- 19 Temmuz 2015
- 2.465
- 6.484
- 358
Off hastane ve doktor fobim sebebiyle ben de taş devri insanları gibi evde tek başıma doğurmak istiyorum keşke daha kolay olsaydı hsshdhdhYa hadi çıktı, evde o kordonu neyle kesiyorsunuz bir de nerden keseceksin kaç cm nerden biliyorsunuz, arkadan plesentayı nasıl çıkarıyorsunuz
3 yaşındaOğlun kaç yaşındaydıAy ben de bugün yıkayacam inşallah akşam belki ütülerim ayakta mı ütülesem, oturarak mı diye düşünüyorum ikisi de zor bu halde
Ben de ben de hahahsha bebik gelmeden biz de nasiplenmeyelim mi yaniBen kendi kıyafetime kullandımmm geçen gün ldkfkfl
Peki plastentasi nasıl çıkmış kanama sorunudamı yaşamamış ya?Ne bu rahatlik abi.Ben ölürdum evde kesin.Ben çok şahit oldum böyle şeye karşı komşumuz vardi kadın hamileydi artık son zamanlariydi işte sabah kahvaltıdan önce bi gidip bakalım nasıl iyi mi bir ihtiyacı var mı diye gittik kadın doğurmuş yıkanmış çocuğu da paklamis yatağa da geçmiş emziriyoray ne cesaret vallahi helal olsun 7. Bebeyi de evde doğurdu bir tane bile hastane de doğum yapmadı
Denedim işe yarıyo mu diye yarıyormuş hahahahBen de ben de hahahsha bebik gelmeden biz de nasiplenmeyelim mi yani
Oyy maşallah çok tatlıKizlar 34+0 dan helloooo .
Cocum gotunu asagi dayamis yuzunu saklamisti yine . Ama dunya tatlisi bir anini yakaladikYazinin sonuna eklicem.
Neyse nst yi yazmistim zaten hareket etmesi iyi dedi cok hareketlendigi icin karnimdaki ittirme vurmalarla kalp atisi yukseliyor o arada da sanci gibi gorunuyor. Doktorum normal diyor grafik yorumlamasi boyle oluyormus demek ki.
Kendisi 2370 gr 48 cm uzun bir bebis gibi dedi doktorum2 haftaya bi daha gitcez donmemis olursa 36 kusurlere denk geliyor o zaman tarih alcazzz ama eger donmusse cati muayenesi olacak.
Hayirlisi diyorum ve popisinasagida ayaklarini elleriyle tutmus bir "happy baby hareketi " birakiyorum yuzunu de kapatmis
Eki Görüntüle 3395511
Benim fondöten lekemi çıkarmadı biraz üzdü ama olsun bi daha denicemDenedim işe yarıyo mu diye yarıyormuş hahahah
Ben de geçen kızımın kıyafetlerini çıkardım bazı yerlerinde nokta kadar sarı lekeler vardı limon ve karbonatı denedim çamaşır sodası denedim genel olarak cıktı yada baya soldu lekeler bi iki yerde etkili olmadi sadeceKızlar eşya üzerindeki sararmış lekeler nasıl geçer? Oğlumun kıyafetlerini çıkardım da bazılarında yer yer sarılık var, bilen var mı bunlar geçiyor mu?
Maşallah bebitoyaBu nasıl bir cumartesiydi yav, güne 6da başladım daha bu saatte anca kıçım yer gördü de yazabiliyorum.
Nstde sorun çıkmadı, iyi görünüyor dedi doktor istediğimiz sonucu gördük demek ki dün uyuyormuş dedi, ben de daha fazla kurcalamadım ama diğer tüm sorularımı sağlı sollu yapıştırıp adamı şaşırttım dün nasıl kurulduysam. sabah 6dan itibaren uyutmıycam olum seni diyerek kendime kahveyi şekeri ayı gibi kahvaltıyı dayadığım için de içimden kendime çak yaptım bu arada, yapmadım değil. Minik bir başarı anıydı benim için sizle de paylaşmak istedim. Ayı oğlum sadece uyuyormuş teyzeleri, korkucak bir şey yokmuş. Kendisi 34 hafta 2 günlük, 2700 gram, kordonunun ardına saklanmayı ve gündüz uyumayı seviyor, taliplerini bekliyor flkfkd.
Sonrasında da ebeyle görüşmemiz vardı, doğumla ilgili bir eğitim aldık, doğumla alakalı yanlış bildiklerimin bir kısmını düzelttim, öyle sandıklarımı doğrulttum, hormonların çalışma sekansını ve doğumun iki aşamalı bir süreç olduğunu bilmiyordum onu öğrendim, kendi korkularımı ve kaygılarımı biraz netleştirdik falan filan böyle şeyler benim açımdan çok faydalı oldu. Doğumun ikinci aşamasını da bir sonraki eğitimde konuşucaz, bakalım orda doğru bildiğim ne yanlışlar öğrenicem.
Tatlış içinin rahatlamasına çok sevindim bebişe de maşallahBen galiba vajinal doğuramıycam çocuk fırt diye kanala girmezse, bu gerçekle barıştım ve bu şekilde ilerliyom sanırım bu mesajınla beraber fjkfkd
Bi arkadaşım öğrenciyken asssla gitmezdi doktora hastaneye onunki gerçekten fobiydi. Ama sancılarını evde çekip hastanede kolaycacık doğuruverdi çıktığında da “hastane fobimi doğumla yendim” dedi şaka gibi dkfkkfOff hastane ve doktor fobim sebebiyle ben de taş devri insanları gibi evde tek başıma doğurmak istiyorum keşke daha kolay olsaydı hsshdhdh
Nasip olur mu beBi arkadaşım öğrenciyken asssla gitmezdi doktora hastaneye onunki gerçekten fobiydi. Ama sancılarını evde çekip hastanede kolaycacık doğuruverdi çıktığında da “hastane fobimi doğumla yendim” dedi şaka gibi dkfkkf
Ya ben bundan çok korkuyorumEvet birde bilmediğimiz bir durum olduğu için kontrolsüz ıkınmalar olacak o acıyla da doktoru dinleyemeyeceğiz. Vakumluyorlar artık bakıyorlar senin gücün artık kalmadı daha fazla ittiremiyorsun füp diye çekiyorlar
Allahım çok mutluyum kokusuz bir şey de varmışÜni baby yenidoğan canım. Sıfır koku. Ki ben av köpeeee gibi burnu hassas bir insanım hiç koku almadım ne ıslakken ne kuruyken
Ablam da hepsini beyaz sabuna ısla dedi şimdi öyle yaptım bakalım çıkacak mı, seninki gibi çoğu solsa yeter ya gezmeye mi gidecez sanki Allah tan az bi miktarBen de geçen kızımın kıyafetlerini çıkardım bazı yerlerinde nokta kadar sarı lekeler vardı limon ve karbonatı denedim çamaşır sodası denedim genel olarak cıktı yada baya soldu lekeler bi iki yerde etkili olmadi sadece
Çükübikin bunu burnundan getiricek, intikam yakınsabah 6dan itibaren uyutmıycam olum seni diyerek kendime kahveyi şekeri ayı gibi kahvaltıyı dayadığım için de içimden kendime çak yaptım bu arada, yapmadım değil.
Benimki de 3.5 yakınmış yaşları3 yaşında
Kesinlikle ayakta yap.Ilkinde oturarak yaptım canım çıktı oturunca agriyor insan ayakta en azindan bel agriyor bir aradan sonra ama oturunca karında agriyor.Ben resmen yere oturdum sandalyede falan yok yani oğlum yerde oynuyordu bende serdim bez yere oturdum yaptım.Sandalyede oturup yapinca rahat olmuyor bana ütüsu gönlumce olmuyor öyle.
Ay inşallah yaTatlış içinin rahatlamasına çok sevindim bebişe de maşallah
Şu mesajına ayrıca kayıtsız kalmak istemedim, benim ebe son aylarda fazla meyve yemekle alakalı şöyle bi ifade kullanmıştı “genetiğinin üzerinde kilo aldırır”
Burdan benim çıkardığım sonuç şu: Eğer sen kendin kilolu doğduysan büyük ihtimalle pelvisin kilolu bebe doğurmaya elverişlidir. Yani kilosu seni korkutmasın bence. Baş aşağı da erken dönmüştü inşallah kanala da kolayca girer bence vakti geldiğinde. Çünkü bana da doktorum doğum pozisyonuna şimdiden girdiyse kolay doğar demişti. Ay hadi fırt diye inşallah
Canım seninki suan doğum pozisyonunda mı ? Ben de haftaya gidicem kontrole insalla girmiştir yoksa kızarım benim kıza vallaTatlış içinin rahatlamasına çok sevindim bebişe de maşallah
Şu mesajına ayrıca kayıtsız kalmak istemedim, benim ebe son aylarda fazla meyve yemekle alakalı şöyle bi ifade kullanmıştı “genetiğinin üzerinde kilo aldırır”
Burdan benim çıkardığım sonuç şu: Eğer sen kendin kilolu doğduysan büyük ihtimalle pelvisin kilolu bebe doğurmaya elverişlidir. Yani kilosu seni korkutmasın bence. Baş aşağı da erken dönmüştü inşallah kanala da kolayca girer bence vakti geldiğinde. Çünkü bana da doktorum doğum pozisyonuna şimdiden girdiyse kolay doğar demişti. Ay hadi fırt diye inşallah
En son pazartesi gittim o zaman öyleydi valla değişmedi zannediyorumCanım seninki suan doğum pozisyonunda mı ? Ben de haftaya gidicem kontrole insalla girmiştir yoksa kızarım benim kıza valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?