2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet karın baş ölçüm olarak 1 hafta geride çıktı kilosunda az demişti
İnan bir hafta geriliği mevzu bile yapmıyorlar 3-4 haftalara gerilemesi sıkıntı takma kafana böyle ufak hesapları kuzu zaten yeterince stresliyiz

Kızlar bu karına bastırma olayı ne ya? Benim ne ameliyatımda ne de sonrasında bastırma, kum koyma falan bi şey olmadı. Hastane bu sefer farklı olacağı için sizden duyunca korkuyorum acaba burda da var mıdır bu uygulama diye

Üff böyle doktorlar denk gelmesin kimseye ya gerçekten ne kadar zor doktor hastaya neyin ne kadarını nasıl söylemesi gerektiğini bilmeli biraz ya
Sonra ultrasonda gelişimin guzel devam etdigi görünce zort oldu bende oh çektim bak ediyormuş diye.
Geç dollenme oldugu için soğuk yaklaşıyordu hep.

Her gun 2 muz 1 avakado 2 yumurta peynir 2 sb süt yoğurt yıyorum ama bu cumartesiden beri diger gunlerde yıodum tam degıldı eksık eksıktı bakalım ne cıkcak haftaya

Kek kurabiyeyi buzluğa koyup sonra nasıl tüketiyorsunuz ya? Fıına mı atıyorsunuz çıkartıp?
Taze yapıp koyarsan ısıtmana bile gerek yok çözülünce yeni yapılmış gibi oluyor kuzu. Ekmek de öyle ya taze ekmeği dondur çıkart sadece çözülsün taptaze oluyor

Her gun 2 muz 1 avakado 2 yumurta peynir 2 sb süt yoğurt yıyorum ama bu cumartesiden beri diger gunlerde yıodum tam degıldı eksık eksıktı bakalım ne cıkcak haftaya
Yuh kız 1 avokado 2 yumurta 2 bardak süt nasıl tüketilir bir günde catlarim chsdhfh

Ben hiç dinlemiyorum böyle şeyleri şuan dinlersem stres olurum o an can havliyle ne yapsalar razı durumda olucam zaten gerek yok öncesinde stres olmaya
Kişisel hikayeler dinlemeyi ben de sevmiyorum ama böyle objektif, sadece gerçekten ne olacağını anlatan kişileri dinlemek lazım bence. Çünkü bazı şeylere o anda karar vermeni isteyebiliyolar bilmezsen napcaksın? Mesela bi hocamın sancıları varmış açılması varmış suyunu patlatmamız gerek demişler e kulağa da korkunç geliyo yani o can havliyle aramış arkadaşına sormuş suyumu patlatmak istiyolar normal mi diye onay alıp devam etmiş. Her şeyi bilip kendini hazırlamak güzel bence o yüzden.

Benim buz koymuştular olası kanama riskine karşılık kum ne kiz?

Öyle ani şeylerde doktora bırakıyorum genelde kendimi ya. Ay bilmiyorum her şey nasip kısmet ama rahat doktor candır

Ne yıyonuz bebenız guzel guzel kılo alıyor masallah ınsallah benım de almıstır haftaya carsmba kontrol var

Doktor minyonsunuz normal dıyor
Bence bizimki de pek kilolu olmayacak çünkü 31+1’de 1700 gram falandı. Ama kilosundan bağımsız hamilelere önerilen her şeyi yemeye çalışıyorum ben. Günde 2 yumurta, bolca peynir, unutmadığım zamanlarda yoğurt veya ayran, muz, avokado, CEVİZ ()

Bence abartı yesemde neyse o çıkcak sonucta genetik diye bir sey bar içimi rahatlatıyorum

Öyle ani şeylerde doktora bırakıyorum genelde kendimi ya. Ay bilmiyorum her şey nasip kısmet ama rahat doktor candır
Ben de rahat bi insanım doktorum da rahat ama ben her şeyi bilip rahat olmak istiyorum

Ne yıyonuz bebenız guzel guzel kılo alıyor masallah ınsallah benım de almıstır haftaya carsmba kontrol var

Doktor minyonsunuz normal dıyor
Haftada en az bir defa balık bol salata baklagil en az bir defa protein ağırlıklı olarak (yumurta süt et ) geri kalan günlerde sebze. Ama doğrudan beslenme ile alakalı değil canım genetik faktörler baskın geliyor

Benım doktor söyluyor ama onemlı degıl normal dıyor sonra bana bakıyor dıyor sen takıntılısın gel gene şu gun dıyor beni tanıyor

Ben de rahat bi insanım doktorum da rahat ama ben her şeyi bilip rahat olmak istiyorum
Ben hicbisi bilmeden rahat olmak istiyorum shdhd mesela en son rahim ağzı uzunluğunu sormak geldi aklıma daha önce takip ettiği için. Sordum. Boşver bu saatten sonra önemi yok zaten dedi e iyi süper dedim kalktım hshshshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…