2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dogumdan öncede vajinal ultrasonla hep bakildigi için alıştım ona çoktan.Ilk zamanlar bebegi vajinadan daha iyi gordukleri için bakiyorlar ben erken ogrenmistim karindan net gozukmuyordu.
Ben 6.haftanin ortalarında gittim, kalp dinlemeye de 8. Hafta bu rahatlık kimden miras bilmiyorum hffhdj

Ben 6.haftanin ortalarında gittim, kalp dinlemeye de 8. Hafta bu rahatlık kimden miras bilmiyorum hffhdj
Ben ilk gittigimde 2 3haftalik noktaydı.Hamilelik oldugundan bile şüpheliydi doktor görene kadar stres yaptik.8haftada kalbini duyup rahatladık

Ne yıypnuz benenız guzel guzel kılo alıyor masallah ınsallah benım de almıstır haftaya carsmba kontrol var
Ben her hafta avokado tüketiyorum. HEr başlıkta övülmüştü, bence de işe yarıyor. Muz tüketiyorum haftanın 3-4 günü filan. Peynir bol yerim. Eyle. Mesela et tüketmiyorum pek sevmediğim için ama yumurta yerim sabahları 1 tane.

Ben ilk gittigimde 2 3haftalik noktaydı.Hamilelik oldugundan bile şüpheliydi doktor görene kadar stres yaptik.8haftada kalbini duyup rahatladık
Herkes çok stres oluyor o dönemde ya. Ben de evde test yapıp öğrendim ama 2 hafta bekledim doktora gitmeyi. Her şey yerli yerine otursun öyle gideyim istedim hep

Kız sen nereliydin et yemeyi ben de sevmiyorum B12 degerlerim rezalet

Ne yıyonuz bebenız guzel guzel kılo alıyor masallah ınsallah benım de almıstır haftaya carsmba kontrol var

Doktor minyonsunuz normal dıyor
Ben en son 30haftada gitmiştim.1.580 gramdi Şu an 33+4.Şu anlik bebeden haberim yok.Yeni doktor buldum kendi doktorum yapmayacak hastaneyle ilgili sorun yüzünden.Martın 14gidicem artik vakitede o zaman karar veririz sezeryan zamaninada.Umarım doktor konusunda yüzüm güler.

Ne yıyonuz bebenız guzel guzel kılo alıyor masallah ınsallah benım de almıstır haftaya carsmba kontrol var

Doktor minyonsunuz normal dıyor
haftada 2 avakado gunlere bölüyorum. yumurta, kaşar, ceviz, muz, pırasa, kereviz, balık, ıspanak
ayda 1-2 kez cips
akşam çayın yanına 2-3 parca püskövit

Kız meme estetiği kategorisinde bı başlığa direkt memelerini atmış ya kadın vallahi bizim kızların kemikleri sızlıyor
ayyy sesli güldüm şirkette resmen şaka yapıyo olmalısın

Herkes çok stres oluyor o dönemde ya. Ben de evde test yapıp öğrendim ama 2 hafta bekledim doktora gitmeyi. Her şey yerli yerine otursun öyle gideyim istedim hep
Ilk bebekte bende gidince gördum ikincide göstermiyordu nazlı çıktı. Ögrendikten 1hafta sonra gittim.Bir ara doktor gelişimi.durmuş bence diyip kalbimede indirmişti anlık.

haftada 2 avakado gunlere bölüyorum. yumurta, kaşar, ceviz, muz, pırasa, kereviz, balık, ıspanak
ayda 1-2 kez cips
akşam çayın yanına 2-3 parca püskövit
Hali bu arada bebıs normal kıloda yanı fazlası yok.

Ilk bebekte bende gidince gördum ikincide göstermiyordu nazlı çıktı. Ögrendikten 1hafta sonra gittim.Bir ara doktor gelişimi.durmuş bence diyip kalbimede indirmişti anlık.
Üff böyle doktorlar denk gelmesin kimseye ya gerçekten ne kadar zor doktor hastaya neyin ne kadarını nasıl söylemesi gerektiğini bilmeli biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…