Amin canım inşallahUmarim azicik daha sabreder senin bal kizcen kuzum
Kuzu niye siliyon valla darilirimBebişim hala Nisan anneleri başlığındasın silmemiştim. Silmeyeceğim debu başlıkta kalmayı hak ediyorsun. 1. sayfadaki tabloya ekledim planlı sezaryen tarihini. Hadi hayırlısı olsun şimdi şafak saymak kaldı geriye.
Kız git bi yüzüne su çarpKuzu niye siliyon valla darilirimburda basladi hikayemiz sonucta .. Cok tesekkur ederim canim benim
Kiz ben niye oyle okudumKız git bi yüzüne su çarpahahah siliyorum mu yazdım ben fghjkl Mart annesi olsan da silmeyeceğim seni diyorum ahahaah
Aynı mesaj düzenleyip açıkladım. Bi an öyle gibi olmuş evet. Burada mimiklerimizi göremiyor ses tonumuzu duyamıyoruz. Yazıları okurken kafamızda farklı şekilde şekillenebiliyor. Haklısın öyle düşünmekteKiz ben niye oyle okudumanaaa cidden he ya cidden korkmaya basladim ama gun filan verince cok gerildim saka bi yana eve geldigimde agladim filan
Yerim sıkıntı yok kuzumAynı mesaj düzenleyip açıkladım. Bi an öyle gibi olmuş evet. Burada mimiklerimizi göremiyor ses tonumuzu duyamıyoruz. Yazıları okurken kafamızda farklı şekilde şekillenebiliyor. Haklısın öyle düşünmekte
Bu arada sona yaklaştıkça aylardır olmayan korku bende de başladı. Doğum korkusu, çocuğun sorumluluğu korkusu, yapabilecek miyim korkusu, eski yaşamıma hoşçakal diyecek olmanın verdiği korku. Türlü türlü hislere sahibim bu ara.Kiz ben niye oyle okudumanaaa cidden he ya cidden korkmaya basladim ama gun filan verince cok gerildim saka bi yana eve geldigimde agladim filan
Ben daha iyiyim şükürler olsun. Evet ağırlaştım, evet uyuyamıuyorum, gece 7-8 defa wc kalkıyorum. Ama şu sağ tarafımda olan ağrım geçti şükürler olsun. Resmen yaşam kalitem arttı.Yerim sıkıntı yok kuzumkolay kolay alinan biri degilim zaten. Kendimle bile dalga gecip gule bilen biriyim Rahat yani.. Buarada sende durumlar nasil ? Bebiskon nasil ? Sen nasilsin? Dun doktor hergun ayaklarinin bileklerini hep kontrol et odem filan takip et diyordu aklinda bulunsun haftalarimiz yakin isine yarar belki
Oy maşallah vallahi bende de oluyordu o sag tarafta ki agri hatirlarsin . Cok sukur benimde yeni gecti. Aĺlah oyle agri kimseye vermesin.Ben daha iyiyim şükürler olsun. Evet ağırlaştım, evet uyuyamıuyorum, gece 7-8 defa wc kalkıyorum. Ama şu sağ tarafımda olan ağrım geçti şükürler olsun. Resmen yaşam kalitem arttı.
Hamileliğin ilk 5 ayına kadar olan süreçte yürümekte zorlanıyordum. Mide bulansıtı, kusma, halsizlik, tansiyon düşüklüğü, el ayak titremesi. Salondan wc ye zor gidiyordum.
6. ayında 1 ay corona ile geçti mahvoldum. Ayrıca 6 ve 7. ayımda şu sağ tarafımdaki ağrıdan nefes alamadım, yatamadım, oturamadım. Çok zor hareket ediyordum.
Şükürler olsun 8. aya girişle birlikte bunlardan eser kalmadı. Enerjim arttı. Ağrım geçti daha rahat nefes alıyorum oturup kalkıyorum.Şükürler olsun.
Yemin ederim daha yeni tadın çıkartmaya başladım hamileliğin.
Tüm gün ayaklarımı uzatıyorum. Ayakta kalmıyorum pek. Ancak kontrol ederim canım aklımda olsun. Bebiş iyi, büyüyor sıpam. Bugün tam 32+0
Bi yerde okumuştum, bizim nesil çok bilinçli yetiştirilmediği için çocukluktan psikolojik olarak yaralı. Ama sonradan dehşet bilinçlendiğimiz için de çocuklarımıza karşı çok büyük sorumluluk hissediyoruz. Yani anamızdan babamızdan terlik yedik, kendimiz terlik atamayacağımız gibi üzerine bi de çocuklarımızdan terlik yesek sesimizi çıkarmayacak kıvamdayızBu arada sona yaklaştıkça aylardır olmayan korku bende de başladı. Doğum korkusu, çocuğun sorumluluğu korkusu, yapabilecek miyim korkusu, eski yaşamıma hoşçakal diyecek olmanın verdiği korku. Türlü türlü hislere sahibim bu ara.
Hepsi çok normal. Son ay hormonlar tavan oluyor ve endişe, korku, kaygı üst seviyede oluyormuş zaten.
Mesela düşünüyorum eşim doğuracak olsa bu kadar heyecanlı, korku dolu olmazdım. Çünkü tüm sorumluluk annede. Emzir, alt değiş, uykusuz kal, fedakarlıklar yap, kendinden ödün ver. Bir yandan oku,izle ve kendini eğitmeye çalış. Diğer yandan çevre ile uğraş. Hormonlar zaten mallaştırıyor bizleri.
Hayatımız farklı bir döneme evriliyor. Doğduğumuzdan beri böyle alsında. Ne çocuk kaldık, ne ergen. Hayatın belli evrelerinin belli güzel tatları ve zorlukları var. Bunu da kucaklayacağız güzelce.
Korkularımız da zamanla azalacak. YErini günlük rutinlere, alışkanlıklara bırakacak. İnsan bilmediği şeyden daha çok korkuyor. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Sadece şunu unutmamak lazım hepimiz insanız, robot değiliz. Hepsi çok normal.
Amin hepimiz icin inşallah canimAnladım canımm İNŞALLAH sağ sağlim sağlıkla zamanında kucana all günler su gibii tertemiz geçsin Çok Aminn
Canım onun kokusunu içine çekince keşke daha önce anne olsaydım diyorsun dünyanın en güzel duygusu onun bir gülüşüne dünyaları verirsin çok isterdim ben erken anne olmayı üç dört çocuğum olmasını ama nasipten öteye köy yok buna şükür bin şükürBu arada sona yaklaştıkça aylardır olmayan korku bende de başladı. Doğum korkusu, çocuğun sorumluluğu korkusu, yapabilecek miyim korkusu, eski yaşamıma hoşçakal diyecek olmanın verdiği korku. Türlü türlü hislere sahibim bu ara.
Hepsi çok normal. Son ay hormonlar tavan oluyor ve endişe, korku, kaygı üst seviyede oluyormuş zaten.
Mesela düşünüyorum eşim doğuracak olsa bu kadar heyecanlı, korku dolu olmazdım. Çünkü tüm sorumluluk annede. Emzir, alt değiş, uykusuz kal, fedakarlıklar yap, kendinden ödün ver. Bir yandan oku,izle ve kendini eğitmeye çalış. Diğer yandan çevre ile uğraş. Hormonlar zaten mallaştırıyor bizleri.
Hayatımız farklı bir döneme evriliyor. Doğduğumuzdan beri böyle alsında. Ne çocuk kaldık, ne ergen. Hayatın belli evrelerinin belli güzel tatları ve zorlukları var. Bunu da kucaklayacağız güzelce.
Korkularımız da zamanla azalacak. YErini günlük rutinlere, alışkanlıklara bırakacak. İnsan bilmediği şeyden daha çok korkuyor. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Sadece şunu unutmamak lazım hepimiz insanız, robot değiliz. Hepsi çok normal.
Kahkaha attım sabah sabahValla ben normalde de libidosu yüksek bir insandım. Hamilelikte artık arşa çıktı yani gözümü seks diye açıyorum seks diye kapatıyorum. Başından beri böyle duvara tırmananzi. Bi de öyle normal kesmez, fantezili isterim
Mete eşimin akraba tarafinda var o yüzden istemem sjsjsj metehan istememin sebebi anlamı zaten, eşimde Ilgaz deyince hadi ikisi de olsun dedik içimize sindi hayırlı evlat olsun inşallahAy ikisi de çok güzel isimler Metehan değilde mete daha kafiyeli durur hemde yazık çocuğa sınav kağıdında size söylenmesin ben hep söylenirdim deIlgaz Mete güzel bence bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?