2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de cızgı 3. Trimester de cıktı cok cok koyu degıl ustte de var altta da var

Bir de göbek delıgım dısa fırtlak bir de cızgım var senden farklı olarak

Son kulvara giriyorum ama hala bende o cizgi mevcut degil...

Ben bugun kontrol gunu dahilinde doktor cagirdigi icin gittim. Kansizligimin oldugunu soyleyen dahiliye uzmani beni tereddutte birakmisti doktorum kizdi ve cok az dusukluk birsey olmaz dedi. Sonra bebiskoyu gormeye geldi sira. 7 gun aradan sonra 4 gunluk geriden gelme kapanmis ustune baya bi kilo almis kizcem.. 2100 idi suan 2500 olmus. Tombik yanaklari var elleri hep yuzunde ama yan profilinden cekti doktor cok sugar. Ayaklari suan midemin altinda kafasi sag tarafimda gobegimin asagisinda yine ters sanirim zamanla pozisyonu alir. Gun verildi 26 Mart sezeryan ile dogum yapacagim. Oksapar igne basladik vuruyorum. Baya yakiyor ama alisirim sanirim. Tatli bi telas sardi icimi..
Zeynep Yüsram ı sag selamet alirim kucagima umarim.

İşte nisan grubunun yüksek feraseti ve derin bilgeliği ne dedik biz sana? Dur tahmin edeyim kolesterole de normal dedi dimi
Şaka bi yana çok sevindim rahatlamana ve bebişin son bi gayret hızla büyümesine sezaryen neden bu arada?

Kuzum benim kasigimda fitigim ve bir cok olmak uzere en buyugu 7.5 cm lik myomum var . Hepsink bir arada cikartmak emelim ve tabi doktorda seseryan dedi zaten tansiyon durumumdan vs

İnşallah 2,5 üstünde doğarlar fa küveze ihtiyaç olmaz meyveye abandım bende bakalım bi değişiklik olacak mı kilo alımında

Acaba ne yaptınızda kilo aldı aradaki fark bu kadar kapandı benim 33 hafta geçen hafta kilosu 1700 lerdeydi ve karın çevresi 10 gün malesef geriydi

Birde oksapar iğneyi neden verdi acaba

Bebişim hala Nisan anneleri başlığındasın silmemiştim. Silmeyeceğim de bu başlıkta kalmayı hak ediyorsun. 1. sayfadaki tabloya ekledim planlı sezaryen tarihini. Hadi hayırlısı olsun şimdi şafak saymak kaldı geriye.

Kardeşimin kuzenlerimin bebekliklerini gördüm ve kız bebekle erkek bebek arasında gaz konusunda bariz fark var. Maalesef gazlı analarının gazlı oğulları olcaklar
İlk oğlumda hiç gaz problemi yaşamadım gibi bişeydi benim o zamanda mide ve reflü problemlerim oluşmuştu deyip bu tezi çürüteyim. Hatta hep diyorum her bebek farklı ama bu seferde ilki gibi olur inşallah

İlk oğlumda hiç gaz problemi yaşamadım gibi bişeydi benim o zamanda mide ve reflü problemlerim oluşmuştu deyip bu tezi çürüteyim. Hatta hep diyorum her bebek farklı ama bu seferde ilki gibi olur inşallah
Ben de geçen bir yazı okudum. Anne hamileliğinde ne kadar gazlıysa bebeği de o kadar gazlı oluyormuş. Acaba ne kadar doğru?

Kızlar yeni bilgi. Dün sormuştum sanırım. Şayet bebiş 35-36-37. haftalarda hala başı yukarıda ise kanala girme hareketleri yani aksak gebe yürüyüşü, squat falan bu tarz hareketleri yapmamak gerekiyormuş normal doğum için. Bebeğin mutlaka önce dönmesi lazımmış. Makat geliş kanala girerse dönme de imkansızlaşıyormuş.

Rabbim şifalar versin canım kolaylaştırsın ağrılarına şifalar versin rez vakitte az kaldı inşaAllah sabır

Hay ağzını öpsün kocan ne güzel konuştun kız

Canikom bir sonraki kontrolün ne zaman inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…