Nasi yani siz hâlâ alaturka tuvalete comelebiliyo musunuz? Ben klozet yoksa giremiyorum dün sabah 7de eşime tost hazırlarken unutup mutfakta alt dolaptan bişey almak için comeldim. Geri kalkamadım bağıra bağıra çağırdım doguruyorum sandi
Benim dün bir güncelleme geldi aboov önceden midemde gaz olurdu biraz geçerdi dündendir midem nası nası yanıyor içimde ejderha var sankii uzanınca da boğazıma kadar yanıyor yanıyor ama sönmüyor bu yanmaların sebebi inş saçlı oluşundadır cocik yoksa boşına yanmiyim
Don yirtmadan hamileliği tamamlayacağız sanırım ben kizlar aklıma takıldı mesala planli sezaryan yazanlar varya taploda neye göre o günü verdiler mesela bende sezaryen olmak istiyorum 23 Mart'ta kontrolüm var o zaman gidince 35+4 olucam o zaman gün verir mi gün verirsede ben 4 Nisan istiyorum söylesem doktora acaba kızar mi bana 04.04.2024 olsun istiyorum doğum günü
Don yirtmadan hamileliği tamamlayacağız sanırım ben kizlar aklıma takıldı mesala planli sezaryan yazanlar varya taploda neye göre o günü verdiler mesela bende sezaryen olmak istiyorum 23 Mart'ta kontrolüm var o zaman gidince 35+4 olucam o zaman gün verir mi gün verirsede ben 4 Nisan istiyorum söylesem doktora acaba kızar mi bana 04.04.2024 olsun istiyorum doğum günü
Sen inanan bir kadınsın çok şükür imtihanda olduğunun da bilincindesin inşaAllah hamdolsun bebeğin iyi durumda bak sen iyi durumdasın geçecek bugünler biiznillah bol bol inşirah suresi oku kalbini genişletsin Rabbim yaşamayan bilemez elbet seni anlamaya çalışıyoruz sadece ama şunu biliyoruz ki her şeyin bir hikmeti sebebi var. Demekki böyle olması hayır senin için. Stres olmak da sütün gelmemesine etki ediyor. O nedenle kafanı boşalt büyün olumsuzluklardan oğlun güçlü bak sende gücüne güç kat güçlü olup oldumu. Biliyorum zor süreçler ama kendini yıpratma minnak eve geldiğinde o güçlere mental sağlığa ihtiyacın olcak unutma bunuda kuzum
2 gündür geceleri bi sağ bi sol o kadar dönmeye başladım ki uyku sersemliğiyle ne yapıyorum neden yapıyorum anlamıyorum. Yazık çocukta mala döncek guluk guluk su sesi de geliyor neden bu kadar dönüyoruz ay onu da anlamadım.
Bu arada kocamla uzun zamandır yatakları ayırdım, eşim sürekli geceleri kalkıyor, beni uyandırıyor, bina eski olunca yerler gacır gucur lojman olunca yaptıramıyoruz da, birde yatarken bana zarar vermekten korkuyor uzun zamandır baya hassaslaştı adam o nedenle o tv odasında yatıyor…
koca yatakta bi uçtan bi uca sabaha kadar debeleniyorum resmen. Zaten zor dönüyorum birisi çekse tam komedi Ama neden bu kadar dönüyorum acaba. Anlamadım tuhaf yani. Oğlanda koyuyor zaten yeter anasını satayım mındar ettin bizi mi diyor ne diyorsa çocccum daha dilinden anlamıyorum.
Ben niye her gün 4:30da uyanıyorum ya normalde çişe kalktim mi gelir hiçbir şey olmamış gibi uyumaya devam ederim, her gün bu saatte çişe kalkıyorum ve bir daha uyuyamıyorum oooeff
Günaydın:) çiş seremonim vardı mecburen uyandım, yataktan yuvarlanarak kalkarken siz geldiniz aklıma kocam da uyku arasında "hayır mı" diyor, sıkıntı yok demi demeye getiriyor ayy bu dünyaya adam olarak gelmek vardı ya
Ben niye her gün 4:30da uyanıyorum ya normalde çişe kalktim mi gelir hiçbir şey olmamış gibi uyumaya devam ederim, her gün bu saatte çişe kalkıyorum ve bir daha uyuyamıyorum oooeff
Sen inanan bir kadınsın çok şükür imtihanda olduğunun da bilincindesin inşaAllah hamdolsun bebeğin iyi durumda bak sen iyi durumdasın geçecek bugünler biiznillah bol bol inşirah suresi oku kalbini genişletsin Rabbim yaşamayan bilemez elbet seni anlamaya çalışıyoruz sadece ama şunu biliyoruz ki her şeyin bir hikmeti sebebi var. Demekki böyle olması hayır senin için. Stres olmak da sütün gelmemesine etki ediyor. O nedenle kafanı boşalt büyün olumsuzluklardan oğlun güçlü bak sende gücüne güç kat güçlü olup oldumu. Biliyorum zor süreçler ama kendini yıpratma minnak eve geldiğinde o güçlere mental sağlığa ihtiyacın olcak unutma bunuda kuzum
Çok şükür canım ya, hep inancımı tam tuttum bugüne kadar nitekim de sakinliği o korudu, çok şükür. Hep korkarak bir süreç geçirdim ama çok şükür en azından tahmin ettiğim gibi olmadı. En azından ufak doğdu, ve tetkikleri sürüyor henüz bir şeye karar verilmedi, şimdilik biliyorum en azından orada o kadar şükrediyorum ki