2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence olur ya, ben seviyom hamileliği
Geçen yengemle konuştuk ilke zor hamile kalanlar ikinciye kolayca kalıyor dedi ben şahsen beton döktürmeyi falan düşünüyorum öyle sevmedim Allah affetsin tövbe yarabbim böyle diyince de vicdan yapıyorum ama ben ı ıh, sağlıcakla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah

İyi geceler

Bende merakımdan baktım son sayfasına cinsiyet öğrenme telaşı çin rus mus bütün takvimleri elden geçiriyorlar dnkdkd
Dur girip bakcam bi neler konuşmuşlar biz burda koala gibi dönüp durup yatıp uyuyamazken

Ben şu an tencereden makarna yiyorum.
Buna hayvan gibi gülerken ekran takılır gibi oldu, sonra karardı ve kapandı. Ergenken gece bilgisayar başında çok kikirdeyince annem üşenmeden kalkıp ethernet kablosunu çıkarırdı, çük gibi kalırdım ekran başında. Aynı hissi yaşadım bir an, telefon sayfa yenilemeye dayanamayıp bozuldu sandım. Meğer şarjım bitmiş. Neyse bu bi işaret olmalı.

Lgxkgxkgx evet, yat gari hadi

32+5 güncel göbek fotosu ektedir toplamda 16 kilo aldım ama son iki ay toplam 1 buçuk kilo aldım
Sabah 9da bebişi görmeye gidicem 2 aydır yüzünü göstermiyor umarım yarın görürüz

Eklentiler

• C1102C51-E9F4-451B-AB47-D7896C38F230.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 82
Ne bilim 2 gundur onu yıyorum fazladan yatın yemıcem bakalım neler olcak sadece bas agrısı degıl omzumdan yukarısı pert oluyor
Olabilir. Bana da sarımsak baş ağrısı yapar ve türkiye gibi bir yerde çiğ sarımsak asla yemem, pişmiş de aşırı nadiden ve az. Ben yıllar önce moda olduğunda kandaki gıda intoleransı testi de yaptırmıştım ve sarkmsak direk kırmızı, hiç yemeyin dşye çıkmıştı.

Ay neler olmuş, ben ancak girdim. Fotolar havada uçuşmuş. 3 kişi deniyeyse tek ayak cezası slmış. O ne ki? Niye oluyor hiç anlamadım.

Eneee ostura ostura uyurken ne fotiler atılmış da haberim yok ya kaçırdım ya bananee

Ay neler olmuş, ben ancak girdim. Fotolar havada uçuşmuş. 3 kişi deniyeyse tek ayak cezası slmış. O ne ki? Niye oluyor hiç anlamadım.
Ben de kaçırdım mide yanmasına uayndim Evet ceza da almışlar

Enee kızların hesaplar ucmus ben dedim ama ban yicez diye tek ayak cezası neymiş ne kadar sürüyor bu sürgün

Y ysnmrv en son 15 sayfa birikmiş diye söyleniyordu neler kaçırdın yavrum burda tam senlik şeyler döndü aframtafram da yok ortada
Sadece 2 sayfa okudum ve okurken bişi dikkatimi çekti neden ceza yediler? Neler oldu ya kilo aldığımdan dolayı yarın kontrolden korkuyorum azcık sanırım bu çok üstüme gelinmesi bana fazla kilolar olarak dönüyor şuan ona gerildim biraz yoksa çok şükür keyfimiz yerinde de bu cezaların sebebine bakmak için geri dönüyorum şimdi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…