2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ulan annelerimiz nasıl doğuruyormus firt fırt diye bende 4800 doğmuşum. Ben 3200-3500 arası yeter Allah'ım fazlasında gözüm yok çıkaramam
Beni anamın rahminden 42. haftada zorla kesip almışlar, daha içerde kordonla oynuyomuşum gerzek gibi düt dü dütdüdüüüt diye. Zaten bir aylık bebeğim gerçekten doğduğum gün fotoğraflarında, sene oldu 2024 benim gibi doğanı hala görmemiş olabilirim kfkfkfk.

Maşallah ama Ilk dogumsa vajinada yırtıklar ola bilir kilo fazla vajinal dogum için.
Evet birde bilmediğimiz bir durum olduğu için kontrolsüz ıkınmalar olacak o acıyla da doktoru dinleyemeyeceğiz. Vakumluyorlar artık bakıyorlar senin gücün artık kalmadı daha fazla ittiremiyorsun füp diye çekiyorlar

Hahah annem de beni banyoda doğuruyor bir güzel benimle yıkanıyor kordonu falan kesip sonra da beni alıp hastaneye gidiyor zahmet etmişsin yav diyordum gülerdi ne gerek vardıysa neymiş topuk kanı için gitmiş e onu da sen alsaydin

Beni de vakumlamışlar

Hay maşallah ya güzel anneciğine, kadıncağız tüm işini halletmiş konuyu kapamış helal olsun. Sen de öyle olursun inşallah

Aynen ilk dogum tecrube yok çocuk travma bile ala bilir öyle durumlarda.O yüzden kiloya dikkat etmek lazım herkes doguramiyor öyle eskiden kadinlar bizim gibi degildi daha sağlam güçlüleridi.Ya önceden doktorun kesmesi gerek öyle daha az hasarla kurtuluyorsun bir anda yirtilinca vajinanin gorunumude eskisi gibi olmuyor.

takılıyom ya görsen yazardın tabi, bugün nasılsın daha iyi misin?
Daha iyiyim canım teşekkür ederim bu arada benim bebito 34+0 da 2500 gr dı seninki hemen hemen 1 hafta önde tombilik olacak anası babası gibi. Ben tombikmisim ama eşim ikiz teki olduğu için çok kilolu değilmiş minyonmus o yüzden ikimizin ortası olur diye düşünüyorum 3200 falan

bir komşu tuvaletde dogurmuştu şok olmuştum megersem böyle olaylar varmış hep

Benimde 2370 çıktı işte bugünn

bir komşu tuvaletde dogurmuştu şok olmuştum megersem böyle olaylar varmış hep
Ben çok şahit oldum böyle şeye karşı komşumuz vardi kadın hamileydi artık son zamanlariydi işte sabah kahvaltıdan önce bi gidip bakalım nasıl iyi mi bir ihtiyacı var mı diye gittik kadın doğurmuş yıkanmış çocuğu da paklamis yatağa da geçmiş emziriyor ay ne cesaret vallahi helal olsun 7. Bebeyi de evde doğurdu bir tane bile hastane de doğum yapmadı

Oğlun kaç yaşındaydı Ay ben de bugün yıkayacam inşallah akşam belki ütülerim ayakta mı ütülesem, oturarak mı diye düşünüyorum ikisi de zor bu halde

Ya hadi çıktı, evde o kordonu neyle kesiyorsunuz bir de nerden keseceksin kaç cm nerden biliyorsunuz, arkadan plesentayı nasıl çıkarıyorsunuz

Üni baby yenidoğan canım. Sıfır koku. Ki ben av köpeeee gibi burnu hassas bir insanım hiç koku almadım ne ıslakken ne kuruyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…