2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Haaaa onu bilmiyordum bak bende diyorum nasıl uygun ondan o zaman öyle diyor. Normal şuan görünen zaten Allah izin verirse çocuk kilolu mu olur diyordum ama onuda ben sormadan söyledi rahatladım. 4 kilo üstü zorlardı çünkü demekki onlara bakıyor komple diyor uygun diye şuan aydınlandım bak

Gerçekten çok saçma ne muhabbetler çevirdik burda o 3 arkadaşımız da konuya sonradan dahil oldular faturası neden onlara kesildi anlamadım hayır yani absürt birşey de konuşmadık. Millet eşiyle yaptığı fantezileri anlatıyor başka başlıklarda. Acaba yasaklı bir kelime falan mı yazdılar çünkü girip okumuyorlar hani belirli bir kelimeye yasak koydularsa onlara bildirim falan mı gidiyor acaba işte şu kişi şunu yazdı tak ban hiç sevmedim bu işi he

Eee başlarda o kadar baskı yapmasaydı o da. 15le kapatırsın ama bence.
Evet kuzum muhtemelen ondan herşeyi yasakladılar yasakladılar yasakladılar şimdi ipinden salınmış boğa gibi herşeye saldırıyorum resmen amaaaan saldım ya nasılsa çocuk sağlıklı maşaAllah ne yapabilirim yani purt

Total 12 kuzum yanlış anlatmışım son kontrolden bu yana 6 kilo almışım ama biliyordum hiç yürümedim spor yapmadım yedim de yedim yedim de yedim
Haaa ben de öyle ya 12 aldım ben de. Son zamanlarda birden yükseliyor, bebeklerde de kilo alımı birden oluyor. Ben saldım ya. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, biraz da hareket yeter gerisi hormonların ve bebisin istilası altında

kesınlıkle katılıyorum ilave olarak neden sadece kadınlara bu doğum ıznı verılıyo onu anlamıs degılım. en azından doğum sonrasında da erkeklerın de en az 3-4 ay alması gerekıyor bence yasal olarak. sonucta tamam anne olarak emzirme özelliğimiz var anladık ama o da baba yani yapacagı bırcok sey var. bence cok ama cok sacma bır sıstem

Senin doktorun bu kilo konusundaki zorbalığı arşa erdi he nedir yani hamileyiz arkadaş beni takip etse dayak yerdim herhal +14 kilo aldım çünküm bebitona da maşallah annesi

Bence 32 den sonra dayanacak tarafı yok cok zor oluyor ki benım işim oturarak yapılan bir iş degıl

güzel haberler canım gözünaydın :) 3lü aşı nedir ?

Ay desene ya. Gerçi totale bakınca yine laf edecek kadar değil ama neyse
kız bızım doktor senı tartıyor mu ? benı görüyor hıc kılo almamıssın devam et böyle dıor tartmıyor toplamda 7 fılan aldım bu arada yanı almadım değil

kız bızım doktor senı tartıyor mu ? benı görüyor hıc kılo almamıssın devam et böyle dıor tartmıyor toplamda 7 fılan aldım bu arada yanı almadım değil
Toplamda 7 mi ben 14 kilo almışımmm şimdi tartıldım

Yok kız tartmıyo da ben işgüzarlık edip iki sefer söyledim kaç kilo aldığımı biraz dikkat etsen iyi olur dedi sonrasında ben de söylememeye başladım djdkdk

Toplamda 7 mi ben 14 kilo almışımmm şimdi tartıldım
evet ama ben 74 le baslamıstım yanı boyum da 1,72 fılan zaten yapılı bır yapım vardı, almamaya dıkkat ettım iyice iri gözükmemek ıcın

Evet ya, kesinlikle babaya da daha fazla babalık izni verilmesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…