2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece bir gün girmedim uleeeeyyyyynnnn konu seks olunca 2837373939 sayfa mesaj olmuş, bir saattir mesaj okuyorum sizin ağrılarınız yok mu yaw ben kazık yemiş gibi yürümeye başladım libidom tavan bu haftalarda ama ağrı girince özellikle de vajina bölgemde aşırı bir ağrı ve acı var başlarım seksine diyorum bütün libidoyu dibe çekiyor. Kocam zaten 1 yıl yapmasak neden yapmıyoruz demez. İtiraz etmez. Ses çıkarmaz. Şimdi benim iç karın hiç yokmuş hayal kırıklığına uğradım karnım aşırı büyüdü. Uzun boyluyum karnım şişmez muhtemelen diyordum şimdi 2 ye 5 geziyorum ortalıkta. Bu karınla seks de yapılmaz anacım. Yani fizik kurallarına aykırı şuan benim açımdan. Zaten vücudumu hunharca gösterecek durumda olduğumu da düşünmüyorum adam beni iyi hatırlasın evet bu konuya kısa dahil olup bitiriyorum. Yatak odam bana kalsın az

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bebeğim kilosu önde veya geride gidenler ise tekrar hatırlatmak isterim 2,5 Doğan bebek de sağlıklı 4 kilo doğan da yani kimseyle kıyaslamayın kendinizi beybiler. Herkes standart 3,5 kilo doğurmuyor sonuçta. Haftası iyi olsun onu daha çok önemsiyor doktorlar. Çok erken doğmadığı sürece kilo çok önemli değil. Ben 2100 mü ne doğmuşum birde bebek ishali olmuşum yaşamaz demişler anacım çok güzel ilgilenmiş Allah razı olsun şuan 180 kızım yani. Bu eskilerin takıntısı kilo falan rahat olum gençler

Kuzu niye siliyon valla darilirim burda basladi hikayemiz sonucta .. Cok tesekkur ederim canim benim

Kuzu niye siliyon valla darilirim burda basladi hikayemiz sonucta .. Cok tesekkur ederim canim benim
Kız git bi yüzüne su çarp ahahah siliyorum mu yazdım ben fghjkl Mart annesi olsan da silmeyeceğim seni diyorum ahahaah. Sen Mart annesi olacağım diyince de ellememişim anlamında dedim Kimseyi ellemiyorum yine tutuyorum tabloda

Kız git bi yüzüne su çarp ahahah siliyorum mu yazdım ben fghjkl Mart annesi olsan da silmeyeceğim seni diyorum ahahaah
Kiz ben niye oyle okudum anaaa cidden he ya cidden korkmaya basladim ama gun filan verince cok gerildim saka bi yana eve geldigimde agladim filan

Kiz ben niye oyle okudum anaaa cidden he ya cidden korkmaya basladim ama gun filan verince cok gerildim saka bi yana eve geldigimde agladim filan
Aynı mesaj düzenleyip açıkladım. Bi an öyle gibi olmuş evet. Burada mimiklerimizi göremiyor ses tonumuzu duyamıyoruz. Yazıları okurken kafamızda farklı şekilde şekillenebiliyor. Haklısın öyle düşünmekte

Yerim sıkıntı yok kuzum kolay kolay alinan biri degilim zaten. Kendimle bile dalga gecip gule bilen biriyim Rahat yani.. Buarada sende durumlar nasil ? Bebiskon nasil ? Sen nasilsin? Dun doktor hergun ayaklarinin bileklerini hep kontrol et odem filan takip et diyordu aklinda bulunsun haftalarimiz yakin isine yarar belki

Bu arada sona yaklaştıkça aylardır olmayan korku bende de başladı. Doğum korkusu, çocuğun sorumluluğu korkusu, yapabilecek miyim korkusu, eski yaşamıma hoşçakal diyecek olmanın verdiği korku. Türlü türlü hislere sahibim bu ara.

Hepsi çok normal. Son ay hormonlar tavan oluyor ve endişe, korku, kaygı üst seviyede oluyormuş zaten.

Mesela düşünüyorum eşim doğuracak olsa bu kadar heyecanlı, korku dolu olmazdım. Çünkü tüm sorumluluk annede. Emzir, alt değiş, uykusuz kal, fedakarlıklar yap, kendinden ödün ver. Bir yandan oku,izle ve kendini eğitmeye çalış. Diğer yandan çevre ile uğraş. Hormonlar zaten mallaştırıyor bizleri.

Hayatımız farklı bir döneme evriliyor. Doğduğumuzdan beri böyle alsında. Ne çocuk kaldık, ne ergen. Hayatın belli evrelerinin belli güzel tatları ve zorlukları var. Bunu da kucaklayacağız güzelce.

Korkularımız da zamanla azalacak. YErini günlük rutinlere, alışkanlıklara bırakacak. İnsan bilmediği şeyden daha çok korkuyor. Hepimizin hakkında hayırlısı.

Sadece şunu unutmamak lazım hepimiz insanız, robot değiliz. Hepsi çok normal.

Ben daha iyiyim şükürler olsun. Evet ağırlaştım, evet uyuyamıuyorum, gece 7-8 defa wc kalkıyorum. Ama şu sağ tarafımda olan ağrım geçti şükürler olsun. Resmen yaşam kalitem arttı.

Hamileliğin ilk 5 ayına kadar olan süreçte yürümekte zorlanıyordum. Mide bulansıtı, kusma, halsizlik, tansiyon düşüklüğü, el ayak titremesi. Salondan wc ye zor gidiyordum.

6. ayında 1 ay corona ile geçti mahvoldum. Ayrıca 6 ve 7. ayımda şu sağ tarafımdaki ağrıdan nefes alamadım, yatamadım, oturamadım. Çok zor hareket ediyordum.

Şükürler olsun 8. aya girişle birlikte bunlardan eser kalmadı. Enerjim arttı. Ağrım geçti daha rahat nefes alıyorum oturup kalkıyorum.Şükürler olsun.

Yemin ederim daha yeni tadın çıkartmaya başladım hamileliğin.

Tüm gün ayaklarımı uzatıyorum. Ayakta kalmıyorum pek. Ancak kontrol ederim canım aklımda olsun. Bebiş iyi, büyüyor sıpam. Bugün tam 32+0

Oy maşallah vallahi bende de oluyordu o sag tarafta ki agri hatirlarsin . Cok sukur benimde yeni gecti. Aĺlah oyle agri kimseye vermesin.

Ates basmasi ellerin ici ve ayak altinin yanmasi basladi bende buda salgilanan fazla hormondan dolayi olmali sanirim.

Bebislerimiz saglikli oldugu muddetce sabredemeyecegimiz hicbirsey yokmus gibi hissediyorum. Ozellikle cevredeki bos bogaz insanlara kulagimi kapattim iyice sadece arada bosluguma gelirse dert ediniyorum o da burada paylastikca azaliyor.

Duygusallik hat safhada ama Hersey daha bi farkli sanki. Korku bende de var ama inanki o seviyeye geldigimizde onada ayak uyduracagiz. Bazi bos beles insanlar donuyor yakin cevremizde diyorlar ya " Ya bunlar senin iyi gunlerinnn " birde agiz kiviriyorlar.. Cidden boyle insanlarin anne adayina zarar vermek icin konustugunu dusunuyorum.. Iyi niyet arayamiyorum..

Bi yerde okumuştum, bizim nesil çok bilinçli yetiştirilmediği için çocukluktan psikolojik olarak yaralı. Ama sonradan dehşet bilinçlendiğimiz için de çocuklarımıza karşı çok büyük sorumluluk hissediyoruz. Yani anamızdan babamızdan terlik yedik, kendimiz terlik atamayacağımız gibi üzerine bi de çocuklarımızdan terlik yesek sesimizi çıkarmayacak kıvamdayız her şeyi bilmek de yorucu anacım.

Kızlar enerjinize ve libidonuza bereket maşallah hepinize ben de 2.trimesterin sonlarında öyleydim pek karnım buyumemisti rahatti karnım büyüdügunden beri yattigim yerden kalkmak ya da sağa sola dönmek bile işkence, size helal olsun valla bazen canım istiyor hadi diyorum adam hevesleniyor. Odaya geçene kadar yoruluyorum vazgeçiyorum

Canım onun kokusunu içine çekince keşke daha önce anne olsaydım diyorsun dünyanın en güzel duygusu onun bir gülüşüne dünyaları verirsin çok isterdim ben erken anne olmayı üç dört çocuğum olmasını ama nasipten öteye köy yok buna şükür bin şükür tüm korkuların endişelerin hep olacak ama neyi nasıl yapacağına içgüdülerin karar verecek rahat ol saçma sapan elli tane fikirle gelecekler sana sallama ben he he deyip içimden geldiği gibi baktım bebeğime tek bebeğe değil üstelik sana da karışıyorlar ben hep bildiğimi okudum hiçte pişman olmadım bunda da nasip olursa öyle düşünüyorum

Yine burnuma beton dökülmüş gibi geçirdiğim bir gece daha uyuyayım diye dört döndüm sonra dedim olmayacak bir okyanus suyu sık arkadaş bir kıpırdama bir tıkırdamada mı olmaz. Dua ediyorum doğurunca geçsin. Çiş olayı bile beni böyle rahatsız edip uykudan uyandırmazdı. Ay bi de libido yüksekliği düşünemiyorum. Öyle birşey yapsam kız nefes alamam boğulurum falan ay dur hele dur hele diyip dururum. Ki ben Allah affetsin tabi eşimde hamileliğin başından beri yanıma sokmuyorum eşimi.

Günaydın tatliş anneler, gününüz çok çok güzel geçsin
Kızlar sizin bebişlerin hareketlerini ne şekilde oluyor. Benimki genelde yer değiştirme şekilde hareket ediyor ve ara ara sanki uyku seğirmesi olmuş gibi ya da elektrik çarpmış gibi titreşimli hareketi oluyor. Titriyor gibi değişik. Ve bu hareket beni korkutuyor, normal midir sizce

Kahkaha attım sabah sabah Son aylarda daha da artıyor bi de bu, koca göbekle neyin kafasını yaşıyorsak hsjsj.

Eklentiler

• IMG_2933.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
Ay ikisi de çok güzel isimler Metehan değilde mete daha kafiyeli durur hemde yazık çocuğa sınav kağıdında size söylenmesin ben hep söylenirdim de Ilgaz Mete güzel bence bayıldımm
Mete eşimin akraba tarafinda var o yüzden istemem sjsjsj metehan istememin sebebi anlamı zaten, eşimde Ilgaz deyince hadi ikisi de olsun dedik içimize sindi hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…