Tamamen aynıymışız bizde de baş ve karın çevresi 1 hafta önde çıktı. Daha şimdiden demoralize edip normal doğum olmazsa benim suçum olurmuş gibi konuştu sanki.
Bazıları duygusuz o yüzden böyle direk söylüyorlar bazıları da AAfratafrac
nın da söylediği gibi önden söyleyeyim de benden çıksın kafasında.
Benim doktorum çok tatlı biri gereksiz yere evham yaptırmaz bana gerekli veya dikkate almamız gereken bişey olursa da anlatır uyarır. Şekerim çıktığında bile çok korkutmadı beni, endişeli olmamı hiç istemiyor, çünkü stres endişe bebeğe daha çok zarar verir diyo. Bence takılma sende gayet iyi kilosu
Misal seksi fotolar atıyorum o işteyken. Patlıcan ve şampanya emojisi yolluyorum
Fantezi kıyafetler kostümler alıyorum ahahahah.
Misal kocalarınız bebek korkusuna kaçıyorsa sabah o uyurken soyunup yanına girin tekrar. Gözünü açtığında şaşkınlıktan dili tutulsun, uyku sersemi her şey yoluna giriyor çok güzel
Bende de var utangaçlık giyince yanına gidemiyorum 3 ay oldu gecelik giymeyeli hamileyken o beni baştan çıkarıyor hshsh senden ders almam lazım hahdhdh mantıklıymış sabahki
Ay normal ya. Bana önde ya da geri deseydi de azıcık takmazdım çok. Her bebek farklı. Her ebeven de farklı sonuçta genetik denen bir şey var. Küçük boylu ya da uzun boylu, zayıf ya da kilolu gibi. Direkt rahatla takılma tekrar bebişim.
Zaten hep farklılıklar çıkıyordu azıcık önde azıcık geride çıktığı hep oluyordu. Yine takmazdım 3-4 gün dedi zaten. Benim takıldığım normal doğum yanlısı bir doktorun şimdiden göz dağı verir gibi ‘kilolu bebek normal doğumu zorlar, ayrıca sen de diyetisyene git bence’ demesi. Hani normal olmazsa bir sebepten, benim üstüme atıcak gibi ben demiştim muhabbeti yapıcak gibi geldi. Ben bu kadını hiç sevmiyom ya ahdjdjd
Zaten hep farklılıklar çıkıyordu azıcık önde azıcık geride çıktığı hep oluyordu. Yine takmazdım 3-4 gün dedi zaten. Benim takıldığım normal doğum yanlısı bir doktorun şimdiden göz dağı verir gibi ‘kilolu bebek normal doğumu zorlar, ayrıca sen de diyetisyene git bence’ demesi. Hani normal olmazsa bir sebepten, benim üstüme atıcak gibi ben demiştim muhabbeti yapıcak gibi geldi. Ben bu kadını hiç sevmiyom ya ahdjdjd
Bende de var utangaçlık giyince yanına gidemiyorum 3 ay oldu gecelik giymeyeli hamileyken o beni baştan çıkarıyor hshsh senden ders almam lazım hahdhdh mantıklıymış sabahki
Şey de güzel oluyo, youtubeda romantik müzikli uzun videolar var ekranda sadece kırmızı bi ışık ve mumlar. Eve geleceği saatte süslenip tvden öyle bi video açmak ekstra çabaya gerek kalmıyo yapması gerekeni biliyo djkfkfk
Şey de güzel oluyo, youtubeda romantik müzikli uzun videolar var ekranda sadece kırmızı bi ışık ve mumlar. Eve geleceği saatte süslenip tvden öyle bi video açmak ekstra çabaya gerek kalmıyo yapması gerekeni biliyo djkfkfk
Yahu mesajlarınızı okudum da şu sevismeyle alakalı olanları bir tek benim kocam kuduruk galiba her gün versem yok demez gerçi genellikle rahat bir hamilelik geçirdim onu da hep telkin ettim o yüzden rahat birde girip araştırır öyle şeyleri makale falan okur yeter ki sevismek olsun kuduruk adam
At nefesi, köpek nefesi boşverin kızlar, bırakın onları hayvanlar kendi doğaları gereği yapmaya devaö etsinler, biz de Simge hocamızın nefes taktiğiyle ilerleyelim. Bunları gördükten sonra 4-15 e can kurban
Misal seksi fotolar atıyorum o işteyken. Patlıcan ve şampanya emojisi yolluyorum
Fantezi kıyafetler kostümler alıyorum ahahahah.
Misal kocalarınız bebek korkusuna kaçıyorsa sabah o uyurken soyunup yanına girin tekrar. Gözünü açtığında şaşkınlıktan dili tutulsun, uyku sersemi her şey yoluna giriyor çok güzel
Ya çok hoşsun bizim cinsel hayat benim şort pijamalarıma rağmen devam etti.
Sadece 2 haftadır ben biraz korkuyorum çok ta saçma aslında. Hangi pozisyonda rahat ettiğimi bulamadım yani