2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Rastgele kurban seçildi o zaman

Bu sitede bir derdim var konusuna bir girip baksınlar neler dönüyor orda. Şurda doğumu yaklaşmış kadınlar sırf moral bulabilmek için geyik yapıyor bu neden rahatsız ediyor insanları anlamıyorum. Yani birde nisan anneleri genel bir konu başlığı da değil herkes girip bakmıyor buraya. Kendi aramızda aylardır da alıştık birbirimize takılıyoruz nedir yani mevzu. Şimdi mesaj atsan ukala ukala cevap yazacaklar ben sinirleniyorum varsa sakin birisi sorsun

Sen yazma zaten

Konularda resim atmak yasak gibi bir sey galiba resim silinmiyor sitede hep kalıyor çunki.Uyarmıştılar atsaniz siz sorumlusunuz diye.Resimleri alanlar bile oluyormuş yani bilemiyorum.Göz gezdirdim biraz resim atanlar banlanmış moon'la ismi başlayan üyenin tam isimini bilmiyorum resmi kalmış silinmemiş digerleri kendisi silmiş ama silinmiyor siteden.Mune abla bir şey söylemedimi?Genellikle ban falan olunca uyarı veriyorlar kendinize hakim olun diye.

BIr anda banlanırsın ha dikkatlı ol uyarmadan geliyorlar.

Dün öğlen bıraktığım yerden 30 küsür sayfa birikmiş hey maşallah nisan anneleri. Sizi okumayı çok sevdiğim için şimdi hepsini bitircem ama mart annelerine dönmeseniz iyiydi ajsjsj bi de bazı isimlerin yanında ceza gördüm çekirdeğimi alıp geliyom

Suç makinesi oldunuz falan diye dalga geçerken sabah gruba bakıp cidden banlananlari görünce Karusel in koalasi gibi oldum
ya sabaha karşı uyandığımda tek ayakları görünce bu kız bizle suç makinesi olmuşsunuz diye dalga geçmişti meğer gerçekten suç makinesi olmuşuz diye üzülmem..

Bu arada sabahın 6sında üşenmeden kullanım sözleşmesini okudum, biraz uykum geri gelsin diyeydi kabul, hiçbi yerde yazmıyor fotoğrafla ilgili bişiy ben görmedim. Arkadaşlarımızı geri verin

Mune merhabalar, gruptan 3 arkadaşımız tek ayak cezası almış. Sebebini öğrenebilir miyiz acaba? 9. Ayına giren hamileleriz, birbirimizden haberimiz olsun istiyoruz, hamileligimizin başından beri de bu gruptayiz, dolayısıyla belli bir yakınlık oluyor. Açıkçası üzüldük ceza yemelerine, ortada nasıl bir sebep var anlayamadık. Teşekkürler.

Günaydın kızlar dün foti kısmını ucundan yakaladım tetikte bekledim sonra jdjdjd hesabı ban neden yediler ki kızların bişi yapmadılar oysaki hiç siteye giremiyorlar 3gün

Ban içiyle başka yönetici ilgileniyordu sanki bende onu etiketliyiö

Vay arkadaş bu bile çok. Siz her ay bu paraları nasıl ödeyebiliyorsunuz ya, valla Allah daha çok versin. Tek züğürt benmişim
Bu arada tek züğürt sen değilsin, benim zengin arkadaşlarım var ordan hakimim konuya. Bana kesim için 500 bile çok geldi kafama yatmadı diye geçen gün saçımı kestirmekten vazgeçtim djdnjd

Kızlaaaarrr

33+0 boy 44 kilo 2422 olmuş maşaAllah. Hıçkırık tutmuştu o takırtıların nerden geldiğini anladım bende hıçkırıkmış yaw ağzını büzmüş doktoru da güldürdü baya maşaAllah oğluma Beyin, karın, kilo ölçümlerine çok güzel dedi. Normal doğum için pozisyon uygun dedi. Bebek 4 kiloyu bulmaz, şuan ölçümleri iyi gidiyor çok iri bir bebek olmicak öyle görünmüyor, öyle olsa karın falan çok çok önden giderdi sende öyle bişi yok dedi. MaşaAllah 6 kilo almışım içinde oha çüş bis dedi suratından anladım. ayın 15 ine randevu verdi. Sıklaştı artık randevular. Bahsettiğim zonklamalar kasılma değilmiş, böbreğe baskı yapıyor artık bebek dedi odur muhtemelen dedi. Birde laf soktu kiloya alırsan oran buran ağrır diye piki didim şuan sancı yok bende anladığım kadarıyla. Herşey normal gidiyor dedi çok şükür maşaAllah. Oksapara doğumdan sonrada devam edecekmişim vay arkadaş 10 gün kadar bugün yıkıldım bugün 3 lü aşımı olacağım. ADACEL diye geçiyor. Tek doz yeterli dedi, demişti zaten. Bende durumlar budur beybiler

Ya aklıma şey geldi, başka başlıkta ortak bir konuşmaları olmuş olabilir mi acaba. Gerçekten çok saçma çünkü herkes foto paylaşmış dediğin gibi içinden 3 kurban seçilip bunları sallandıralım ibreti alem görsün mü denmiş yani nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…