ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Evet titreşim moduna giriyor benimki deGünaydın tatliş anneler, gününüz çok çok güzel geçsin
Kızlar sizin bebişlerin hareketlerini ne şekilde oluyor. Benimki genelde yer değiştirme şekilde hareket ediyor ve ara ara sanki uyku seğirmesi olmuş gibi ya da elektrik çarpmış gibi titreşimli hareketi oluyor. Titriyor gibi değişik. Ve bu hareket beni korkutuyor, normal midir sizce
Bizim ki de böyleydi, şimdi 33+1 deyiz 1 martta kontrol var umarım her şey yolundadirTamamen aynıymışız bizde de baş ve karın çevresi 1 hafta önde çıktı. Daha şimdiden demoralize edip normal doğum olmazsa benim suçum olurmuş gibi konuştu sanki.
Günaydın kizlar. Gece saat 2.15 civari arka komsulardan biri pencereden öyle bir bağırdı ki yataktan düşecektim. İnanilmak irkilerek ve carpintiyla uyandim. İnsanlar resmen kafayı yedi
Ay kesin kararlaştırdınız mı artıkMete eşimin akraba tarafinda var o yüzden istemem sjsjsj metehan istememin sebebi anlamı zaten, eşimde Ilgaz deyince hadi ikisi de olsun dedik içimize sindi hayırlı evlat olsun inşallah
Ay deseydin ya sizin isminiz tek ama çift kisiliklisiniz sjsjsjsjsBiz de erva asya koyacaktık, eşim erva yı ben asya yı istiyordum, bizim eşimin bilir kişileri bu sefer de böyle bir teori ile geldiler, neymiş 2 isim olunca kişilik bölünmesi yaşayabilirmiş, evde asya okulda erva, kendine farklı farklı karakterler oluşturabilirmiş, bunlar psikologluğa da soyunmaya başladı. Ee hani 2 isim koymak sünnettir diyordunuz dedim tabi sünnet onların dediği ismi koyunca geçerli, elif zehra, zeynep ayşe gibi
Baya böğürme şeklinde gelisine bağırdı sonra iceri girip kavga mi ettiler naptilar bir sure daha sesler geldi. Ne dediklerini anlamadim ama bunların her zamanki hali. Okullu cocuklari bile tum gece oturup bağırıp çağırıyorlar. Ne ara uyuyorlar da okula gidiyorlar anlayamıyorum.Ne diye bağırıyordu, allah akıl versin ben de çok korkuyorum bağırma seslerinden yaa insanlarda eski saygıda kalmadı sokaktakilerde bağırıyor deli gibi gece gece
Ay valla kesinleşti çok şükür 33. HaftaAy kesin kararlaştırdınız mı artık
Yaa içim rahatladı desemEvet titreşim moduna giriyor benimki debi de rahmimi kazıyor gibi böyle boks maçı gibi delirdigi zamanlarda oluyor :) yer değiştirirken çok garip, yanlardan iki taraftan da ittiriyor dönerken amanın bazen zorluyor ama iyi olsunlar önemli değil
Bazen çok nazik, elleriyle karnima sürtüyor ama şuan titreşim modunda bak mesela, kaburgamdan tak diye ses geldi , gavur dövüyor sanki karnimi delip çıkacak birazdan sjsjs en kötüsü ne biliyor musun sanki ayağı vajinama bastiriyo o vajinamda bi iğne batıyor aman Allahm çok zor . Biraz açık olsa tek ayağı çıkacak şeyimden sjsjYaa içim rahatladı desembu titreşim niye oluyor rahatsızlanıyor mu diye çok korkmuştum, teşekkür ederim
Benim oğlum hareketli maşallah ama canımı yakmıyor, tekme falan atmıyor artık çoğunlukla yer değiştiriyor ya da esneme hareketi tarzı hareket yapıyor o zamam o minik ayaklarını çok net hissediyorum dokunuyorum, totisini yediğim ya
Ben ramazan sonu komple eve girmeyi planlıyorum KV falan var onlara yaptıracağım, kendim de biraz el atarım. Şimdiden başlarsam 2 aya yeniden tozlanacak kirlenecekKızlar bahar ve bebis gelecek diye başladınız mı temizliğe? Ben başladım yavaş yavaş, Bugün perdeleri makineye atıp camları silmeyi planlıyorum, iyi olduğum bir gün de mutfak ve buzdolabı temizliğine girisecegim , agirlasmadan yapmam lazım şimdiden bile zorlanıyorum çünkü
Ben kimseyi istemiyorum tek temizlicem, ben 38 de dogursam 5 haftam kaldı tam vakti diye düşünüyorum 1 ayda o kadar batmaz herhalde, halilari da yikamaciya vericem anca işteBen ramazan sonu komple eve girmeyi planlıyorum KV falan var onlara yaptıracağım, kendim de biraz el atarım. Şimdiden başlarsam 2 aya yeniden tozlanacak kirlenecek
Ve tabi tuvaletten de çıkmıyorsundur doğal olarakBazen çok nazik, elleriyle karnima sürtüyor ama şuan titreşim modunda bak mesela, kaburgamdan tak diye ses geldi , gavur dövüyor sanki karnimi delip çıkacak birazdan sjsjs en kötüsü ne biliyor musun sanki ayağı vajinama bastiriyo o vajinamda bi iğne batıyor aman Allahm çok zor . Biraz açık olsa tek ayağı çıkacak şeyimden sjsj
Benim de hep kayma gibi artık tekme diyemiyorum. Bence tekme atacak yer kalmadı. He bi de böyle gerindiğini hissediyorum bazen.Günaydın tatliş anneler, gününüz çok çok güzel geçsin
Kızlar sizin bebişlerin hareketlerini ne şekilde oluyor. Benimki genelde yer değiştirme şekilde hareket ediyor ve ara ara sanki uyku seğirmesi olmuş gibi ya da elektrik çarpmış gibi titreşimli hareketi oluyor. Titriyor gibi değişik. Ve bu hareket beni korkutuyor, normal midir sizce
O zaman senin başlaman lazım benim 40 hafta 25 Nisan da doluyor. Evde de zaten KV eşim falan olduğundan onlara temizleyeceğim.Ben kimseyi istemiyorum tek temizlicem, ben 38 de dogursam 5 haftam kaldı tam vakti diye düşünüyorum 1 ayda o kadar batmaz herhalde, halilari da yikamaciya vericem anca işte
Çok tuvalet sorunum olmadı , ama cidden bazen ayağı direk mesaneme bastırıyor o çok garip bi duygu djsj tuvalete bi gidiyorum 1 gıdımVe tabi tuvaletten de çıkmıyorsundur doğal olarak.
Ya ne kadar tatlılar ama hareketli anlarında insan sevgi patlaması yaşıyor çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?