2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tamamen aynıymışız bizde de baş ve karın çevresi 1 hafta önde çıktı. Daha şimdiden demoralize edip normal doğum olmazsa benim suçum olurmuş gibi konuştu sanki.
Bazıları duygusuz o yüzden böyle direk söylüyorlar bazıları da A Afratafrac nın da söylediği gibi önden söyleyeyim de benden çıksın kafasında.
Benim doktorum çok tatlı biri gereksiz yere evham yaptırmaz bana gerekli veya dikkate almamız gereken bişey olursa da anlatır uyarır. Şekerim çıktığında bile çok korkutmadı beni, endişeli olmamı hiç istemiyor, çünkü stres endişe bebeğe daha çok zarar verir diyo. Bence takılma sende gayet iyi kilosu

Bende de var utangaçlık giyince yanına gidemiyorum 3 ay oldu gecelik giymeyeli hamileyken o beni baştan çıkarıyor hshsh senden ders almam lazım hahdhdh mantıklıymış sabahki

Zaten hep farklılıklar çıkıyordu azıcık önde azıcık geride çıktığı hep oluyordu. Yine takmazdım 3-4 gün dedi zaten. Benim takıldığım normal doğum yanlısı bir doktorun şimdiden göz dağı verir gibi ‘kilolu bebek normal doğumu zorlar, ayrıca sen de diyetisyene git bence’ demesi. Hani normal olmazsa bir sebepten, benim üstüme atıcak gibi ben demiştim muhabbeti yapıcak gibi geldi. Ben bu kadını hiç sevmiyom ya ahdjdjd

Kendince şimdiden önlem almaya çalışıyor belli ki. Boşver bebişim takılma çok. Yani duydun bizimkilerin kilosu da o civarda zaten.

Bende de var utangaçlık giyince yanına gidemiyorum 3 ay oldu gecelik giymeyeli hamileyken o beni baştan çıkarıyor hshsh senden ders almam lazım hahdhdh mantıklıymış sabahki
Şey de güzel oluyo, youtubeda romantik müzikli uzun videolar var ekranda sadece kırmızı bi ışık ve mumlar. Eve geleceği saatte süslenip tvden öyle bi video açmak ekstra çabaya gerek kalmıyo yapması gerekeni biliyo djkfkfk

Uu romantik bir ortam baya

Cok iyi

Yalnız bu grupta ilk kez bu kadar katılım olmus konusma acısındann normalde hıc sayfa birikmezdi masallah herkesın sex konusası varmıs

Yalnız bu grupta ilk kez bu kadar katılım olmus konusma acısındann normalde hıc sayfa birikmezdi masallah herkesın sex konusası varmıs
Bence rekor hala işeme ve osurma konusunda ama bu da olur djfkfkkf

Doktorlar bu haftalarda öneriyor ya o yüzden doğum için kız dnkdkdkd

Ay birde sadece okuyanlar var yazmadan. Kocam bey maç izliyo. Sürekli kadınlar kulübündeyim okuyorum, arada soruyo bana ne okuyosun orda o kadar diye
Bence rekor hala işeme ve osurma konusunda ama bu da olur djfkfkkf

Gecelik filan ben de giyince tuhaf hissediyorum kendimi karnım var ya böyle arsız gibi geliyorum

Ahhaahahah dimi dimi

bende giymedim, olmazmış gibi geliyo kilo aldım baya. Sıcak basıyo diye pijama da giyemiyorum. Yazlık şort pijama ile uyuyorum
Çeyizime gecelik alırken göbek kısmı dökümlü bi şey almıştım hamileyken giyerim diye, çünkü öngörü

Okuduktan sonra beng

Çeyizime gecelik alırken göbek kısmı dökümlü bi şey almıştım hamileyken giyerim diye, çünkü öngörü
Ay ben denedim gecende cok kotu durdu hahahaha mini olan gecelik hicbisi oldu

Ya çok hoşsun bizim cinsel hayat benim şort pijamalarıma rağmen devam etti.
Sadece 2 haftadır ben biraz korkuyorum çok ta saçma aslında. Hangi pozisyonda rahat ettiğimi bulamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…