2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya hadi çıktı, evde o kordonu neyle kesiyorsunuz bir de nerden keseceksin kaç cm nerden biliyorsunuz, arkadan plesentayı nasıl çıkarıyorsunuz
Off hastane ve doktor fobim sebebiyle ben de taş devri insanları gibi evde tek başıma doğurmak istiyorum keşke daha kolay olsaydı hsshdhdh

Oğlun kaç yaşındaydı Ay ben de bugün yıkayacam inşallah akşam belki ütülerim ayakta mı ütülesem, oturarak mı diye düşünüyorum ikisi de zor bu halde
3 yaşında
Kesinlikle ayakta yap.Ilkinde oturarak yaptım canım çıktı oturunca agriyor insan ayakta en azindan bel agriyor bir aradan sonra ama oturunca karında agriyor.Ben resmen yere oturdum sandalyede falan yok yani oğlum yerde oynuyordu bende serdim bez yere oturdum yaptım.Sandalyede oturup yapinca rahat olmuyor bana ütüsu gönlumce olmuyor öyle.

Peki plastentasi nasıl çıkmış kanama sorunudamı yaşamamış ya?Ne bu rahatlik abi.Ben ölürdum evde kesin.
7tane nasil dogurmuş kadin masallah yani.

Oyy maşallah çok tatlı

Kızlar eşya üzerindeki sararmış lekeler nasıl geçer? Oğlumun kıyafetlerini çıkardım da bazılarında yer yer sarılık var, bilen var mı bunlar geçiyor mu?
Ben de geçen kızımın kıyafetlerini çıkardım bazı yerlerinde nokta kadar sarı lekeler vardı limon ve karbonatı denedim çamaşır sodası denedim genel olarak cıktı yada baya soldu lekeler bi iki yerde etkili olmadi sadece

Maşallah bebitoya e ben sana dün söyledim uyuduğunu. Çünkü benim de başıma geldi iki kere nst çektiler uyuyor dedim ebeye eminim bosuna strese sokuyorlar insani

Ben galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkd
Tatlış içinin rahatlamasına çok sevindim bebişe de maşallah
Şu mesajına ayrıca kayıtsız kalmak istemedim, benim ebe son aylarda fazla meyve yemekle alakalı şöyle bi ifade kullanmıştı “genetiğinin üzerinde kilo aldırır”
Burdan benim çıkardığım sonuç şu: Eğer sen kendin kilolu doğduysan büyük ihtimalle pelvisin kilolu bebe doğurmaya elverişlidir. Yani kilosu seni korkutmasın bence. Baş aşağı da erken dönmüştü inşallah kanala da kolayca girer bence vakti geldiğinde. Çünkü bana da doktorum doğum pozisyonuna şimdiden girdiyse kolay doğar demişti. Ay hadi fırt diye inşallah

Off hastane ve doktor fobim sebebiyle ben de taş devri insanları gibi evde tek başıma doğurmak istiyorum keşke daha kolay olsaydı hsshdhdh
Bi arkadaşım öğrenciyken asssla gitmezdi doktora hastaneye onunki gerçekten fobiydi. Ama sancılarını evde çekip hastanede kolaycacık doğuruverdi çıktığında da “hastane fobimi doğumla yendim” dedi şaka gibi dkfkkf

Nasip olur mu be ben de hamilelikten önce en son evlenirken sağlık raporu almaya gitmiştim mesela ondan önce de seneler önce migrenim tuttuğu için acilde serum taktirmistim dhdhdh

Ya ben bundan çok korkuyorum

Üni baby yenidoğan canım. Sıfır koku. Ki ben av köpeeee gibi burnu hassas bir insanım hiç koku almadım ne ıslakken ne kuruyken
Allahım çok mutluyum kokusuz bir şey de varmış hemen alıcam canım

Ablam da hepsini beyaz sabuna ısla dedi şimdi öyle yaptım bakalım çıkacak mı, seninki gibi çoğu solsa yeter ya gezmeye mi gidecez sanki Allah tan az bi miktar

Benimki de 3.5 yakınmış yaşları Benimki ben de ütüleyecem diyor seyehat ütüsü var onu da ona veririm fişe takmadan ütülüyor gibi yapar hsjdj yoksa başımdan gitmeyecek dünden beri kıyafetleri soruyor bunları kim giyecek, nerden aldık diye

Ay inşallah ya hepimizin öyle olsun, kimsenin götü başı yırtılmasın

Canım seninki suan doğum pozisyonunda mı ? Ben de haftaya gidicem kontrole insalla girmiştir yoksa kızarım benim kıza valla

Canım seninki suan doğum pozisyonunda mı ? Ben de haftaya gidicem kontrole insalla girmiştir yoksa kızarım benim kıza valla
En son pazartesi gittim o zaman öyleydi valla değişmedi zannediyorum ilk döndüğünde bi panik olmuştum ama. Çünkü ebe de başıyla baskı yaparsa rahim ağzını inceltebilir demişti. Zamanında dönüp zamanında doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…