2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğuran kim varsa itiraf etsin büyük yüreklilikle evet orgazm oldum desin olduysa

Amin inşallah. Döndüğünü nasıl hissettin kız
Benimki hep yan duruyodu o yüzden ne tuvalete sıkışıyodum ne de göğüs kafesim acıyodu. Sonra bi gün vajina ve makat bölgesinde çok yoğun baskı hissettim bununla eşzamanlı olarak da tekmeleri göğüs kafesimin dibinde hissetmeye başladım. 3 gün sonra doktora gittim döndü bence diye evet dönmüş dedi

Kaçıncı haftada dönmüştü senin bebe kız

Millet can çekişiyor bu hazz peşinde
Bu arada iskandinav ulkelerinde dogum icin iste evde yapan su da yapan vs vs bir suru okumustum birisi de kadin sola donuk yatiyor bacagini yana ayirmis , masturbasyon yaparak vajinasini yumusatip genisletiyor ve kendi orgazma yaklasma ve orgazm ani sancilari tetikliyormus bu sekilde dogum yapanlar varmisss

Anladım canım cok güzel olmuş darısı başımıza dönmediyse

Evet Ütüye dokunmaz sıcak yanarsin diyorum biliyor ama kardeşim diyor kiyafetleri biliyor.Bazen ver giyeyim diyor sen kuçuksun bunlar bebekcin diyorum anliyor.
Yaa yerim Kardeşlikle ilgili hiç kitap okudunuz mu ya ben bi türlü başlayamadım varsa kızlar öneriniz alırım bi dal
Benim oğlan da nahiftir öyle kıskanıp zarar vereceğini düşünmüyorum ama yine de kıskanır içten içe, gece olunca anne karnında uyuyayım mı diyor hsjsjs

Bdsm falan bu doğum acısı ile hazzın birleşmesi yüzünden çıkmış olabilir mi acaba fghjkl

Ya da eskiler bu yüzden mi 10 tane çocuk doğuruyolarmış acaba.
Ya böyle salak tipler çok ya her şeyden orgazm alma peşindeler bu kadında o cahillerdendir.Dogum ani onun sırasımıya tövbe tövbe.

diyecek bir şey bulamıyorum... ben öyle bir acı çekiyordum ki o an dogursamda kurtulsam diye yalvarıyordum ne orgazmı arkadaş.

Daha küçük oldugu için okusamda bir şey anlamayacak masal dinlemeyide sevmez hep geçiştiriyor beni.
Kendi yaşıtlarını çok seviyor benimki ama kuçuk bebegi ile geldi kuzenim ona pek ısınamadı minik diye.Kendi kardeşini sever herhalde zaten evde yalnız.

Krizi fırsata çevirmiş kadın fdghjk
Mahalle yanarken saçını tararmış deyimi aklıma geldi.
Herhalde acıları hafif olmuş öyle şeyler aklına gelmiş ben acıdan mahv olmuştum yani az daha bayılacaktım.Biz öyle bir şey yapsak doktor hastaneden atar bu manyakmi ne diye.

Maşallah bebitoya e ben sana dün söyledim uyuduğunu. Çünkü benim de başıma geldi iki kere nst çektiler uyuyor dedim ebeye eminim bosuna strese sokuyorlar insani
Ya ben dün atlamışım mesajını okumadan mı geçtim, moralim mi çok bozuktu okuduğumu mu anlamadım, bir şeyler olmuş herhalde kusura bakma valla genelde atlamam ama öyle denk gelmiş olmalı çünkü okusam veya okuduğumu anlamış olsam o kadar moralim bozulmazdı ha olabiliyomuş ya tamam der geçerdim bence.

Sever ya bizim tutumumuz çok önemli, eşim bazen yaşlı karılar gibi çocuğa fit veriyor onu kardeşin kullanır gelince falan diye bir iki kere gözümü belertip anlattım çabuk kavradı Allah’tan, şimdi de kendisi Bay Cüceloğlu olmuş bana sürekli insta’dan kardeş tutumuyla ilgili bi şeyler atıyor

Canım benim doğum sancısı belden geldi, belim çok ağrıyordu öne doğru bir ısınır gibi oluyordum sonra kesiliyordu, nst de mutlaka baktır

Okumuşsun beğeni atmışsın sonuç güzel çıkmış ya çok şükür onemli olan o ❤ ama sen de guzel motive ettin kendini tebrik ederim canim hep boyle pozitif olalım

Benimki mesela bilmiyor karnımda bebek oldugunu merakla bakiyor ama bilmedigi için sormuyor.Benim eşimde söylemek istedi karında kardeş oldugunu izin vermedim gerek yok dedim çocuk daha kuçuk şimdiden kıskançlik olmasin.Annem elbiseler almıştı bak kardeşinin dedi oda sevindi evde koştura koştura kardeşimin diyordu pek anlamiyor tabi kardeşlik falan nasıl bir şey ama mutlu oldu umarım gelincede mutlu olur.Gelsinmi diyoruz evet diyor seviniyor birlikte bakariz bana yardim eder oynar severler bir birini inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…