Haftada 100 gr alsa seninkiyle aynı oluyor mesela, çok değil demek ki. Bana diyetisyene git diyip duruyor şimdi sıra çociğime geldi napim diyete mi sokayım yavrumu ben
Haftada 100 gr alsa seninkiyle aynı oluyor mesela, çok değil demek ki. Bana diyetisyene git diyip duruyor şimdi sıra çociğime geldi napim diyete mi sokayım yavrumu ben
Bu arada bugün doktorla özel ebe konusunu konuştum. Seçtiğim ebeyi çok övdü prenses gibi hazırlıyo doğuma ikinci doğumu olup da onunla tekrar çalışmayan yok dedi, böyle şeyler kendine yatırım dedi ben de bi zarf attım “ee 5-10 tane doğurmicaz sonuçta güzel olsun” diye, e yani dedi biraz üzüldüm. 5 tane doğurma hususunda desteklerini beklerdim halbuki @Karusel
Sjkdjddjdjkd ayy tövbe estağfurullah ya benim duyduğum babalar çoğunlukla böyle oluyo. Babalık içgüdüsü böyle yükleniyo herhalde çoğuna. Biz hamileliğin çoğunu ayrı ülkelerde geçirdiğimiz için bir araya gelince dayanmak daha zor belki yan yana olsak bizimki de korkardı ama mevcut şartlarda korkudan çok daha baskın duygular söz konusu
Vala takan erkeğe uzaklık da kâr etmiyor, bizde aylardık tık yok, kocam bey yurt dışına gitti yine tık yok, hâlâ orda söylüyorum anlatıyorum yok olmaz diyo gelince ağlayacağım sen beni istemiyorsun bahane buluyorsun diye
Siz hiç merak etmeyin tüm aşamalarını paylaşcam djdkkf doğumdan önce eğitim için görüşcez bi de hastane çantasını birlikte hazırlicaz. Tüm detayları tabi ki buraya yazıcam
Ayy kizlaaar bi de karin meme got bas yaglamayi 2-3 e cikardim 3 lt de su iciyom gunluk . Ama etrafimdakiler gorumcem ve kuzen karnimiz sonerkende yikama yaglama devam diyor cunku gorumcem karni sonerken catladi abaninnnn
Vala takan erkeğe uzaklık da kâr etmiyor, bizde aylardık tık yok, kocam bey yurt dışına gitti yine tık yok, hâlâ orda söylüyorum anlatıyorum yok olmaz diyo gelince ağlayacağım sen beni istemiyorsun bahane buluyorsun diye
Selam kıslar bugün 28+3’üz bebişin kilosu 1410 gr çıktı doktor biraz önden gidiyo ama önemli değil dedi, tam çıkacakken de 4 kiloyu geçerse doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Böyle bir uyarı için erken değil mi? Sizin bu haftalarda kilolar kaçtı ?
28+6 da 1420 Gr dı benim bebiş doktor normal haftasıyla uyumlu dedi. Hatta karın çevresi ve baş çevresi 1 hafta önden gitmesine rağmen vajinal doğum için herhangi bi engel görünmüyor diye de eklemişti bende gebelik şekeri olmasına rağmen
Ayy kizlaaar bi de karin meme got bas yaglamayi 2-3 e cikardim 3 lt de su iciyom gunluk . Ama etrafimdakiler gorumcem ve kuzen karnimiz sonerkende yikama yaglama devam diyor cunku gorumcem karni sonerken catladi abaninnnn
O beceri de bende yok ya, şıkır şıkır giyineyim diyorum ama çok utanıyorum sanki yeni evliyiz
4 yıl oldu evleneli hâlâ atamadım o utangaçlığı üzerimden
Hanımlar az önce nefes egzersizlerini izilim dediniz gülmekten karnım ağrıdı özellikle at nefesi ve köpek nefesi bunları doğumda yaparsam gülmekten sancıyı unuturum attığım linke bakın 2:56 da başlıyor
Bende göbeğim genişlemeye müsait diye lay lay lom takılıyordum ki bugün ilk kez bi tane çatlak gördüm karnımda büyük hayal kırıklığı yaşadım. Daha önce yoktu dün kıyafetin üzerinden kaşıdım baya sanırım ondan sonra çatladı rehavete kapılmamak lazımmış acı bir şekilde tecrübe ettim
O beceri de bende yok ya, şıkır şıkır giyineyim diyorum ama çok utanıyorum sanki yeni evliyiz
4 yıl oldu evleneli hâlâ atamadım o utangaçlığı üzerimden