- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Baştan beri beni darladılar ya ben normal beslenmemi yapsam zaten bu kadar almazdım bile güya 7 kiloyla bitircektim he öyle oluyor zaten he he diyom şimdi kendi kendimeSenin doktorun bu kilo konusundaki zorbalığı arşa erdi he nedir yani hamileyiz arkadaş beni takip etse dayak yerdim herhal +14 kilo aldım çünkümbebitona da maşallah annesi
Adacel olarak geçiyor kuzum tetanoz+difteri+boğmaca. Tetanoz bir doz yeterli mi dedim yeter yeter gerek yok dedi, doğumdan sonra beneğe boğmaca vuruyoruz normalde hatırlat oldum diye bebeğe vurmasınlar dedi. İyi dedim bide bebeğe boğmaca falan uğraşamazdım. Bugün olcam bakalım inşaAllah neler olcekgüzel haberler canım gözünaydın :) 3lü aşı nedir ?
saol canım haftaya kontrolde ben de sorayım, bebeğim yerine ben olayımAdacel olarak geçiyor kuzum tetanoz+difteri+boğmaca. Tetanoz bir doz yeterli mi dedim yeter yeter gerek yok dedi, doğumdan sonra beneğe boğmaca vuruyoruz normalde hatırlat oldum diye bebeğe vurmasınlar dedi. İyi dedim bide bebeğe boğmaca falan uğraşamazdım. Bugün olcam bakalım inşaAllah neler olcek
Anladım kuzum o zaman 3 hafta önce dönmüş bu minnak benim o zamanda demişti bana çünkü biz yan görünce anlamıyoruz demekki her b*ka karışma işte bende he doktor uygun diyor sen ne yan man bakıyon demiNormal doguma uygun dediyse dönmüştür.
Ben baya araştırdım kuzum boğmaca içlerinde aslında en olmamız gereken aşı tetanoz veya difteriden daha önemli. Sonra doktorum da bunu önerince tam ben talep etmeden iyi denk geldik. Canım doktorum beni hiç uğraştırmıyor (kilo konusu hariçsaol canım haftaya kontrolde ben de sorayım, bebeğim yerine ben olayım
Hahdjajsjs ulan ne güldüm ya cevaba bakMerhaba,
Siteye fotoğraf koyduğu anda arama motoru indeksler ve bir daha arama motorlarından silinmez. 3 gün sonra bize gelip "siz benim fotoğraflarımı internette paylaşıyor musunuz?" diye hesap sormalar başlar. Site kurallarında bunu çok net ifade ettik bir şey yazarken veya bir foto eklerken 2 kez düşünün 1 kez yapın diye. Bu site ekle sil olarak çalışan bir site değil. Fotoğrafı silmiş ama alıntı yapanların hepsinde kalmış foto. Şimdi siteye dönecek bunları da silin diye bize bir sürü laf söyleyecekler. Bizde ne yaptık içerik silmeye bir ceza kalemi koyduk olay budur. 3-5 gün siteye girmedi diye kimseye bir şey olmaz. onlara da iyi gelecektir... Doğum öncesi iyi hazırlık yaparlar : )
Ya aslında site yöneticileri kendilerince haklı. Bir yerin idaresi bazen sıkıntılı olabiliyor ve sonrası için böyle önlemler alıyorlar. Site de kendini korumaya almaya çalşıyor. Ancak keşke böyle yapılmasa.Merhaba,
Siteye fotoğraf koyduğu anda arama motoru indeksler ve bir daha arama motorlarından silinmez. 3 gün sonra bize gelip "siz benim fotoğraflarımı internette paylaşıyor musunuz?" diye hesap sormalar başlar. Site kurallarında bunu çok net ifade ettik bir şey yazarken veya bir foto eklerken 2 kez düşünün 1 kez yapın diye. Bu site ekle sil olarak çalışan bir site değil. Fotoğrafı silmiş ama alıntı yapanların hepsinde kalmış foto. Şimdi siteye dönecek bunları da silin diye bize bir sürü laf söyleyecekler. Bizde ne yaptık içerik silmeye bir ceza kalemi koyduk olay budur. 3-5 gün siteye girmedi diye kimseye bir şey olmaz. onlara da iyi gelecektir... Doğum öncesi iyi hazırlık yaparlar : )
Bende daha bişi demedim beni de kapatır diye korktum dnxjdHahdjajsjs ulan ne güldüm ya cevaba bakneyse umarım bu süreçte arkadaşlarımız iyi olurlar
Bebeğin kilosu değil karın+baş ölçümü önemli kuzum. Bugün doktorum muhtemel kiloyu örnek verirken karın ölçümü diyerek örnek verdi. Ama biz bu kiloya tıkılıyoruz maalesef. Gelişimi iyiyse kiloya takılma. Bende çok önde gidiyor sanıyordum ama o işler öyle değilmiş.Kızlar merhaba 34+4 de kontrole gittim bebeğimin kilosu 2280 çıktı ve doktorum 1 hafta geriden geliyor bebeğin dedi tabi korkulcak birşey yok olabilir falan demişti. Yarın tekrar kontrolüm var 36+0 oluyor yarın. İnsan yinede evham yapıyor böyle bişey yaşayıp sonradan kilo alan yada haftası düzelen varmı önerileriniz neler yardımcı olursanız çok sevınırım
Sadece onlarda atmadı bende attım başka atanlarda oldu ama faturası onlara kesildi gibi olduYa aslında site yöneticileri kendilerince haklı. Bir yerin idaresi bazen sıkıntılı olabiliyor ve sonrası için böyle önlemler alıyorlar. Site de kendini korumaya almaya çalşıyor. Ancak keşke böyle yapılmasa.
Mesela o an madem yanlış bişiler var, hemen o başlığa yöneticilerden biri gelip atıyorum bu başlığa kimse 1 saat boyunca yazı yazamayacak sebep şu, bundan sonra şu bu konulara dikkat edin denebilir.
Bu şekilde kimse anlamıyor çünkü kimin neden ceza aldığını. Evet dediği gibi 3 günden bir şey olmaz ama son aydayız merak ediyoruz birbirimizi.
Kalbimiz çok kırık moderatör beyler hanımlarBende daha bişi demedim beni de kapatır diye korktum dnxjd
İvit merak edşcez gamgusarda doktora gitcekti bugünKalbimiz çok kırık moderatör beyler hanımlar
Yalnız inşallah buraya yazabilmek için başka hesap açmazlar çünkü birden fazla hesap olması da ceza sebebiymişMerhaba,
Açılmıyor zaten aynı telefondan hata veriyor bende ceza yemiştim bi kere kendimden tekrar denedim açılmadı eşimin telefondan açtım konulara falan devam ettim moderatör benim olduğumu anladı özelden mesaj atmıştı dkkdkd sonra hesabımı açtı diğerini de kapattıYalnız inşallah buraya yazabilmek için başka hesap açmazlar çünkü birden fazla hesap olması da ceza sebebiymiş
Uyarı olmalıydı kesinlikle ya. Şafak operasyonu gibi sabahın 5’inde hesap kapamak biraz psikopatça.Ya aslında site yöneticileri kendilerince haklı. Bir yerin idaresi bazen sıkıntılı olabiliyor ve sonrası için böyle önlemler alıyorlar. Site de kendini korumaya almaya çalşıyor. Ancak keşke böyle yapılmasa.
Mesela o an madem yanlış bişiler var, hemen o başlığa yöneticilerden biri gelip atıyorum bu başlığa kimse 1 saat boyunca yazı yazamayacak sebep şu, bundan sonra şu bu konulara dikkat edin denebilir.
Bu şekilde kimse anlamıyor çünkü kimin neden ceza aldığını. Evet dediği gibi 3 günden bir şey olmaz ama son aydayız merak ediyoruz birbirimizi.
Ay yok artık kız ne fenalar bunlar djkdkfkAçılmıyor zaten aynı telefondan hata veriyor bende ceza yemiştim bi kere kendimden tekrar denedim açılmadı eşimin telefondan açtım konulara falan devam ettim moderatör benim olduğumu anladı özelden mesaj atmıştı dkkdkd sonra hesabımı açtı diğerini de kapattı
Bakmbide böyle yazmıştıAy yok artık kız ne fenalar bunlar djkdkfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?