlanmaya su içmeye devam edilmesi gerekiyormuş.

O beceri de bende yok ya, şıkır şıkır giyineyim diyorum ama çok utanıyorum sanki yeni evliyiz
4 yıl oldu evleneli hâlâ atamadım o utangaçlığı üzerimden
Sen böyle söyleyince kendimi ahlaksız ırz düşmanı bir kadın gibi görmeye başladım fdghjk

Ben kocama neler yapıyorum neler fghjklş

At nefesi, köpek nefesi boşverin kızlar, bırakın onları hayvanlar kendi doğaları gereği yapmaya devaö etsinler, biz de Simge hocamızın nefes taktiğiyle ilerleyelim. Bunları gördükten sonra 4-15 e can kurban

Ay valla aklıma eltilerin savaşı filminde gittikleri doğum eğitiminde babaları bağırtmaları geldi djfkkfk

Tamamen aynıymışız bizde de baş ve karın çevresi 1 hafta önde çıktı. Daha şimdiden demoralize edip normal doğum olmazsa benim suçum olurmuş gibi konuştu sanki.

Neler yapıyorsun hsjssj
Misal seksi fotolar atıyorum o işteyken. Patlıcan ve şampanya emojisi yolluyorum

Fantezi kıyafetler kostümler alıyorum ahahahah.

Misal kocalarınız bebek korkusuna kaçıyorsa sabah o uyurken soyunup yanına girin tekrar. Gözünü açtığında şaşkınlıktan dili tutulsun, uyku sersemi her şey yoluna giriyor çok güzel

Sizinkileri duyunca bana da gayet normal geldi içim rahatladı vallahi.
Ay normal ya. Bana önde ya da geri deseydi de azıcık takmazdım çok. Her bebek farklı. Her ebeven de farklı sonuçta genetik denen bir şey var. Küçük boylu ya da uzun boylu, zayıf ya da kilolu gibi. Direkt rahatla takılma tekrar bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…