2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ağırlık olsun diye koyuyorlarmış, bunu da okumuştum da yani ne alaka bana yapılmadı hiçbir şey de olmadı indim karnım zaten ben bastırtmam ya tekmelerim valla
Kız buz koyuyorlar buz kanamayı durdursun kanama olmasın diye yoksa yaralı karına boş agırlık koyarlarsa mahv olursun buz hemde aciyi hafifletiyor ama kıpırdayamıyorsun bir süre sonra gelip alıyorlar kanama falan riski artık kalmayınca.

Ben de yiyorum boyle dogru dıyorsun canım hayırlısı olsun saglıklı olsun da tombiş olsun derdim yok zaten

Buzu da ilk senden duydum şu an, her hastanenin usulü farklı sanırım inşallah ilki gibi olur benim bu da zira hiç çekemem

Buraya 2 gün önce benim bebe çok hareketli değil ortalama hareket ediyo falan yazmıştım. “Ortamlarda adımı hantala mı çıkarıcaksın” dercesine o günden beri çıldırdı oğlan. Ne gece ne gündüz hiç durmuyo yav yaptığım işe odaklanamaz oldum. Tamam yavrum en hareketli sensin, sakin ol şampiyon.

MaşaAllah minnaka bak sen

Buzu da ilk senden duydum şu an, her hastanenin usulü farklı sanırım inşallah ilki gibi olur benim bu da zira hiç çekemem
Ben ablamdan hatırlıyorum sezaryen olmuştu gelip gelip hemşireler karnına basıyordu kan çıkartıyorlardı zalımlar.

Ben de orda burda şikayet ediyorum uyutmuyor canımı çok acıtıyor falan diye. Sonra aklım basima gelince çok şükür diyorum bu çocuklar da hareket etse dert etmese dert bı yaranamadılar bize

Ben ilk uyaninca karnımda agırlık hiss ediyordum ama ne oldugunu anlamadım hemde soguktu buz gibi dusundum kendimce.Sonra hemşire gelip bakinca söyledi buzu bazen degiştiriyorlar açıp bakiyorlar kanama varmi diye mahramiyet 0 bakan bakana.Kanama olmayincada seviniyorlar yani oh iyi yok kanama diye.
NOrmal dogum yapan eltimede karnina buz koymuştular herhalde her hastane yapmiyor dedigin gibi her doktor başka bir şekilde çalışıyor herhal bende anlamiyorum bazen.

Ben de orda burda şikayet ediyorum uyutmuyor canımı çok acıtıyor falan diye. Sonra aklım basima gelince çok şükür diyorum bu çocuklar da hareket etse dert etmese dert bı yaranamadılar bize
Yani ben önceki halinden asla şikayetçi değildim o kadar idealdi ki Allah Allah niye az hareket etti de demiyodum tekmelerinden yoruldum da demiyodum. Bu 2 gündür ne oldu bilmiyorum ama bi şeyler olduğu kesin

Ben ablamdan hatırlıyorum sezaryen olmuştu gelip gelip hemşireler karnına basıyordu kan çıkartıyorlardı zalımlar.
Ben başka bir doktorda dinlemiştim yapmazsan karında kan birikir sonra kanama başlar sonra işte ayıkla pirinçin taşını mecburuz begenmesenizde o kan dökülmeli diye.

Ben başka bir doktorda dinlemiştim yapmazsan karında kan birikir sonra kanama başlar sonra işte ayıkla pirinçin taşını mecburuz begenmesenizde o kan dökülmeli diye.
Valla kızlar kusura bakmayın da o şemsiye döte girdi bir kere açılacak zevkini çıkarmaya bakalım bence yoksa sikinti

Benim zaten kanamam kendi kendine çok olmuştu, 2 pakete yakın depend gitti normalde adet kanamam azdır öyle yoğun olmam da. Bu gittiğimde sorayım bakayım ya

Benim zaten kanamam kendi kendine çok olmuştu, 2 pakete yakın depend gitti normalde adet kanamam azdır öyle yoğun olmam da. Bu gittiğimde sorayım bakayım ya
Sezaryende tamamen temizliyorlar bazen eğer durum stabil ise yapmamışlardır. Normal doğumda hepsi geldiği için o an standart bişi değildir belki.

Kek kurabiyeyi buzluğa koyup sonra nasıl tüketiyorsunuz ya? Fıına mı atıyorsunuz çıkartıp?
Keki yemeden önce yarım saat çıkartıyorum eriyo kendine güzel oluyor kurabiye iç koymadım ama eltim koymuştu oda çıkartıyormuş kendi kendine eriyormuş

Işte bizimkisi girgir olsun şamata olsun konuşalımolacak olanı degiştiremeyiz ama en hayirlisi olsun inşallah.
Öyle canım içimizde bir canlı büyüyor borumu yani illaki getirisi de ona göre olacak. Sadece ağrı eşiği ile alakalı bir durumdur kimisi canı tatlıdır hemen ah uh eder kimisi de bacağını kopar yani banamısın demez. Benim annem kanal tedavisini uyuşturtmadan yaptırıyor maşaAllah doktorlar bile şaşırıyor ben dolguya bile ah uh acı değilde gerçi benimki o gıcık his beni delirtiyor. Yani herkes farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…