2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Haftada 100 gr alsa seninkiyle aynı oluyor mesela, çok değil demek ki. Bana diyetisyene git diyip duruyor şimdi sıra çociğime geldi napim diyete mi sokayım yavrumu ben
Ahahahha kıyamam. Sen bence aynen devam et ama hareketini arttır. Pelvisin esnek olursa 4 kilo bile olsa doğurursun evelallah

Bebeğim bizden önce doğurursan eben sana ne dedi anlatır mısın bize özel ebeye param kalmadı, faydalanırız.

Vala takan erkeğe uzaklık da kâr etmiyor, bizde aylardık tık yok, kocam bey yurt dışına gitti yine tık yok, hâlâ orda söylüyorum anlatıyorum yok olmaz diyo gelince ağlayacağım sen beni istemiyorsun bahane buluyorsun diye

Bebeğim bizden önce doğurursan eben sana ne dedi anlatır mısın bize özel ebeye param kalmadı, faydalanırız.
Siz hiç merak etmeyin tüm aşamalarını paylaşcam djdkkf doğumdan önce eğitim için görüşcez bi de hastane çantasını birlikte hazırlicaz. Tüm detayları tabi ki buraya yazıcam

Ayy kizlaaar bi de karin meme got bas yaglamayi 2-3 e cikardim 3 lt de su iciyom gunluk . Ama etrafimdakiler gorumcem ve kuzen karnimiz sonerkende yikama yaglama devam diyor cunku gorumcem karni sonerken catladi abaninnnn

Bence direkt baştan çıkarmaya oyna ya, ikna çabası ya da duygusala bağlama işe yaramaz gibi

28+6 da 1420 Gr dı benim bebiş doktor normal haftasıyla uyumlu dedi. Hatta karın çevresi ve baş çevresi 1 hafta önden gitmesine rağmen vajinal doğum için herhangi bi engel görünmüyor diye de eklemişti bende gebelik şekeri olmasına rağmen

Ayy kizlaaar bi de karin meme got bas yaglamayi 2-3 e cikardim 3 lt de su iciyom gunluk . Ama etrafimdakiler gorumcem ve kuzen karnimiz sonerkende yikama yaglama devam diyor cunku gorumcem karni sonerken catladi abaninnnn
Hep böyle duydum ben de ya hatta ilk adeti görene kadar devam diyolar. Rahmin kendini toparladığını gösterdiği için adet kıstas herhalde

Sabah mesaj attım kendisine, rüyamda sana hakkımı helal etmiyordum kendine dikkat et dedim, gülücük atmış, üzerine de alınmıyor ki
Bende bişiler attığımda emoji atıyor adamlar bizi Ciddiye almıyor artık

Hanımlar az önce nefes egzersizlerini izilim dediniz gülmekten karnım ağrıdı özellikle at nefesi ve köpek nefesi bunları doğumda yaparsam gülmekten sancıyı unuturum attığım linke bakın 2:56 da başlıyor

Bende göbeğim genişlemeye müsait diye lay lay lom takılıyordum ki bugün ilk kez bi tane çatlak gördüm karnımda büyük hayal kırıklığı yaşadım. Daha önce yoktu dün kıyafetin üzerinden kaşıdım baya sanırım ondan sonra çatladı rehavete kapılmamak lazımmış acı bir şekilde tecrübe ettim

O beceri de bende yok ya, şıkır şıkır giyineyim diyorum ama çok utanıyorum sanki yeni evliyiz
4 yıl oldu evleneli hâlâ atamadım o utangaçlığı üzerimden
Onu aşmaya bak bacım evde tekken falan süslenip fotoğraf çekip atmayı deneyebilirsin ilk aşama olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…