2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşallah ya hepimizin öyle olsun, kimsenin götü başı yırtılmasın
Ya bence kontrollü olarak yapılan kesi öyle yırtıkları engelliyodur zaten. Hatta şöyle bi video görmüştüm benzetme biraz garip ama djkfkf

Ya bence kontrollü olarak yapılan kesi öyle yırtıkları engelliyodur zaten. Hatta şöyle bi video görmüştüm benzetme biraz garip ama djkfkf
Genisleme gibi bir şey söz konusu olamaz zaten orası kas. Kas da esneyen ve tekrar yerine gelen bir sey. Bu vajina genişler muhabbeti çok daha derin bir konu, cok girmeyeyim ama "cok ataerki annecim" diyeyim kısaca.

Doktor beni kessin, o beni çok rahatsız etmiyor aynı dediğin gibi düşünüyorum ama "yırtılma" kelime olarak çok ters ya

Aslında videoyu genişleme kısmından dolayı değil de yırtık olsa da iyileşebileceğiyle ilgili kısımdan ötürü atmıştım evet adı yırtık olunca cidden korkunç olabiliyo ya. Ay inşallah doktorun kesmesine de ihtiyaç kalmaz yırtılmamıza da

Anne karninda bebege en çok kaşar ve muz kilo aldırıyormus. Kaşar yemiyorum. Muza da cok bayilmam ama yemeye çalışıyorum.
Bence kaşarla sınırlandırmamak lazım direkt yağlı peynirdir o. Hele bence olgunlaşmış beyaz peynir daha bile fazla kilo aldırıyo olabilir

Amin inşallah. Döndüğünü nasıl hissettin kız

Benim ilk dogumda kesi yapıldı 4 tane dikisim vardi ama iyileşmem uzun sürdü nedense.2 . Doğumda da ufak yirtiklar vardı ama hemen iyileştim iki üç güne. Bakımını düzgün yapmak lazım sanırım

Benim ilk dogumda kesi yapıldı 4 tane dikisim vardi ama iyileşmem uzun sürdü nedense.2 . Doğumda da ufak yirtiklar vardı ama hemen iyileştim iki üç güne. Bakımını düzgün yapmak lazım sanırım
Nasıl yapmak lazım bakımı canım?

Evet Ütüye dokunmaz sıcak yanarsin diyorum biliyor ama kardeşim diyor kiyafetleri biliyor.Bazen ver giyeyim diyor sen kuçuksun bunlar bebekcin diyorum anliyor.

Vay anasını, normal doğumu övenlerin nedeni belli oldu

Eki Görüntüle 3395678
Allah nasip ederse normal doğurursam buna çok dikkat edecem puhahshsjs en çok buna dikkat edecem nasıl orgazm olabilir bir insan doğururken o acının sancınin içinde onu nasıl hisseder puhahahs deneyimleyip göreceğiz size anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…