2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İlk 6 ay bunda kullanacaksın canım arabada falan inşaAllah bunu arabaya takma aparatı vardır bununla taşıyacaksın inşaAllah bebişi
Yok hayatım onu sormadım onu biliyorum, elimde tuttuğum pusetin ayak ucundan çıkan ip gibi şey ne ise yarıyor onu anlayamadk

İsme özel takım yaptıran bacılar hayırlı olsun valla ne diyem, ben ikinci çocuk kız olursa diye ortak renklerin dışına bile çıkmadım valla helal dfjflfk
Biz ikinci çocuğu düşünmediğimiz için her şeyi kıza özel yaptık her yerimizden pembeler fışkırıyor artık olur da doğunca erkek çıkarsa diye kabus görüyorum bazen shshsh

Yok hayatım onu sormadım onu biliyorum, elimde tuttuğum pusetin ayak ucundan çıkan ip gibi şey ne ise yarıyor onu anlayamadk
Bende sandım ki komple pardon tam olarak bilmiyorum ama o alttan kemerle bağlantılı bişi sanırım incelemek lazım

Biz ikinci çocuğu düşünmediğimiz için her şeyi kıza özel yaptık her yerimizden pembeler fışkırıyor artık olur da doğunca erkek çıkarsa diye kabus görüyorum bazen shshsh
İkinci üçüncü valla zor doğum olmazsa beni kimse tutamaz djkdjfkfk

Teşekkür ederizz İnşallah
1 hafta 3 günde falan gelmişti bizim set havlu bornoz setiyle beraber yaptırmıştım çok uzun sürmedi demekki yoğundu senin yaptırdığın yer canım
Bayıldııımmm çok asil çok şık olmuş harika valla çok güzel zamanda gelmiş bizde de var bornozu havlusu zaten var diye havlu bile almamıştım valize koyamamıştım emzirme yastığı takı yastığı falan da yaptırdım ablam dedi aman ha isimli yaptırmazsan kaybolur çocuk

İsme özel takım yaptıran bacılar hayırlı olsun valla ne diyem, ben ikinci çocuk kız olursa diye ortak renklerin dışına bile çıkmadım valla helal dfjflfk
Bacım valla bu 8 ay bana 8 yıl gibi geldiğinden tüm heveslerim ilkinde olsun devamı meçhul çünkü diye düşündüm ben

Evde durmakta çok sıkıcıymış
Oturmaktan götüm ağrıdı
Yaşasın çalışmamak ehehehe
Kendime süresiz izin verdim çalışmayacam ehehehe

İkinci üçüncü valla zor doğum olmazsa beni kimse tutamaz djkdjfkfk
Senin asla zor doğuracağına inanmıyorum çünkü kendin de hiç inanmıyorsun ve çok güzel bir kabulleniş ve teslimiyetin var doğumla ilgili olarak, o geçiyor yani yazı dilinden bile
Beş çocuğunu kutluyorum şimdiden bence renk renk desen desen neyi beğeniyosan al dursun nası olsa lazım olcak gibi dnfnjdn

Bacım valla bu 8 ay bana 8 yıl gibi geldiğinden tüm heveslerim ilkinde olsun devamı meçhul çünkü diye düşündüm ben
Güle güle kullansın kız olsun hevesin vardı madem iyi yaptın

Evet ya gerçekten kolay olacağına inanıyorum ve bu inanç beni ara ara çok korkutuyo ya tam tersi olursa diye ama oraları dillendirmiyorum çünkü bi ekibiz ve pozitif basmak iyidir
“Başlarım akademik kariyerine de memurluğa da” diyebilirsem buranın gediklisi olurum artık

Biraz önce eşimle yürüyüşe çıktık tabi ben iyice göbek şişince yürümekte zorlanmaya başladım. Aşağı indik Eşimde bacaklarını açmış bana nasıl yürüyeceğimi gösteriyor hey Allah’ım ya ama tam komedi hacı yatmaz gibi sağa sola kaykılıyor bide peki dedim önlü arkalı mala bağladık bi gören olsa ne yapıyor bunlar dicek

Yaa teşekkür ederim sevindim
Ahhahah benzer bi yorumu da annem bana yapmıştı aman ondan da eksik kalma çocuk karışmaz hastanede her yerine yazdırmışsın ismini demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…