Sayfaya girerken dönen reklamları banlasınlar görmedin çok ne olduğunu amma en son resim atıyorlardı yüzlerini göbüşlerini kötü hakaret içeren bişi yoktı ki
Kızlar sizin kocişler ne iş yapıyor? Dilan Polat'la bir ilgisi var mı firidevs hanım? Bunlar nasıl fiyatlar bakkaldan sakız alır gibi söyleniyor böyle.
Kızlar sizin kocişler ne iş yapıyor? Dilan Polat'la bir ilgisi var mı firidevs hanım? Bunlar nasıl fiyatlar bakkaldan sakız alır gibi söyleniyor böyle.
Herkese selam siteye çok fazla giremiyorum kızlar ama bi sorum olacak park beşik kullanacak arkadaşlarım park beşik için içine ekstra bir yatak aldınız mı acaba ???
Park beiş nasıl oluyor bilmiyorum ben de park yatak var. Onda da yanında yatak gelmediği için park yatak ölçülerinde ayrıca başka yerden yatak almıştım.
sabah 2 kere kusup işe gelmek nedir ya
bu 16 hafta izin verenin kafasına ben .........................................................................................................................
zengin olmak istiyorum
Oh be okudum bitti. Özet olarak tonlarca sayfa okumayan varsa söyleyeyim;
Gece spontan şekilde herkes kendi fotisini paylaşıp göstermiş birbirine. Kaçıranlar olarak avucumuzu yalayalım
3 kişi tek ayak cezası yemiş, sebebini anlayamadım fotolarını görmediğim için. Kötü bir yoruma denk gelmedim çünkü. Ancak zannediyorum bi 3 gün falan olmayacaklar.
Son olarak kuaför fiyatları çok yükselmiş bilmeyen varsa.
sabah 2 kere kusup işe gelmek nedir ya
bu 16 hafta izin verenin kafasına ben .........................................................................................................................
zengin olmak istiyorum
Maalesef erkek egemen bir toplumdayız. Bu kararları verenler de erkekler. Tabiki tek başlarına değil, burada kadınlara ve doktorlara da soruyorlar. Onlar da bu kadar zamanda toparlar diyorlar. Cart diye o kadar zamancık izin oluyo. İnsiyatif filan yok. Bana kalırsa izin doğumdan 1 ay önce başlamalı mutlaka. Doğumdan 6 ay sonra da izin devam etmeli. Devlet memurları için bu durum daha kolay arkadaşlarımdan biliyorum. Özel sektörde zorunlu süreyi aşınca seni işten çıkartıp yerine hemen birine bakmaya başlıyolar. Mobing uyguluyolar gel diye vs.
Az daha sabır kuzucum. Eğer çok kötü olursan da ayrıl gitsin izne.
Maalesef erkek egemen bir toplumdayız. Bu kararları verenler de erkekler. Tabiki tek başlarına değil, burada kadınlara ve doktorlara da soruyorlar. Onlar da bu kadar zamanda toparlar diyorlar. Cart diye o kadar zamancık izin oluyo. İnsiyatif filan yok. Bana kalırsa izin doğumdan 1 ay önce başlamalı mutlaka. Doğumdan 6 ay sonra da izin devam etmeli. Devlet memurları için bu durum daha kolay arkadaşlarımdan biliyorum. Özel sektörde zorunlu süreyi aşınca seni işten çıkartıp yerine hemen birine bakmaya başlıyolar. Mobing uyguluyolar gel diye vs.
keşke diyorum bi torpilim olsaydı da memur olsaydım ama nerde
aynen zaten baktım çok kötü oluyorum izne ayrılacağım
burdaki insanlardan Allah razı olsun kimseden görmediğim desteği görüyorum
Ceza yiyecek kadar ne yapmışlar diye özellikle baktım eğer silinmiş bir mesaj falan yoksa hiç bir cacık yok yani. Saçma sapan işler. Burda insanlar neler yapıyor iki geyik yapınca güçlerine mi gitti.
Bence kıskandılar
Şuan sırf kilo almışımdır diye aşırı gerginim, daktırı bekliyorum