- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Oy oy maşallahKızlaaaarrr
33+0 boy 44 kilo 2422 olmuş maşaAllah. Hıçkırık tutmuştu o takırtıların nerden geldiğini anladım bende hıçkırıkmış yawağzını büzmüş doktoru da güldürdü baya maşaAllah oğluma Beyin, karın, kilo ölçümlerine çok güzel dedi. Normal doğum için pozisyon uygun dedi. Bebek 4 kiloyu bulmaz, şuan ölçümleri iyi gidiyor çok iri bir bebek olmicak öyle görünmüyor, öyle olsa karın falan çok çok önden giderdi sende öyle bişi yok dedi. MaşaAllah 6 kilo almışım içinde oha çüş bis dedi suratından anladım. ayın 15 ine randevu verdi. Sıklaştı artık randevular. Bahsettiğim zonklamalar kasılma değilmiş, böbreğe baskı yapıyor artık bebek dedi odur muhtemelen dedi. Birde laf soktu kiloya alırsan oran buran ağrır diye piki didim şuan sancı yok bende anladığım kadarıyla. Herşey normal gidiyor dedi çok şükür maşaAllah. Oksapara doğumdan sonrada devam edecekmişim vay arkadaş 10 gün kadar bugün yıkıldım bugün 3 lü aşımı olacağım. ADACEL diye geçiyor. Tek doz yeterli dedi, demişti zaten. Bende durumlar budur beybiler
Ben şeye takıldım, 8 ayda 6 kiloyu mu fazla buldu doktor?Kızlaaaarrr
33+0 boy 44 kilo 2422 olmuş maşaAllah. Hıçkırık tutmuştu o takırtıların nerden geldiğini anladım bende hıçkırıkmış yawağzını büzmüş doktoru da güldürdü baya maşaAllah oğluma Beyin, karın, kilo ölçümlerine çok güzel dedi. Normal doğum için pozisyon uygun dedi. Bebek 4 kiloyu bulmaz, şuan ölçümleri iyi gidiyor çok iri bir bebek olmicak öyle görünmüyor, öyle olsa karın falan çok çok önden giderdi sende öyle bişi yok dedi. MaşaAllah 6 kilo almışım içinde oha çüş bis dedi suratından anladım. ayın 15 ine randevu verdi. Sıklaştı artık randevular. Bahsettiğim zonklamalar kasılma değilmiş, böbreğe baskı yapıyor artık bebek dedi odur muhtemelen dedi. Birde laf soktu kiloya alırsan oran buran ağrır diye piki didim şuan sancı yok bende anladığım kadarıyla. Herşey normal gidiyor dedi çok şükür maşaAllah. Oksapara doğumdan sonrada devam edecekmişim vay arkadaş 10 gün kadar bugün yıkıldım bugün 3 lü aşımı olacağım. ADACEL diye geçiyor. Tek doz yeterli dedi, demişti zaten. Bende durumlar budur beybiler
Evet benim de o aklıma geldi.Kız siz muhteşem bir detaysınızKarusel Meine Sterne P Papatyaguluu gamguşun bugün kontrolü vardı, dün de kötü olmuştu ya aklıma takıldı şimdi.
Ay evet 500 bana da çok. 8 yıldır saçımı kendim kesiyorum evde ya da eşime kestiriyorumBu arada tek züğürt sen değilsin, benim zengin arkadaşlarım var ordan hakimim konuya. Bana kesim için 500 bile çok geldi kafama yatmadı diye geçen gün saçımı kestirmekten vazgeçtim djdnjd
Tam da dediğin gibi yapıldı, daha önceki grupta da yaşadım içimizden en alakasızı kurban gitmiştiYa aklıma şey geldi, başka başlıkta ortak bir konuşmaları olmuş olabilir mi acaba. Gerçekten çok saçma çünkü herkes foto paylaşmış dediğin gibi içinden 3 kurban seçilip bunları sallandıralım ibreti alem görsün mü denmiş yani nedir.
8 ayda 6 kiloyu fazla bulan doktorun gtü yiyorsa gelsin benle güreşsin.Ben şeye takıldım, 8 ayda 6 kiloyu mu fazla buldu doktor?
Oy maşallah tosuncukKızlaaaarrr
Hepimiz sıradan geçiririz bence onu, ayrı ayrı deviririz valla aklı başına gelir.8 ayda 6 kiloyu fazla bulan doktorun gtü yiyorsa gelsin benle güreşsin.
Valla bende memurum ama 37 hafta olana kadar sabrettim şükür bir haftadır izindeyim zor gerçekten hamileyken çalışmak.. sonrasında da 3 aylık olunca bebek işe dönmek zorunda kalıcam kücücükken bırakmak istemicem muhtelemenMaalesef erkek egemen bir toplumdayız. Bu kararları verenler de erkekler. Tabiki tek başlarına değil, burada kadınlara ve doktorlara da soruyorlar. Onlar da bu kadar zamanda toparlar diyorlar. Cart diye o kadar zamancık izin oluyo. İnsiyatif filan yok. Bana kalırsa izin doğumdan 1 ay önce başlamalı mutlaka. Doğumdan 6 ay sonra da izin devam etmeli. Devlet memurları için bu durum daha kolay arkadaşlarımdan biliyorum. Özel sektörde zorunlu süreyi aşınca seni işten çıkartıp yerine hemen birine bakmaya başlıyolar. Mobing uyguluyolar gel diye vs.
Az daha sabır kuzucum. Eğer çok kötü olursan da ayrıl gitsin izne.
Ben yazarsam komple üyeliğimi silerler hiç bulaşmiyimBu sitede bir derdim var konusuna bir girip baksınlar neler dönüyor orda. Şurda doğumu yaklaşmış kadınlar sırf moral bulabilmek için geyik yapıyor bu neden rahatsız ediyor insanları anlamıyorum. Yani birde nisan anneleri genel bir konu başlığı da değil herkes girip bakmıyor buraya. Kendi aramızda aylardır da alıştık birbirimize takılıyoruz nedir yani mevzu. Şimdi mesaj atsan ukala ukala cevap yazacaklar ben sinirleniyorum varsa sakin birisi sorsun
Total 12 kuzum son 3 haftada 6 sıBen şeye takıldım, 8 ayda 6 kiloyu mu fazla buldu doktor?
Total 12 kuzum yanlış anlatmışım son kontrolden bu yana 6 kilo almışım8 ayda 6 kiloyu fazla bulan doktorun gtü yiyorsa gelsin benle güreşsin.
Ay desene ya. Gerçi totale bakınca yine laf edecek kadar değil ama neyseTotal 12 kuzum son 3 haftada 6 sı
Dönüp dönmediğini bilmiyorum kuzum sanki hala yanda duruyor ya ama pozisyon iyi diyor ikidir ne demek istiyor bilmiyorum.Oy maşallah tosuncuk
Amannn artık geldik sonuna, ne alırsan al takılma son aya girdik. Bir şekilde gider doğumdan sonra kilolar elbet. Hamişliğin son günlerinin tadını çıakrtalım
Doğum pozisyonuna geçmiş olmasına sevindim. Cuma günü ben de gideceğim 33+3'te. BAkalım benim kız da döndü mü.
Sakin ol şampiyonBen yazarsam komple üyeliğimi silerler hiç bulaşmiyim
İşte 3 haftada 6 kilo bu sefer haklı yalan yokAy desene ya. Gerçi totale bakınca yine laf edecek kadar değil ama neyse
Tek değilsinVay arkadaş bu bile çok. Siz her ay bu paraları nasıl ödeyebiliyorsunuz ya, valla Allah daha çok versin. Tek züğürt benmişim
Ultrasondaki görüntüsü benimkinin de yan gibi ama doktor kafası aşağıda ve doğum pozisyonunda diyo hep. Böyle dimdik aşağı doğru değil de kafa aşağıda bacaklar çaprazlamasına duruyolar muhtemelen. Doğum zamanı geldiğinde kanala doğru ilerlemeleri kolay olur diye doğum pozisyonu diyolar muhtemelenDönüp dönmediğini bilmiyorum kuzum sanki hala yanda duruyor ya ama pozisyon iyi diyor ikidir ne demek istiyor bilmiyorum.inşaAllah herkesten güzel güzel haberler alarak doğumlara gireriz
Eee başlarda o kadar baskı yapmasaydı o da. 15le kapatırsın ama bence.İşte 3 haftada 6 kilo bu sefer haklı yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?