2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kızlar tunaydinnn, isim konusunda bisi soracağım size, eşim Ilgaz istiyor ben Metehan istiyorum, ikisini koysak çok saçma olur mu :)
Ay ikisi de çok güzel isimler Metehan değilde mete daha kafiyeli durur hemde yazık çocuğa sınav kağıdında size söylenmesin ben hep söylenirdim de Ilgaz Mete güzel bence bayıldımm

Ben bugün sordum canım kirli sarıı dahii arada olabilir dedii korkma dedii amaa benim idrarda lökosit çıktı Antibiotik verdi Şifaa niyetine ama normalde olabilir seninki herkesde oluyor sanırım Cümleten Şifalanalım

Yahu mesajlarınızı okudum da şu sevismeyle alakalı olanları bir tek benim kocam kuduruk galiba her gün versem yok demez gerçi genellikle rahat bir hamilelik geçirdim onu da hep telkin ettim o yüzden rahat birde girip araştırır öyle şeyleri makale falan okur yeter ki sevismek olsun kuduruk adam

Ben 35 te bittim kızlar zaten ağırlaştım ya of modundayim
Al benden de o kadar 38 de salın beni diyordum kızlara ama 37 lerde okeyim salın beni dayanabileceğim 2 hafta daha hadi 3 olsun 40 a kadar taşıyamam zaten olmuşum 90 kilo alt baldirlarım ağrıyor ayaklar taşımıyor artık

Evet ya birkaç gündür fark edilir yoruluyorum artık ayakta kalma sıkıntı,yatarken dönme sıkıntı, eşime kapıyı çalma kendi anahtarınla aç daha zorla kalkıyorum diyorum arada işeme var, horlama var, ağlama var (hele şu ara) çok egleniyik

Yok anam ben vazgeçtim 40 haftalık doğurcam. Beklentiyi bu konuda da düşük tutmaya karar verdim daha DOKUZ HAFTA var doğurmama hadi bakalım

Benim bir de bacaklarımda çok çatlak oldu morelim sifffirrr karnım catlamadi bacakarim çatladı

Aha o benim kocam

Selam kıslar bugün 28+3’üz bebişin kilosu 1410 gr çıktı doktor biraz önden gidiyo ama önemli değil dedi, tam çıkacakken de 4 kiloyu geçerse doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Böyle bir uyarı için erken değil mi? Sizin bu haftalarda kilolar kaçtı ?

Bende makaleler okudum sırf korkmasın çekinmesin diye. Bilim insan olmasına rağmen o bile gaza getirmedi. Şimdi son ayda çok iyi geliyormuş spermdeki bir madde normal doğuma yardımcı oluyormuş diye yine bir ümit anlatıyorum böyle bir şeyi hiç duymadım diyor. Çok normal değil mi daha önce kimseyi hamile bırakmadın dedim. Yani inşallah bırakmamıştır ama yok korkusundan gene yapmaz. Doğmamış bebeğimize çok saygılı onun göreceğini hatırlayacağını düşünüyor

Benim 5 ama bi 3 haftaya Allah'ın izniyle beni salın oğlum da 3000-3100 olsun yeter daha fazlasını çıkaramam
Bize kaldıysa biz salarız bacım, hani hiç de demeyiz nisan grubundasın nisana kadar bekliceksin illa

Benim 29+2de 1520’ydi ve normal dedi. Bana da erken bi uyarı gibi geldi

Ben 29 da 1670 gibi bir şeydi 10 günde 200 Gr gibi bişey alıyorlar benim doktorum ilerde dememsiti bana mesela

Benim 30 da 1500 du canım. Maşallah senin önden gidiyor sağlıkla doğsun inşallah. Antep yemekleri yarıyor demek ki

Sjkdjddjdjkd ayy tövbe estağfurullah ya benim duyduğum babalar çoğunlukla böyle oluyo. Babalık içgüdüsü böyle yükleniyo herhalde çoğuna. Biz hamileliğin çoğunu ayrı ülkelerde geçirdiğimiz için bir araya gelince dayanmak daha zor belki yan yana olsak bizimki de korkardı ama mevcut şartlarda korkudan çok daha baskın duygular söz konusu

Evet evet hatta laf benim analığıma kadar geliyor
Bende salayım diyorum ama yanımda yatan adamı rüyamda götürmekten de yoruldum

Evet evet hatta laf benim analığıma kadar geliyor
Bende salayım diyorum ama yanımda yatan adamı rüyamda götürmekten de yoruldum
ahahajajah Allah sizi ne yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…