2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy maşallah

Ben şeye takıldım, 8 ayda 6 kiloyu mu fazla buldu doktor?

Bu arada tek züğürt sen değilsin, benim zengin arkadaşlarım var ordan hakimim konuya. Bana kesim için 500 bile çok geldi kafama yatmadı diye geçen gün saçımı kestirmekten vazgeçtim djdnjd
Ay evet 500 bana da çok. 8 yıldır saçımı kendim kesiyorum evde ya da eşime kestiriyorum Her seferinde neden sende diğer kadınlar gibi kuaföre gitmiyorsun diyo fdghnjmköl. Ev ekonomisinden gram anlamıyor. Sen benim gibi kadını nerede bulcan acaba.

Kaş bıyık olaylarımı da 15 yıl olmuştur kendim alırım. Vücut kıl tüy kendimi bildim bileli hep kendim.

Şimdi böyle düşününce hiç olmazsa 1 defa kuaföre gitmeyi hak etmişim yıllarca tasarruf yap yap nereye kadar Ama benim cebimde akrep var oraya vereceğim parayla gider gram altın alırım dljshfkgjdf

Tam da dediğin gibi yapıldı, daha önceki grupta da yaşadım içimizden en alakasızı kurban gitmişti

Oy maşallah tosuncuk

Amannn artık geldik sonuna, ne alırsan al takılma son aya girdik. Bir şekilde gider doğumdan sonra kilolar elbet. Hamişliğin son günlerinin tadını çıakrtalım

Doğum pozisyonuna geçmiş olmasına sevindim. Cuma günü ben de gideceğim 33+3'te. BAkalım benim kız da döndü mü.

Valla bende memurum ama 37 hafta olana kadar sabrettim şükür bir haftadır izindeyim zor gerçekten hamileyken çalışmak.. sonrasında da 3 aylık olunca bebek işe dönmek zorunda kalıcam kücücükken bırakmak istemicem muhtelemen

Ben yazarsam komple üyeliğimi silerler hiç bulaşmiyim

8 ayda 6 kiloyu fazla bulan doktorun gtü yiyorsa gelsin benle güreşsin.
Total 12 kuzum yanlış anlatmışım son kontrolden bu yana 6 kilo almışım ama biliyordum hiç yürümedim spor yapmadım yedim de yedim yedim de yedim

Dönüp dönmediğini bilmiyorum kuzum sanki hala yanda duruyor ya ama pozisyon iyi diyor ikidir ne demek istiyor bilmiyorum. inşaAllah herkesten güzel güzel haberler alarak doğumlara gireriz

Dönüp dönmediğini bilmiyorum kuzum sanki hala yanda duruyor ya ama pozisyon iyi diyor ikidir ne demek istiyor bilmiyorum. inşaAllah herkesten güzel güzel haberler alarak doğumlara gireriz
Ultrasondaki görüntüsü benimkinin de yan gibi ama doktor kafası aşağıda ve doğum pozisyonunda diyo hep. Böyle dimdik aşağı doğru değil de kafa aşağıda bacaklar çaprazlamasına duruyolar muhtemelen. Doğum zamanı geldiğinde kanala doğru ilerlemeleri kolay olur diye doğum pozisyonu diyolar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…