ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Kız önce bi karnindakini doğur sjsjs kocam da geçen diyo ki kendi doktorumuza randevu bulamamistik başka doktora randevu aldık, çıkışta diyor ki bak bu doktor daha ilgiliymis ikinci cocuga bu doktora geliriz sjsjs dedim ben ikinciyi düşünmüyorum çok istiyorsan sen doğurİsme özel takım yaptıran bacılar hayırlı olsun valla ne diyem, ben ikinci çocuk kız olursa diye ortak renklerin dışına bile çıkmadım valla helal dfjflfk
Aaaa canım geçmiş olsun, nerede oldu, kaç olmuş?Deprem oldu uyandık bizde noluyo kardeşim ne bu tantana sabah sabah
Elbistan'da olmuş canım uygulama 4,6 gösterdi tahmini ama 3,6 olmuş Rabbim bir daha yaşatmasın o günleri hiç kimsenin başına da vermesinAaaa canım geçmiş olsun, nerede oldu, kaç olmuş?
4 Nisan beklenen tarihine göre erken canım 20 gün önce alır mı bilmiyorumDon yirtmadan hamileliği tamamlayacağız sanırım benkizlar aklıma takıldı mesala planli sezaryan yazanlar varya taploda neye göre o günü verdiler mesela bende sezaryen olmak istiyorum 23 Mart'ta kontrolüm var o zaman gidince 35+4 olucam o zaman gün verir mi gün verirsede ben 4 Nisan istiyorum söylesem doktora acaba kızar mi bana 04.04.2024 olsun istiyorum doğum günü
Biz diyoruz çömeldiğimiz yerden kalkamıyoz, arabadan inemiyoz, yatakta dönemiyoz, sen diyosun evde misiniz???Instaya bi giriyorum herkes bi yerlerde birileriyle hiç değilse ev partileri falan kendimi kötü hissediyorum sonra buraya bakıyorum herkes goygoyda içim rahatlıyohepiniz evdesiniz dimi doğru söyleyin hehe
Oraya girdiyse çıkar heralde ya sjdkjd hem şu andan bu fikre alıştırıyorum kendimi bu kadar sıkıntının içinde bile ikinciyi düşünebilirsem doğduktan sonra hayli hayli düşünürüm gibiKız önce bi karnindakini doğur sjsjs kocam da geçen diyo ki kendi doktorumuza randevu bulamamistik başka doktora randevu aldık, çıkışta diyor ki bak bu doktor daha ilgiliymis ikinci cocuga bu doktora geliriz sjsjs dedim ben ikinciyi düşünmüyorum çok istiyorsan sen doğur
Şimdi pislesmek istemiyorum ama sjsjsj oraya girerken max 3 cm genisliginde 15 cm uzunluğunda giriyor, çıkarken 3500 kilo, 50 cm uzunluğunda çıkıyor yani pazardan aldım 1 tane eve geldim bin tane hesabı sjsjsjsOraya girdiyse çıkar heralde ya sjdkjd hem şu andan bu fikre alıştırıyorum kendimi bu kadar sıkıntının içinde bile ikinciyi düşünebilirsem doğduktan sonra hayli hayli düşünürüm gibi
Shjdjdkdj içerde bereketleniyolarŞimdi pislesmek istemiyorum ama sjsjsj oraya girerken max 3 cm genisliginde 15 cm uzunluğunda giriyor, çıkarken 3500 kilo, 50 cm uzunluğunda çıkıyor yani pazardan aldım 1 tane eve geldim bin tane hesabı sjsjsjs
Sabah sabah aşırı duygulandımKızlar, anca toparlanıyorum, bu sabah daha iyiyim. Size biraz süreci anlatayım. En çok ne kullandım, neye ihtiyacım olduğundan bahsedeyim.
Benim sezeryanım çok zor geçti, çünkü çok ani oldu. Neye uğradığımı şaşırdım, bir yandan kanamam var, bir yandan sancım nst de 100, 80 bandında vs derken kan alındı hemen. Anestezi için ama ona bile vakit yoktu. Bekleyemeden hemen apar topar ameliyathaneye indirildim.
Anestezi doktoru kapıda sordu bana, "Spinal mi isterseniz, genel mi diye?". "Ben de siz karar verin hocam", dedim. "Cesaretli misin", dedi bana "evet" dedim, "Spinal olabilir", dedi "Yine de sana bırakıyorum" dedi ve ben daha önce üzerinde hiç düşünmediğim sorunun cevabını "Spinal olsun hocam" diyerek cevapladım. Apar topar içeriye girdik, hemen belimden iğne yapıldı, hatta ben hocaya dedim ki "Hocam ben uyuşmadım, ayaklarımı oynatabiliyorum", o da bana " 2. Katı kesiyorlar şu an" dedi. Buraya kadar her şey güzel sonra canım acıdı, öyle hissettim, bir ilaç verdiler bana, ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama 5 dk anca olmuştur. Bir ağlama sesi duydum, gözyaşlarıma hakim olamadım. Hemen yanıma getirdiler gösterdiler. Allah' ım o an, sonra bebek tetkiki için yNa aldılar, hemen sildiler ettiler vs derken yeniden getirdiler. Öptüm bu sefer, dudağıma yaklaştırdılar. O duygu tüm acılara bedel kızlar. Her şeyi unutuyorsunuz. Hatta sezeryanımın detaylarını bile unuttum. Beni çıkardılar odama. Bebeğimi yoğun bakıma koydular. O da iyi olacak inşallah.
Kızlar ben en çok depend lohusa külodu kullandım. Hatta 2. Paket aldırdım. Kanama çok olmadı ben de hatta tecrübeli annelere sormak istiyorum, bugün 3. günüm epey azaldı, normal mi acaba?
Pijama çok değiştirdim, şöyle ki çok terledim, halada terliyorum sanırım lohusa terlemeleri dedikleri şey bu herhalde.
İlk etapta süt çok az olduğu ve yağlı olduğu için elle sağım yapılıyor boşuna göğüs pompoasını götürmüşüm hastaneye, zaten çok az geliyor siz o 3 4 damla süt için ecel terleri döküyorsunuz ama çok mutlu oluyorsunuz.
Imm, düşünüyorum başka şu an aklıma gelmiyor, geldikçe yazacağım. Sizin merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz
Hepinizin süreci muhteşem geçer inşallah
O buluşma anını ne güzel anlatmışsın gözlerim dolduKızlar, anca toparlanıyorum, bu sabah daha iyiyim. Size biraz süreci anlatayım. En çok ne kullandım, neye ihtiyacım olduğundan bahsedeyim.
Benim sezeryanım çok zor geçti, çünkü çok ani oldu. Neye uğradığımı şaşırdım, bir yandan kanamam var, bir yandan sancım nst de 100, 80 bandında vs derken kan alındı hemen. Anestezi için ama ona bile vakit yoktu. Bekleyemeden hemen apar topar ameliyathaneye indirildim.
Anestezi doktoru kapıda sordu bana, "Spinal mi isterseniz, genel mi diye?". "Ben de siz karar verin hocam", dedim. "Cesaretli misin", dedi bana "evet" dedim, "Spinal olabilir", dedi "Yine de sana bırakıyorum" dedi ve ben daha önce üzerinde hiç düşünmediğim sorunun cevabını "Spinal olsun hocam" diyerek cevapladım. Apar topar içeriye girdik, hemen belimden iğne yapıldı, hatta ben hocaya dedim ki "Hocam ben uyuşmadım, ayaklarımı oynatabiliyorum", o da bana " 2. Katı kesiyorlar şu an" dedi. Buraya kadar her şey güzel sonra canım acıdı, öyle hissettim, bir ilaç verdiler bana, ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama 5 dk anca olmuştur. Bir ağlama sesi duydum, gözyaşlarıma hakim olamadım. Hemen yanıma getirdiler gösterdiler. Allah' ım o an, sonra bebek tetkiki için yNa aldılar, hemen sildiler ettiler vs derken yeniden getirdiler. Öptüm bu sefer, dudağıma yaklaştırdılar. O duygu tüm acılara bedel kızlar. Her şeyi unutuyorsunuz. Hatta sezeryanımın detaylarını bile unuttum. Beni çıkardılar odama. Bebeğimi yoğun bakıma koydular. O da iyi olacak inşallah.
Kızlar ben en çok depend lohusa külodu kullandım. Hatta 2. Paket aldırdım. Kanama çok olmadı ben de hatta tecrübeli annelere sormak istiyorum, bugün 3. günüm epey azaldı, normal mi acaba?
Pijama çok değiştirdim, şöyle ki çok terledim, halada terliyorum sanırım lohusa terlemeleri dedikleri şey bu herhalde.
İlk etapta süt çok az olduğu ve yağlı olduğu için elle sağım yapılıyor boşuna göğüs pompoasını götürmüşüm hastaneye, zaten çok az geliyor siz o 3 4 damla süt için ecel terleri döküyorsunuz ama çok mutlu oluyorsunuz.
Imm, düşünüyorum başka şu an aklıma gelmiyor, geldikçe yazacağım. Sizin merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz
4 Nisan'da 37+2 oluyor benim doktor bir hafta önden gittigini söyledi bebeğin ben teklif edicem belki kabul ederBen de 4 Nisan istiyorum güzel tarih37+6 olmuş oluyor 38 de sezeryan olurum diye tahmin ediyorum beklerse minişim
En son kontrol de doktor bayramdan önce alırız dedi 4 Nisan'da 37+2 oluyorum doktor bebek 1 hafta önden gidiyor dedi belki kabul eder şansımı deneyeceğim4 Nisan beklenen tarihine göre erken canım 20 gün önce alır mı bilmiyorum
Sabah sabah aşırı duygulandımo ilk "Ingaa " yı Rabbım isteyen herkese tattirsin, sırf bu yüzden genel anestezi istemiyorum ama bilmiyorum bakalım ücreti ne kadar bilmiyorum bi daha ki randevuma soruları kağıda yazıp öyle gidicem unutmamak için.
Hayırlı olsun canım inşallah tez vakitte beben de sağlıkla yanına gelsinKızlar, anca toparlanıyorum, bu sabah daha iyiyim. Size biraz süreci anlatayım. En çok ne kullandım, neye ihtiyacım olduğundan bahsedeyim.
EvetInstaya bi giriyorum herkes bi yerlerde birileriyle hiç değilse ev partileri falan kendimi kötü hissediyorum sonra buraya bakıyorum herkes goygoyda içim rahatlıyohepiniz evdesiniz dimi doğru söyleyin hehe
Oh be. Şimdi rahat nefes alabilirim ahsjsjjsBiz diyoruz çömeldiğimiz yerden kalkamıyoz, arabadan inemiyoz, yatakta dönemiyoz, sen diyosun evde misiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?