2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum bunların güzellemeci başı sensin zaten ama biliyorum yatakta sağdan sola dönerken ıhıhıhıkısksksk seslerini, o an aklına ben geliyorum küçük bir küfür savuruyorsun hsjsjsk
Ya tıstıstıs diye güldüm ama geceleri seni anmaya başlamama hala daha dört hafta var, rahatım yerinde donum falan da yırtılmıyo hiiiiiiiiç heveslenme fjfjdk ben bu inatla kan kusar kızılcık şerbeti izledim derim

Sen nasıl oldun acaba canım durumlar nasıl ağrıların azalmıştır inşallah çok daha iyisindir.

Canım ben çıktım hastaneden, çok zorlandım, bebeğim orada kaldı aşırı ağladım ama yapacak bir şey yok tabi, güçlü durmaya çalışıyorum, ağrılarım hala var, azalacak ama inanıyorum

Azalacak, bitecek agrilarin . Sonra da en kisa zamanda bebisini kucaklicaksin Saglikla , huzurla insallah

Senle en son şöyle bi diyalog yaşayacağız gibi Burda Sinan sensin ve sinirimi bozuyorsun hsjsjsj

Daha bugun comalirken wcde yirttim cok kotu hissettim
Nasi yani siz hâlâ alaturka tuvalete comelebiliyo musunuz? Ben klozet yoksa giremiyorum dün sabah 7de eşime tost hazırlarken unutup mutfakta alt dolaptan bişey almak için comeldim. Geri kalkamadım bağıra bağıra çağırdım doguruyorum sandi

Hepsi geçecek canım benim bebeğini de en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacaksın Allah’ın izniyle sen çok güçlüsün gerçekten çok iyi idare ettin çoğu gitti azı kaldı günden güne hiç ağrın da kalmamış olacak İnşallah dualarımız sizinle güzelim

Ulen bunu yazınca aklıma annen arı mı bal gibi çocuk yapmış diyen karı geldi aklıma ay biri de benim oğluma diyecek mi acep bal gibi olduğum doğrudur da
Puhahaha harikasin ama

Ben de iyiyim sayılır canım, mental olarak çok acı çekiyorum eve geçtim ama aklım hep hastanede, çok ağladım çıkarken, kalbimi bıraktım orada resmen
Oy kuzum okydum da Rabbim hemencecik kavustursun sizi kucagina al guzelce buyut evladii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…