2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay dur şimdi bir müslin şeysini daha kaldıramicam öyle ben almıyorum alanlara mutluluklar diliyorum
Ben bez aldım bebek için ama muslin gibi değil dur resim atarim simdi nasil diye yumuşacik bebegi dogumdan sonra ona sarıyorlar hem ben oglumda da ilk zamalar yıkayınca onunla kuruturdum poposunu.Beşigine seriyodum falan

Onlar da o grubun psikopatı. Ablam mesela normal doğurdu üçünü de şimdi onu doğuma çağırıyorum abla ben zorlanıyorum diye inanmıyor çünkü eltisi sezaryen olmuş ve hemen ayaklanmış tamam ben ayaklanamıyorum bu sefer diyorum hala onu anlatıyor ya insan ister mi birilerinin eline bakmayı keşke ayağa kalksam da hemen hiçbiriniz gelmeseniz

Yumuşacık büyük bunlar küçüğünüde aldım kesinlikle her annenin alması gereken olmazsa olmaz bir şey bence.Tersinide gostermeye çalıştım yumuşak pamuk oldugunu görmen için. Y ysnmrv

Eklentiler

• 20240306_161557.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu konudaki herhangi bi şeyde kıyaslama yapmak başlı başına yanlış zaten. Yardım istemene karşılık böyle söylemesine de çok üzüldüm Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten

Yumuşacık büyük bunlar küçüğünüde aldım kesinlikle her annenin alması gereken olmazsa olmaz bir şey bence.Tersinide gostermeye çalıştım yumuşak pamuk oldugunu görmen için. Y ysnmrv
Aaaa bunlar ne diye geçiyor? Ben organik aldım hepsini yumuşacık ama bunları da ilk defa görüyorum. Linkleri varsa atsana bi bakayım inşaAllah nemiş ne değilmiş

Aynen bende gördüm onları ama pişmiş koymak daha mantıklı çayı hazırlayana kadar eiyor bi gün kek yapcam bi kurabiye bigünde poğaça buzlıkta dursun sigara böreği tek koydum ama sahırda biter o dndks

30 sayfa okuduktan sonra özeti görmem keşke başa tutturma olsa özetleri

Sezaryeni doğumdan saydığına dua et. SS askerleri gibi vajinal doğum askerleri var bi de

Bende uzun yıllardır yapıyorum ya aşırı pratik börek çörek pasta kek ne varsa atarım hemen aşırı pratik. Ablam gelsin o hamur işinde baya başarılı doldurtcam dolabı ama misafir için değil değil kendim için. yeni doğum yapan kadına gelirken bir zahmet yapıp gelsinler birde hizmet mi etcem kusura bakmasınlar yeeeeaaaaani

Bu konudaki herhangi bi şeyde kıyaslama yapmak başlı başına yanlış zaten. Yardım istemene karşılık böyle söylemesine de çok üzüldüm Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten
Amin ya yine gelirim diyor da araya bayram giriyor ya doğumdan bir iki gün sonra gelirim olmadı diyor anlamıyor hastane kısmını falan kendisi normal doğurup yürüyerek çıktı, eltisi terminatördü

Lohusayken de ayrı düşcez dimi karbonhidrata

Aaaa bunlar ne diye geçiyor? Ben organik aldım hepsini yumuşacık ama bunları da ilk defa görüyorum. Linkleri varsa atsana bi bakayım inşaAllah nemiş ne değilmiş
Bende müslin asla almadim iki çocugumda da çunki sertler o yuzden sevmiyorsun sende herhalde.Bunların ismi ne diye geçiyor bende inan bilmiyorum ama yumuşak pamuk çoçuk müslin bezi gibi birseydir herhalde ama müslin gibi asla değil.
Ben bunları sıpariş etmedim trendyolda yok zaten baktım bebek magazalarında aldım ben link olsa atardım.

Lohusayken de ayrı düşcez dimi karbonhidrata
Ben bir süre düşmemeyi düşünüyorum ama bir süre en azından ablam burdayken sonra fit halimize dönmemiz kazım oda psikoloji bozuyor çünkü. Biran önce halletmek lazım o mevzuları yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…