2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim max buzluk stoğu instada bi sürü şey koyuylae kekin kurabiyesinden özendim ama bende kek kurabiye koycam kdkxkd
Kek kurabiyeyi buzluğa koyup sonra nasıl tüketiyorsunuz ya? Fıına mı atıyorsunuz çıkartıp?

yaşasın yeni korku çatı muayenesınden korkmuyorum ama bu bana ürkütücü gelıyor, ağıırıyomuş o anlık sanırım cok
Ben ilk sezeryan oluşumda genel anestezi oldugu için bastirdıklarında anlamamışım uyumuşum herhalde.Bir kaç tane anneden duydum cehennemi görduk falan diyorlardi.

Ben hiç dinlemiyorum böyle şeyleri şuan dinlersem stres olurum o an can havliyle ne yapsalar razı durumda olucam zaten gerek yok öncesinde stres olmaya
Ben o an daha zor olmasın diye araştırıyorum.Bir anda üzerime gelirlerse daha çok korkarım.

Kağan hocayı dinledikten sonra emin oldum basacaklarmış karnımıza.
Evet bu yapılıyor ama bence korkmaya gerek yok. Herkese yapılıyor, kimseye de bişi olmuyor. Zaten bastırırlarken uyuşuk olacağız sezaryen olursak. Son bastırmada hissediyorlarmış sadece. o da 1 sefercik bişi.

Evet bu yapılıyor ama bence korkmaya gerek yok. Herkese yapılıyor, kimseye de bişi olmuyor. Zaten bastırırlarken uyuşuk olacağız sezaryen olursak. Son bastırmada hissediyorlarmış sadece. o da 1 sefercik bişi.
normal dogumda da yapılmıyor mu ?

Dogum anı basıyorlarmış sonra uyuşukluk geçince yine odaya gelip bastırıyorlarmış o zaman hiss ederiz.Normal dogum yapanlarada bastiriyorlar onlar zaten hiss ediyor eltim normal dogurdu karin bastirilmasi konusu açılınca dogurmakla eş deĝer acıydi diyordu beni korkuttu.
Ama yapacak birsey yok basacaklar.

Ben o an daha zor olmasın diye araştırıyorum.Bir anda üzerime gelirlerse daha çok korkarım.
Ay mecbur kaliyosun ama düşünmeye araştırmaya vaktin de olmuyo mis gibi bı anda yasiyosun bitiyo ilk vajinal ultrasonum da bi anda olmuştu mesela hiç itiraz etmedim çünkü ertelesem araştırır okur stres olurdum suanki cati muhabbeti gibi jfjd keşke çatıyı da bı anda yapsaydı

Kız vajinal ultrason zaten normal bir bakım ani benim ilk zamanlar hep vajinal bakıldi.Çatida o kadar korkulu acili değil.Ama ameliyat masasinda olanlar artık gercek aci oluyor ama unutuyoruz onuda şukur.

Kız vajinal ultrason zaten normal bir bakım ani benim ilk zamanlar hep vajinal bakıldi.Çatida o kadar korkulu acili değil.Ama ameliyat masasinda olanlar artık gercek aci oluyor ama unutuyoruz onuda şukur.
Bana ilk zamanlar hiç bakilmadi işte 16da bakıldı ilk rahim ağzı uzunlugundan tereddüt edip beni ameliyat daha az korkutucu geliyor

Ben artık inanmıyorum ya şu kadar acıdı bu kadar acıdı diyenlere. Bizim ülkemizdeki kadınlar bence sorunlu. En çok benim canım acıdı, en fazla acıyı ben çektim, en çok ben kahroldum ilgi manyaklığı var. Kızan çıkacaktır elbet ama maalesef böyle çoğu. Aylardır her başlığı okudum doğum sonralarını. Bu bastırmayı çok yerde gördüm ama kimse ölcektim, doğurmakla eş değer vs. gibi şeyler dememiş. Evet biraz o anlık acı oluyor ama hızlı oldukları için geçiyo gidiyo anlık bir şey merak etmeyin demiş çoğu.

Ay kişiye falan bağlı heralde ya da insanlar en zor doğumu ben yaptım diyerekten kendini rahatlatıyor dhdhfh benim annem de sezaryen oldu hiç aman öyle bastirdilar böyle acıdı falan lafı geçmedi. Ki ben 20 yaşındayken doğum yaptı farkındaydım yani her şeyin hatta hâlâ sezaryen dusunmuyo musun ya rahat oluyo aslında diyor bana ndhdhd

Umarım acımaz yani acısa bile geçicek acılarımız ama abartanda çoktur illa ki.Benim tek korkum şu anlik şu karın bastırmak hem eltimin anlatim şeklinden hem bazi kadınlardan duyduklarımdan.Zaten dogum gulluk gulustanlik gececek diye bir şey yok illa canimizin az çok yandigi anlar olucak.

evet abartmayı sevıyoruz, çok da şey yapmamak lazım

Bana ilk zamanlar hiç bakilmadi işte 16da bakıldı ilk rahim ağzı uzunlugundan tereddüt edip beni ameliyat daha az korkutucu geliyor
Ben dogumdan öncede vajinal ultrasonla hep bakildigi için alıştım ona çoktan.Ilk zamanlar bebegi vajinadan daha iyi gordukleri için bakiyorlar ben erken ogrenmistim karindan net gozukmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…