- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Kafamdakine o kadar takılmışım ki okuduğumu anlamamışım, cevap vermişsin teşekkür ederim mahiyetinde beğenmişim herhalde tekrar kusura bakma, heheh ay bayılıyorum bu gruba ve güzel annelerine canlarım benimOkumuşsun beğeni atmışsınsonuç güzel çıkmış ya çok şükür onemli olan o ❤ ama sen de guzel motive ettin kendini tebrik ederim canim hep boyle pozitif olalım
Suan nasilsin canim ?Selam kızlarbişi danışcam size benim sanırım ağrım çok farklı giriyor ya;
belime 1 dk boyunca ağrı giriyor ve zonkluyor ve geçiyor, sanırım benim kasılma böyle oluyor çünkü daha önce böyle bişi yaşamıyordum. Karnıma değil de belime giriyor sadece enteresan ben ona yoruyorum şuan çarşamba kontrolüm var soracağım bakalım o ağrı o mu çok sık olmuyor zaten bazen gün içinde maksimum 3-4 defa. İlla karna mı girmesi lazım arkadan hissedebiliyor muyuz acep kafamda deli sorular
Yok tabloya baktım canım üç bebisimiz olmuşKim geliyor doğuruyon mu kız doğurdun mu daha erken dur
Sen nasıl oldun acaba canım durumlar nasıl ağrıların azalmıştır inşallah çok daha iyisindir.Canım benim doğum sancısı belden geldi, belim çok ağrıyordu öne doğru bir ısınır gibi oluyordum sonra kesiliyordu, nst de mutlaka baktır
Ne demekKafamdakine o kadar takılmışım ki okuduğumu anlamamışım, cevap vermişsin teşekkür ederim mahiyetinde beğenmişim herhalde tekrar kusura bakma, heheh ay bayılıyorum bu gruba ve güzel annelerine canlarım benim
Benim kardeşimin 2 yaşındaki oğluna kardeş gelsin mi diyorduk (eşi hamileydi.) Gelmesin, gelirse balkondan aşağıya atarım diyorduBenimki mesela bilmiyor karnımda bebek oldugunu merakla bakiyor ama bilmedigi için sormuyor.Benim eşimde söylemek istedi karında kardeş oldugunu izin vermedim gerek yok dedim çocuk daha kuçuk şimdiden kıskançlik olmasin.Annem elbiseler almıştı bak kardeşinin dedi oda sevindi evde koştura koştura kardeşimin diyordu pek anlamiyor tabi kardeşlik falan nasıl bir şey ama mutlu oldu umarım gelincede mutlu olur.Gelsinmi diyoruz evet diyor seviniyor birlikte bakariz bana yardim eder oynar severler bir birini inşallah.
Canım ben okuyorum sürekli 33 aylık oğlum nerdeyse,Yaa yerimKardeşlikle ilgili hiç kitap okudunuz mu ya ben bi türlü başlayamadım varsa kızlar öneriniz alırım bi dal
Benim oğlan da nahiftir öyle kıskanıp zarar vereceğini düşünmüyorum ama yine de kıskanır içten içe, gece olunca anne karnında uyuyayım mı diyor hsjsjs
Ne güzel maşallah hep sevsin kardeşiniBenim kardeşimin 2 yaşındaki oğluna kardeş gelsin mi diyorduk (eşi hamileydi.) Gelmesin, gelirse balkondan aşağıya atarım diyordu.
Kardeşi doğalı 2 ay oldu şimdi de bebek ağlama bebek ağlama diye etrafında dolanıyor
Birinci aşama o sancilarin başladığı ve ara geldiği, ikinci de doğumdan bir önceki mi oluyor yani?Kız konu orgazm olunca hemen döktürmüşünüz yine iki sayfa yazı akmış anca yakaladım burdan devam ediyom
bugün ebe de aynı şeyden bahsetti doğumun birinci aşamasında rahimde gerçekleşen ağrı sancı hissiyle ikinci aşamasında vajen kanalda gerçekleşen hisler birbirinden çok ayrı hisler oluyor ve farklı hormonlar salgılanıyor bu etaplarda diye bilimsel açıkladı. Yani doğumun ikinci aşamasına geçince salgılanan adrenalinle yaşadığın deneyim kızgın kumlardan serin sulara atlamak da olabiliyormuş, ne bileyim bir hırsla gelen bir güç ve kontrol hissi de olabiliyormuş, çok acılı bir süreç de olabiliyormuş tamamen o an kişiye özel, mental olarak nerede olduğuna göre değişiyor dedi. Zaten birinci aşama saatler sürebiliyorken ikinci aşama on beş yirmi dakika falan sürüyor maksimum dedi. Böyleymiş yani, ben orgazm olacağımı hiç sanmıyorum ama tuhafsamadım da bana normal geldi. Saatlerce oksitosin serotonin etkisinden çıkıp adrenaline geçiş yapınca her şey olabilir hormonlar çok acayip şeyler yani
Yalancı sancılar ya da bebebiğin pozisyonuyla alakalı bir durum olabilir bence. Benimde uyurken bir ağrı saplanıyor sol yanıma yattığımda özellikle dönmek istiyorum ağrıdan kitleniyorum resmen dönemiyorum sanki o kısımı koparıyorlar gibi ağrıyor hareket edemiyorum ses çıkarmadan inliyorum resmen uyanmasın kimse diye. Birkaç seferdir yaşıyorum bu durumu bende Salı günü doktoruma sorucam. En azından görüş günleri yakın soru işareti kalmaz bu hafta içi.Selam kızlarbişi danışcam size benim sanırım ağrım çok farklı giriyor ya;
belime 1 dk boyunca ağrı giriyor ve zonkluyor ve geçiyor, sanırım benim kasılma böyle oluyor çünkü daha önce böyle bişi yaşamıyordum. Karnıma değil de belime giriyor sadece enteresan ben ona yoruyorum şuan çarşamba kontrolüm var soracağım bakalım o ağrı o mu çok sık olmuyor zaten bazen gün içinde maksimum 3-4 defa. İlla karna mı girmesi lazım arkadan hissedebiliyor muyuz acep kafamda deli sorular
Ay teşekkür ederim ss aldımCanım ben okuyorum sürekli 33 aylık oğlum nerdeyse,
Tübitak yayınları bebekler nereden gelir? Kitabı çok ilgisini çekti tekrar tekrar okuduk.
Organik kitap - Üzüm cümleleri sürekli tekrar ediyor evde çok seviyor bunuda çok sevdi.
birkaç kitap daha var evde ama en çok bu ikisini sevdi. Birde arada arkadaşlarının kardeşlerinden abilerinden ablalarından konuşuyorum. Benimkide sakin, paylaşımcı bir çocuktur normalde hiç asiliğine şahit olmadım paylaşma konusunda ama kardeş konusunda biraz kendini tutuyor dizginlemeye çalışıyor. Yapışığız resmen yaklaştıkça doğum, 15 dakikada bir anne seni çok seviyorum deyip sarılıyor. İnşallah güzel atlatırız bu süreci
Sağol kuzum çarşamba kontrolüm doktoruma dicem inşaAllahCanım benim doğum sancısı belden geldi, belim çok ağrıyordu öne doğru bir ısınır gibi oluyordum sonra kesiliyordu, nst de mutlaka baktır
Kuzum gün içerisinde yaklaşık 6-7 kere belim zonkluyor yani normal ağrılar gibiSuan nasilsin canim ?
Rabbim şifa versin kuzum kolaylaştırsınYalancı sancılar ya da bebebiğin pozisyonuyla alakalı bir durum olabilir bence. Benimde uyurken bir ağrı saplanıyor sol yanıma yattığımda özellikle dönmek istiyorum ağrıdan kitleniyorum resmen dönemiyorum sanki o kısımı koparıyorlar gibi ağrıyor hareket edemiyorum ses çıkarmadan inliyorum resmen uyanmasın kimse diye. Birkaç seferdir yaşıyorum bu durumu bende Salı günü doktoruma sorucam. En azından görüş günleri yakın soru işareti kalmaz bu hafta içi.
Aniden gelen normal doğum yapma isteği…
Hah bi bu eksiktiBu arada iskandinav ulkelerinde dogum icin iste evde yapan su da yapan vs vs bir suru okumustum birisi de kadin sola donuk yatiyor bacagini yana ayirmis , masturbasyon yaparak vajinasini yumusatip genisletiyor ve kendi orgazma yaklasma ve orgazm ani sancilari tetikliyormusbu sekilde dogum yapanlar varmisss
Evet canım, birinci aşama 10 santime kadar olan açıklığın gerçekleşmesini beklediğimiz herkesin doğal akışında farklı sürelerde yavaş başlayıp sıklaşan aralıklarla gerçekleşen dalga tabir ettikleri aşamaymış. İkinci aşama da aktif doğum artık, doktorların kanala girdikten sonra müdahale edemiyoruz dedikleri daha sert ve hızlı, adrenalin dolu gerçekleşen etap. Mesela artık 8cmlik açıklıkla sürekli ve uzun süreli yoklayan sancıyla sen ikinci aşamaya geçtim doğuruyorum alın kurtulayım dersin his olarak ama henüz yeterli açıklık oluşmamıştır, genelde burada insan artık dayanamıyorum yapamıyorum der ama ikinci aşamaya geçince genelde bir rahatlama olur ve anneye güç gelir adrenalinin etkisiyle diye açıkladı bana ebe.Birinci aşama o sancilarin başladığı ve ara geldiği, ikinci de doğumdan bir önceki mi oluyor yani?
Kuzum gün içerisinde yaklaşık 6-7 kere belim zonkluyor yani normal ağrılar gibi
Değil ancak ön tarafa geçmiyor o nedenle sormuştum ama bakalım nts ye alır mı doktor sen nassın eyimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?