2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi mi gidiceksin umarim riskli biseye donusmez Ben iyiiyim cok sukur
Çarşamba kuzum rutin kontrolüm var. Bizim hastane 35. Hafta nts ye almaya başlıyormuş ama bakalım doktor gerekli görürmü aşım da var ogün olaylar olaylar yani hep iyi ol kuzu emi sen

Valal ikinci aşama dediği şey ay galiba altıma ediyorum ebe Hanım ay ay ebede ıkınma dur doktoru çağırayım o gelen dıskı değil bebek. O an asla ama asla orgazm düşünmüyorsun o an h bişi düşünmüyorsun o an altına yapmaktan korkuyor bi yandan da sancı var yani bunu yaşayanlar hangi kafayı kullanıyor vallahi merak ediyorum

Kuzum gün içerisinde yaklaşık 6-7 kere belim zonkluyor yani normal ağrılar gibi
Değil ancak ön tarafa geçmiyor o nedenle sormuştum ama bakalım nts ye alır mı doktor sen nassın eyimin
Ya senin sürekli dediğin şey varya dötüm ağrıyii vallahi bugün sağ bel tarafım ve götüm ağrıyordu her gün yeni bi güncelleme

Ya senin sürekli dediğin şey varya dötüm ağrıyii vallahi bugün sağ bel tarafım ve götüm ağrıyordu her gün yeni bi güncelleme
Yeni hamileler: ya bizi bilgilendirsene, doğum sancın nerden girdi bebişim?

mehtap49: dötümden

Senin yaşadığın adrenalin sıçma korkusu olarak tezahür etmiş demek ki ne diyem kfkfk

Kız bebek kanaldayken de sancı devam ediyor mu, ben onu anlamamışım sanki etmiyor gibi düşünmüştüm hay allah ya.

Güle güle güzel günlerde kullanın
Teşekkür ederimm
Maşallah güzelim güzel günlerde kullan bunun içinde bebeğinle güzel resimler çekinesin inşallah
Aminn ecmain tüm kurduğumuz hayallerimiz gerçekleşsin inşallah cennet kokularımızı kucağımıza sağ salim alalım
Çok çok güzel sağlıkla kullanılsın Ben de benzer çıkış seti yaptırmıştım
Aminn inşallah sizlerde sağlıklı güzel günlerde kullanın kaç günde geldi sizin ben 1 buçuk aydır bekliyordum
Güle güle kullanın
Teşekkür ederimm

Kızlar bebek arabasını bunu aldım ben çok çok uygun fiyat 7 bin lira, ve bayıldım çok kolay sürülüyor

Eklentiler

• 20240302_192125.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 20240302_174546.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 85
Hali kız nerelerdesin görünmüyorsun bugün bi tarafların ağrımıyor galiba yada çok ekşinli geçmedi

#aaaa #bugün #bebek #baya #vurdu #çalışmamak #çok #güzel #smile #smile #ama #benim #götüm #ağrıyor #üzgün #üzgün #orgazmmı #kim#nerde #nasıl

Ama katiyen yanıtlamak yok beyaz ekrana direk muhatap bütün nisan anneler ya yerim

Aminn inşallah sizlerde sağlıklı güzel günlerde kullanın kaç günde geldi sizin ben 1 buçuk aydır bekliyordum
Teşekkür ederizz İnşallah
1 hafta 3 günde falan gelmişti bizim set havlu bornoz setiyle beraber yaptırmıştım çok uzun sürmedi demekki yoğundu senin yaptırdığın yer canım

Eklentiler

• IMG_2404.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 81
Hani hep diyolar ya doğumun büyük çoğunluğu zihin işi diye, bence zihnimizde “kavuşma” fikrine odaklanırsak acı olduğunda katlanmak da kolay olur bi nebze. Bi de gerçekten her şey doğal ilerlediğinde o aralarda verilen dinlenme fırsatı… Gerçekten mucize ya kadın olmak çok güzel değil mi

Bir şey sorucam size, bu şey ne ise yarıyor, puset bu,

Eklentiler

• VideoCapture_20240302-225011.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…