2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet titreşim moduna giriyor benimki de bi de rahmimi kazıyor gibi böyle boks maçı gibi delirdigi zamanlarda oluyor :) yer değiştirirken çok garip, yanlardan iki taraftan da ittiriyor dönerken amanın bazen zorluyor ama iyi olsunlar önemli değil

Tamamen aynıymışız bizde de baş ve karın çevresi 1 hafta önde çıktı. Daha şimdiden demoralize edip normal doğum olmazsa benim suçum olurmuş gibi konuştu sanki.
Bizim ki de böyleydi, şimdi 33+1 deyiz 1 martta kontrol var umarım her şey yolundadir

Eklentiler

• Screenshot_20240227_091421_Gallery.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bahar ve bebis gelecek diye başladınız mı temizliğe? Ben başladım yavaş yavaş, Bugün perdeleri makineye atıp camları silmeyi planlıyorum, iyi olduğum bir gün de mutfak ve buzdolabı temizliğine girisecegim , agirlasmadan yapmam lazım şimdiden bile zorlanıyorum çünkü

Biz de erva asya koyacaktık, eşim erva yı ben asya yı istiyordum, bizim eşimin bilir kişileri bu sefer de böyle bir teori ile geldiler, neymiş 2 isim olunca kişilik bölünmesi yaşayabilirmiş, evde asya okulda erva, kendine farklı farklı karakterler oluşturabilirmiş, bunlar psikologluğa da soyunmaya başladı. Ee hani 2 isim koymak sünnettir diyordunuz dedim tabi sünnet onların dediği ismi koyunca geçerli, elif zehra, zeynep ayşe gibi

Günaydın kizlar. Gece saat 2.15 civari arka komsulardan biri pencereden öyle bir bağırdı ki yataktan düşecektim. İnanilmak irkilerek ve carpintiyla uyandim. İnsanlar resmen kafayı yedi

Ne diye bağırıyordu, allah akıl versin ben de çok korkuyorum bağırma seslerinden yaa insanlarda eski saygıda kalmadı sokaktakilerde bağırıyor deli gibi gece gece

Ay deseydin ya sizin isminiz tek ama çift kisiliklisiniz sjsjsjsjs

Ne diye bağırıyordu, allah akıl versin ben de çok korkuyorum bağırma seslerinden yaa insanlarda eski saygıda kalmadı sokaktakilerde bağırıyor deli gibi gece gece
Baya böğürme şeklinde gelisine bağırdı sonra iceri girip kavga mi ettiler naptilar bir sure daha sesler geldi. Ne dediklerini anlamadim ama bunların her zamanki hali. Okullu cocuklari bile tum gece oturup bağırıp çağırıyorlar. Ne ara uyuyorlar da okula gidiyorlar anlayamıyorum.

Ay kesin kararlaştırdınız mı artık
Ay valla kesinleşti çok şükür 33. Hafta eşim diyor ki acele etmeye gerek var mıymış djsjs dedim ben 4. Ayda karar vermiştim çocuğun ismine
Seni bekliyordum

Yaa içim rahatladı desem bu titreşim niye oluyor rahatsızlanıyor mu diye çok korkmuştum, teşekkür ederim
Benim oğlum hareketli maşallah ama canımı yakmıyor, tekme falan atmıyor artık çoğunlukla yer değiştiriyor ya da esneme hareketi tarzı hareket yapıyor o zamam o minik ayaklarını çok net hissediyorum dokunuyorum, totisini yediğim ya

Bazen çok nazik, elleriyle karnima sürtüyor ama şuan titreşim modunda bak mesela, kaburgamdan tak diye ses geldi , gavur dövüyor sanki karnimi delip çıkacak birazdan sjsjs en kötüsü ne biliyor musun sanki ayağı vajinama bastiriyo o vajinamda bi iğne batıyor aman Allahm çok zor . Biraz açık olsa tek ayağı çıkacak şeyimden sjsj

Ben ramazan sonu komple eve girmeyi planlıyorum KV falan var onlara yaptıracağım, kendim de biraz el atarım. Şimdiden başlarsam 2 aya yeniden tozlanacak kirlenecek

Ben ramazan sonu komple eve girmeyi planlıyorum KV falan var onlara yaptıracağım, kendim de biraz el atarım. Şimdiden başlarsam 2 aya yeniden tozlanacak kirlenecek
Ben kimseyi istemiyorum tek temizlicem, ben 38 de dogursam 5 haftam kaldı tam vakti diye düşünüyorum 1 ayda o kadar batmaz herhalde, halilari da yikamaciya vericem anca işte

Ve tabi tuvaletten de çıkmıyorsundur doğal olarak .
Ya ne kadar tatlılar ama hareketli anlarında insan sevgi patlaması yaşıyor çoğu zaman

Benim de hep kayma gibi artık tekme diyemiyorum. Bence tekme atacak yer kalmadı. He bi de böyle gerindiğini hissediyorum bazen.

Ben kimseyi istemiyorum tek temizlicem, ben 38 de dogursam 5 haftam kaldı tam vakti diye düşünüyorum 1 ayda o kadar batmaz herhalde, halilari da yikamaciya vericem anca işte
O zaman senin başlaman lazım benim 40 hafta 25 Nisan da doluyor. Evde de zaten KV eşim falan olduğundan onlara temizleyeceğim.
Halılar halı yıkamacıya koltuklar koltuk yıkamacıya evde diğer şeyler de kv nin elinden öper

Dün birde eşimle kavga ettik kızlar, içimden atamadığım o kadar şey var ki stres hormon yüklüyüm beni sarıp sarmalayacağına bir gram anlayamaya çalışmıyor cinnet geçiriyorum, ne için çekiyorum ben bu zorluğu diyorum.

Biz ilk evlendiğimizde eşimi işsiz kalmıştı 7 ay o evde oturdu iş bulamamıştı ben çalışmıştım, çalışmak sorun değil işten yorgun argın geliyordum yemek temizlik vs yapamıyordum saatleri uzun ve akşam olduğu için, benimle kaç kez ufak tefek şeylerden tartışmıştı, yok neden su şişesinin kapağını kapatmıyormuşum gibi. Neyse sonra ben hamile kaldım 4 ay daha çalıştım işten çıktım eşim işe girdi derken, şimdi 8 aylığım kv ve görümceler karşı apartmanda oturuyor bir kere bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadılar, her şeyi kendim yaptım, dün de artık kimseden hayır yok camları falan sildim perdeleri yıkadım, canım çıkmış yorgunluktan ölmüşüm, geldi işten afedersiniz g.tünden çıkardığı donu çorabı bile sağa sola atmaya başladı ben de orda cinnet geçirdim. Senin bana hiç saygın yok mu ben çalışırken yapamıyorum diye bana sürekli laf söylüyordun ki ben izin günlerimde yine evi bal dök yala yapıyordum, şimdi çalışıyorsun diye bir şey demiyorum hiç bir şeye yardımcı olmuyorsun bari g.tünden çıkardığın donu git kirli sepetine at eşek yok karşında, seni pohpohlmaya çok alıştırmışlar gibi şeyler söyledim. Vay efendim onun gibisini arayıp bulursam alnımdan öpecekmiş, bir gün onu kaybedersem böyleydi şöyleydi diye şikayet ettiğim şeyleri ararmışım özlermişim . Beni tehdit mi ediyorsun ne diyorsun dedim yok diyor ölümlü dünya diyor. En son elalemin kocaları neler yapıyor aldatıyot eve gelmiyor sağda solda takılıyor hepsi de el üstünde tutuluyor sen benim kafamı s.k.ysn en ufak şeyde deyince ben de film koptu tamam dedm böyle konuşup konuşup sonra gelip özür diliyorsun sakın bana sırnaşayım deme konuşmayalım dedim. Küs küs uyudum, sabahları kahvaltı hazırlardım normalde uyandırmamış gitmiş. Eş böyle davranınca insan daha çok düşünüyor daha çok sorumluluk altında eziliyor, yarın bebek doğunca bu adamdan bana zerre yardım gelmeyecek onu iliklerime kadar hissettim artık, ve sürekli düşünüyorum kendi başıma yapabilecek miyim diye ve bu onların hiç birinin farkında değil ☹

Uzun oldu biraz kafanızı şişirdim kızlar hakkınızı helal edin, iç dökme seansım gibi oldu

Ve tabi tuvaletten de çıkmıyorsundur doğal olarak .
Ya ne kadar tatlılar ama hareketli anlarında insan sevgi patlaması yaşıyor çoğu zaman
Çok tuvalet sorunum olmadı , ama cidden bazen ayağı direk mesaneme bastırıyor o çok garip bi duygu djsj tuvalete bi gidiyorum 1 gıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…