Tabi ki bunla alakalı da cinsiyet teorileri var ama aslında benim bildiğim pek bi anlamı yok. Görüntüsüne özeniyodum benBenım göbek deliğinin yukarısında var sadece ama orta seviyede rengı. Ne anlamı var ?
Bu benımkının aynısı(((( ben 1 ay sonra havalanıp uçucam
Cok ıyı be Allah saglıkla giydirsin ınsallahBu arada tam bir sinsi gibi tüm bu muhabbetlerin ortasında bi de hırka ördüm bitirdim ben. Sınıfın gizli ineği gibiyim
Hormonlardan oluyor bazı kişilerde. Bi anlamı yok yani, bazisinda mide bulantisi olması bazisinda hiç olmaması gibi bi seyBenım göbek deliğinin yukarısında var sadece ama orta seviyede rengı. Ne anlamı var ?
Biz düşünüyoruz, hastane onkimle çalışıyor. Kontrole gidince hem doktıra danışcam hem de onkim görevlisine sorucam.Kordon kanı saklatmayı düşünüyo musunuz kızlar
İşte nisan grubunun yüksek feraseti ve derin bilgeliğiSon kulvara giriyorum ama hala bende o cizgi mevcut degil...
Ben bugun kontrol gunu dahilinde doktor cagirdigi icin gittim. Kansizligimin oldugunu soyleyen dahiliye uzmani beni tereddutte birakmisti doktorum kizdi ve cok az dusukluk birsey olmaz dedi. Sonra bebiskoyu gormeye geldi sira. 7 gun aradan sonra 4 gunluk geriden gelme kapanmis ustune baya bi kilo almis kizcem.. 2100 idi suan 2500 olmus. Tombik yanaklari var elleri hep yuzunde ama yan profilinden cekti doktor cok sugar. Ayaklari suan midemin altinda kafasi sag tarafimda gobegimin asagisinda yine ters sanirim zamanla pozisyonu alir. Gun verildi 26 Mart sezeryan ile dogum yapacagim. Oksapar igne basladik vuruyorum. Baya yakiyor ama alisirim sanirim. Tatli bi telas sardi icimi..
Zeynep Yüsram ı sag selamet alirim kucagima umarim.
Kuzum benim kasigimda fitigim ve bir cok olmak uzere en buyugu 7.5 cm lik myomum var . Hepsink bir arada cikartmak emelim ve tabi doktorda seseryan dedi zaten tansiyon durumumdan vsİşte nisan grubunun yüksek feraseti ve derin bilgeliğine dedik biz sana? Dur tahmin edeyim kolesterole de normal dedi dimi
Şaka bi yana çok sevindim rahatlamana ve bebişin son bi gayret hızla büyümesinesezaryen neden bu arada?
İnşallah 2,5 üstünde doğarlar fa küveze ihtiyaç olmaz meyveye abandım bende bakalım bi değişiklik olacak mı kilo alımındaÖyle tabii sağlıklı sıhhatli olsunlar33+1 de 1700 dü canım ondan önceki iki haftada haftalık kilo alımı çok düşüktü bakalım az bile olsa devam ediyorsa gelişimi tutmaya çalışılacak sıkı takip ile doktorum 2.5 kilonun altında küveze alırız diyor
Acaba ne yaptınızda kilo aldı aradaki fark bu kadar kapandı benim 33 hafta geçen hafta kilosu 1700 lerdeydi ve karın çevresi 10 gün malesef geriydiSon kulvara giriyorum ama hala bende o cizgi mevcut degil...
Ben bugun kontrol gunu dahilinde doktor cagirdigi icin gittim. Kansizligimin oldugunu soyleyen dahiliye uzmani beni tereddutte birakmisti doktorum kizdi ve cok az dusukluk birsey olmaz dedi. Sonra bebiskoyu gormeye geldi sira. 7 gun aradan sonra 4 gunluk geriden gelme kapanmis ustune baya bi kilo almis kizcem.. 2100 idi suan 2500 olmus. Tombik yanaklari var elleri hep yuzunde ama yan profilinden cekti doktor cok sugar. Ayaklari suan midemin altinda kafasi sag tarafimda gobegimin asagisinda yine ters sanirim zamanla pozisyonu alir. Gun verildi 26 Mart sezeryan ile dogum yapacagim. Oksapar igne basladik vuruyorum. Baya yakiyor ama alisirim sanirim. Tatli bi telas sardi icimi..
Birde oksapar iğneyi neden verdi acabaSon kulvara giriyorum ama hala bende o cizgi mevcut degil...
Bebişim hala Nisan anneleri başlığındasın silmemiştim. Silmeyeceğim deSon kulvara giriyorum ama hala bende o cizgi mevcut degil...
İlk oğlumda hiç gaz problemi yaşamadım gibi bişeydi benim o zamanda mide ve reflü problemlerim oluşmuştu deyip bu tezi çürüteyim. Hatta hep diyorum her bebek farklı ama bu seferde ilki gibi olur inşallahKardeşimin kuzenlerimin bebekliklerini gördüm ve kız bebekle erkek bebek arasında gaz konusunda bariz fark var. Maalesef gazlı analarının gazlı oğulları olcaklar
Ben de geçen bir yazı okudum. Anne hamileliğinde ne kadar gazlıysa bebeği de o kadar gazlı oluyormuş. Acaba ne kadar doğru?İlk oğlumda hiç gaz problemi yaşamadım gibi bişeydi benim o zamanda mide ve reflü problemlerim oluşmuştu deyip bu tezi çürüteyim. Hatta hep diyorum her bebek farklı ama bu seferde ilki gibi olur inşallah
Rabbim şifalar versin canım kolaylaştırsın ağrılarına şifalar versin rez vakitte az kaldı inşaAllah sabırGünaydın güzel anneler. Bugün tam 35 olduk ve tabiki gribe yakalandım kaçarım olmadı çok kötüyüm kemiklerim sızlıyor baldırlarım ağrıyor dün gece öksürük başladı öksürdükçe bebek iyice baskı yapıyor ateşim yükseldi gece düşüremedik saat 3 gibi hastaneye gittik hemen bir iğne serum yaptılar öksürüğüm iyice artti orada öksürdükçe sızı girmeye başladı kasıklarıma doktorum bir nst ye bağlayın demiş nstye bağladılar 30-40 larda sancım çıktı çokta değildi ebe açıklık kontrolü yaptı 1 cm açılma var dedi tekrar sancılarım için serum yaptılar ama bebek hareketliydi o yüzden sabah geri gönderdiler dinlen mutlaka dedi doktorum şu 1 haftayı atlatalim dedi korkma 1 cm açıklıkla haftalarca doğuramayan var dedi haftaya kendisi açıklığı tekrar kontrol edeceğini söyledi biraz zor bir gündü. Aman aman dikkat edin heleki bu haftalarda daha zormuş zaten hareketlerimiz kısıtlı birde yürürken her yerim ağrıyor sızlamadık yerim yok dün. Siz siz olun eşiniz falan hasta olursa aynı oda da yatmayın aynı havayı solumayın ayrı yemek yiyin hatta mümkünsebana da dua edin iyileşene kadar doğurmayayım
Hay ağzını öpsün kocan ne güzel konuştun kızİlk oğlumda hiç gaz problemi yaşamadım gibi bişeydi benim o zamanda mide ve reflü problemlerim oluşmuştu deyip bu tezi çürüteyim. Hatta hep diyorum her bebek farklı ama bu seferde ilki gibi olur inşallah
Canikom bir sonraki kontrolün ne zaman inşallahYa sağlıklı sıhhatli gelsinde sonunda elbette orada saha güvende olacaksa olsun ilk öğrendiğimde daha tedirgindim ama artık haftamda ilerlediği için sakinim şöyle bir hafta daha tutarsak daha da iyi olacakbelkide her şey yolundadır yarın çok güzel haberleer alacağım bakalım hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?