2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan anladığım kadarıyla haftada 300 gr kadar alıyor aslında çok anormal değil kuzu aldığı kilo.

Aahhahaha sonuna gelinceye kadar ciddi ciddi okuyordum

bugün bizimde kontrolümüz vardı 32+5 2235 gram 46 cm çıktı boyu için iki hafta önden gidiyor dedi 36. Haftada gel dedi sıklaştırmadı yani kontrolü nstye de almadı başı aşağıya dönmüş kafası yukardaydı bir sıkıntı çıkmadı çok şükür

Ay maşallah. Senin mzel mi devlet hastanesi miydi canım?

Ay aynı kocam. Yok ben köpek gibi geri dönerdim valla amann gavura kızıp oruç bozulmaz diyerekten.

Bunları son haftalarda nasıl taşıycaz o zaman, buna da cevap istiyorum
Şuan hamilelerin neden o şekilde yürüdüklerini daha iyi anlıyorum. Doktorum bugün; bel ağrıları, böbrek baskısı, kemik, eklem ağrıları çok normal, yaşayacaksında dedi. Yani son aya giriyoruz ve bebeğin yaklaşık 1 kilo civarı daha alacağını düşünüysek, suyuyla, plasenta, cart curt total 6-7 kilo ve karnımızdaki ağırlık merkezinin değiştiğini de düşünürsek dengesizleşmek de normal… bir damacanayı karnımıza bağlamışızda gezdiriyoruz etkisiyle gezeceğimiz aşikar.

sonuç; yuvarlana yuvarlana gitcez ya asırlardır kadınlar başarmış bizde başarıcaz ben inanıyorum (kendimi motive etme şeklim şekil a dadır nedem )

Çocuk tam baş aşağı pozisyona gelince ve kafayla rahim ağzına baskı yapmaya başladığında asıl gırgır şamata başlıycak anladığım kadarıyla, çünkü ebe bana dedi ki şu an hiç aniden doğururum diye korkma çünkü doğurmazsın. Daha aha çocuğun kafası bacaklarımın arasında duruyo hissi gelmeden kimse doğurmuyo dedi. O his de işte hep son iki haftada falan geliyomuş. Daha da şişcez önce hehehhe

İyi ki dönüş biletimi esnek almışım o zaman. Kafası bacaklarımın arasına girince ben yavaştan kaçarım sjfkjfk

Üff sabah 8bucukta vurmusum kafayı anca uyandım bebisin kilosuyla ilgili yazanlar olmuş 34.haftada benim de 2256 çıkmıştı doktor herhangi bir sıkıntı görmedi cts. 36 oluyoruz gidince gorcez bakalım 2 haftada neler yimiş
Ayrıca her gittiğimizde cihazlarda +/- 150 gr yanlışlik olabilir diye de uyarıyor.
Neyse bu arada site kurallarında fotilerle alakalı bir kural göremedim ben. E uyarı da gelmedi. Vahiy mi inecek bize foto paylaşmak yasak diye orasını anlayamadım

Benim max buzluk stoğu instada bi sürü şey koyuylae kekin kurabiyesinden özendim ama bende kek kurabiye koycam kdkxkd

Eklentiler

• IMG_2334.webp
    38 KB · Görüntüleme: 50
ya bas asagı durmak deyınce ben de hep dumduz sanıyordum. hatta yürürken ınsanı sureklı rahatsız etmez mı o vajına baskısı fılan dıe dusundum. benım de gobegımın ustunde ayakları vuruyor ama aynı zamanda sağ tarafımda da hareketler oluyor. muhtemelen kolu fılan o zaman bebek dönmüş diyebilir miyiz

Evet karın baş ölçüm olarak 1 hafta geride çıktı kilosunda az demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…