2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben hamılelık oncesı o kadar onun bana gelmesine alışmışım ki o gelmeden ben gitmeye gurur yapıyorum sanırım . Deneyecegım ben üstüne gideyim bakalım

Ya ben hamılelık oncesı o kadar onun bana gelmesine alışmışım ki o gelmeden ben gitmeye gurur yapıyorum sanırım . Deneyecegım ben üstüne gideyim bakalım
Belki seni rahatsız etmek istemediği için o sana gelmiyordur
Benim kocam 9 ay ilişkiye girilmiyor diye biliyormuş zırcahil

Bizimde cocuk seks sonrasi bazen hareketi kesiyor otuz saat cocuktan özür diliyoruz seni rahatsiz etmek istemedik diye ejhdksjdjfjfjjg

Bizimde cocuk seks sonrasi bazen hareketi kesiyor otuz saat cocuktan özür diliyoruz seni rahatsiz etmek istemedik diye ejhdksjdjfjfjjg
Sjdkjdkdj demek ki bu da normalmiş. Ama ben tam tersi şey diyorum, sen mi beni uyutmazsın al şimdi de sen rahatsız ol

Ben o çizgiye çok özeniyodum ya. Hala çıkmadı hocam umut var mı çıkar mı?
Benim gobek deligimin alt tarafinda biraz biraz belli oluyor ama ten rengin baya beyaz oldugu icin rengi cok acik gobek deligimin yukarisina cikmadi

Benim gobek deligimin alt tarafinda biraz biraz belli oluyor ama ten rengin baya beyaz oldugu icin rengi cok acik gobek deligimin yukarisina cikmadi
Ben 12-13 haftalıkken pantolonum belime oturmuştu ve onun izini bu çizgi sanıp sevinmiştim djfkkfk sonra bi baktım yok

Benım göbek deliğinin yukarısında var sadece ama orta seviyede rengı. Ne anlamı var ?

Aynennn.Dogumda sicarsamla ya sicarken dogurursam zamanini unutamam . Kocasinin yaninda pirt yapma tartismasi da baya uzundu
Ahahahah
bu ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…