2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bakmbide böyle yazmıştı
siz yol katetmediniz ben gelmeniz için izin verdim.

bu mesjaımı okuduktan sonra size whastapp üzerinden eski hesbaınız ile girmeniz için mesaj atacağım
Bundan sonra buraya don atlet yırtmadır kıl tüy yolmadır hiçbi şey yazmayın kız sıkı takip altındaymışız meğer bu kadarını tahmin etmezdim

Anladım kuzum o zaman 3 hafta önce dönmüş bu minnak benim o zamanda demişti bana çünkü biz yan görünce anlamıyoruz demekki her b*ka karışma işte bende he doktor uygun diyor sen ne yan man bakıyon demi
Benim de hafif yan duruyor, ayaklar cunku sag üst yanimda bum bum diye vuruyor ve bir aydır baş aşağı pozisyonda. Bence tam doğum zamanı artık bizim sandığımız gibi dimdik baş aşağı duracaklar, ben öyle tahmin ediyorum

Biz normalde haftada bir kv gidiyoruz pazar gitmediysek de işte ben kontrolden çıkınca kahvaltıya gidiyoruz. Bugünde gittik. İşte konuşurken normal doğum mu yapcan falan sormaya başladı. İstersen sezaryen ol dedi sen bilirsin dedi. Sonra da doktorun iyi bak dedi bende iyi dedim bak dedi tam başlıyordu kötü bişi olmuş anlatcak belli anne dedim ya bana kötü hikaye anlatmayın sonra ben etkileniyorum yok benek hareket ediyormu falan diye evham yapıyorum dedim. Lafı ağzına tıktım. Tamam dedi. Sonra da biraz zaman geçti dedi ki zaten ben ne bebeği kucağıma alırım be bakarım falan dedi aaaa neden dedim. Bu bahsetmiştim ya eltimin çocuğunu almış tutmuş bacağından sallamış eltimde doğal olarak bağırmış ne yapıyorsun anne diye taaaaaaa çocuk 7 yaşına geldi onu diyor. Bende anne lohusa kadına da trip atmazsın ya dedim. Yeni doğum yapmış kadına da alınmayın yani bir zahmet o halde sizimi düşüncez bide dedim. Ben böyleyim tarzı hareket ediyor. İyi sen öyleysen bende böyleyim arkadaş. Bende dedim zaten ablam gelcek (yani alt metni topunuzun ağzına mıçar demek ) şimdiden kadınla aba altından sopalaştık. Eşime de dedim ya şu lohusalık ne araştırın adamı hasta etmeyin bide sizin alınganlıklarınızla uğraşamam baştan diyeyim dedim. Ortalık bi gerildi inceden. çokta tın yani herkes ayağını denk alsın arkadaş. Banane

En güzeli sıkıştırdıkça insan daha bi yiyesi geliyor herhal anlamadım bende az kaldı ama doktor daha çok alma diyor hala yapcak bişi yok orta yollu olcaz attık
Bence sen de söylemişsin son 6 kilonun sebebi yemekten ziyade hareketsizlik, benim hamilelik öncesi mottom da buydu “istediğini ölçülü ye ama hareketli ol”

Sadece onlarda atmadı bende attım başka atanlarda oldu ama faturası onlara kesildi gibi oldu
Evet evet yaptıkları saçma zaten. Ya toplu ceza kesilecek dediğim gibi ya da kesilmeyecek. Aradan 3 kişiyi seç, onları cezalandır hoş değil. Ki cezalandırılacak bir şey de yok, rızası olmadan başkasının fotolarını paylaşmadılar sonuçta kendi fotolaırnı paylaştılar.

Evet yazdıklarınız ile aydınlandım bende şahsen ben zannediyorum ki baya abuda kalkıyor çocuk Allah’ım ya

Ben özelden yazdım şansımı denedim 3gün beklicez :,(

Siyasetçi olacak kadınsın yeminle.

Bence sen de söylemişsin son 6 kilonun sebebi yemekten ziyade hareketsizlik, benim hamilelik öncesi mottom da buydu “istediğini ölçülü ye ama hareketli ol”
Doktor dedi zaten mısır döngüye girer ne yersen ye hareket et iyide arkadaş vajinam töbe yarabbim kazık yemiş gibiydim nasıl yürüyeyim yürümeyi bırak yerimden kalkamadım. Accık insaf looooo

Doktor dedi zaten mısır döngüye girer ne yersen ye hareket et iyide arkadaş vajinam töbe yarabbim kazık yemiş gibiydim nasıl yürüyeyim yürümeyi bırak yerimden kalkamadım. Accık insaf looooo
Bebeğin başı aşağıdayken yürümek gerçekten çok zor ya. Dün resmen karnımı elimle taşıya taşıya yürüdüm. Aralarda dinlenerek böyle 10 dk 10 dk bile yürümek lazım ama. He bi de seni kesmez ama pilates hareketleri yürüyüşten daha az zorluyo

Kızlar bebegin kilosu konusunda ben de bir şey sorucam. Ben geçen perşembe kontroldeydim ya orada 2200 dedi doktor. 34. Haftadaydim ve tam uyumluydu kilosu. Sonra işte pazartesi günü hastaneye gitmiştim ya karnım sertlesti, kasılmalar batmalar olmuştu. Orada da ultrason yapıldı, bebegin kilosu 2495 cikti. 4 günde bu çocuk nasıl 300 gr aldı ya. Yediğim her sey tıytıya mi gitti, normal mi la bu? Hastaneye gittiğimde tam 34+0di. Bu çocuk birden ağırlaştı diye mi ben o günkü gibi oldum acaba? Yoksa şekerden mi oldu bu zönk diye kilo artışı? Kilosundan memnunum ama alma hızı azcık korkuttu ya

Bana yapılan açıklama da saçma geldi, yirmi yıldır açık olan siteyi günümüz teknolojisine taşımıyor olmanın faturasını kimseye kesemezsin. Üç gün girmese kimse ölmez tabi ki bişiy olmaz mevzu o değil de, sonra gider whatsapptan ordan burdan konuşurlar yani. Beni banlasalar ben bi daha asla girmem mesela, salak la bunlar der geçerim. Sizi çok özlerim ama bağrıma taş basarım yani, napıyim

Evet kuzum ya ağrısa da yürümek lazım belli beni ne kesmicek şuan hacıyatmaz gibiyim sağlı sollu sallana yürüyom işte arkadaş küçümsemicen Allah nasıl muhtaç bırakıyor

Evet yazdıklarınız ile aydınlandım bende şahsen ben zannediyorum ki baya abuda kalkıyor çocuk Allah’ım ya
Ben kendim bu süreci yaşayarak fark ettim. Yoksa ben de öyle tam baş aşağı duruyo sanıyordum. Bence doğası gereği durmuyor, bence öyle durursa kanala girmesi kolaylaşıyor ve doğum riski olabilir bu sekilde. Kaynak götüm yalnız.

Şekerle ilgili olan kısım kilosu değil karın çevresi bence. Ama kiloyu sadece ona bakarak değil diğer ölçümlerle beraber hesaplıyor cihaz. Doktor ölçüm yaparken ekranı gördüysen böyle başlangıç bitiş çizgisi falan çiziyor, karnı daire içine alıyor falan. Ve mesela 1 cm kaydırsa bu dediğin kilo farkına yakın bi fark olur yani. He tabi son haftalar artık yediklerinin hepsi ona gitmiş de olabilir. Karın çevresi haftasıyla uyumluysa şekerden korkma.

Ay böyle mesajlarda çok keyifleniyorum.

Normal kuşum, normal. Zaten ultrasonda milimetrik ölçüm yapılmıyor tahmini bir değer veriyor makine yapılan ölçümlere dayanarak. çocuklar da artık haftada ortalama 200gr kadar alıyorlar. Bir öncekinde pozisyonu biraz farklıdır, bunda azcık daha farklıdır kafa karın ölçüleri standardın dışına sarkar gibi olmuştur, daha yüksek çıkmıştır. Kafana takma

Kaynağın sağlam yalnız. Bana ebe dedi bebek tam baş aşağı durursa rahim ağzına baskı yaparak orayı inceltebilir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…