Şey de güzel oluyo, youtubeda romantik müzikli uzun videolar var ekranda sadece kırmızı bi ışık ve mumlar. Eve geleceği saatte süslenip tvden öyle bi video açmak ekstra çabaya gerek kalmıyo yapması gerekeni biliyo djkfkfk
Ya ben hamılelık oncesı o kadar onun bana gelmesine alışmışım ki o gelmeden ben gitmeye gurur yapıyorum sanırım . Deneyecegım ben üstüne gideyim bakalım
Ya ben hamılelık oncesı o kadar onun bana gelmesine alışmışım ki o gelmeden ben gitmeye gurur yapıyorum sanırım . Deneyecegım ben üstüne gideyim bakalım
Valla ben normalde de libidosu yüksek bir insandım. Hamilelikte artık arşa çıktı yani gözümü seks diye açıyorum seks diye kapatıyorum. Başından beri böyle duvara tırmananzi. Bi de öyle normal kesmez, fantezili isterim
Valla ben normalde de libidosu yüksek bir insandım. Hamilelikte artık arşa çıktı yani gözümü seks diye açıyorum seks diye kapatıyorum. Başından beri böyle duvara tırmananzi. Bi de öyle normal kesmez, fantezili isterim
Bilmem ki bende 10. Haftada başladı çıkmaya, ilk zamanlar göbek altından vulvaya doğru belli belirsizdi, zamanla memenin altına kadar geldi ve koyulasti. Olmaz herhalde ya bu haftalardan sonra