Bende müslin asla almadim iki çocugumda da çunki sertler o yuzden sevmiyorsun sende herhalde.Bunların ismi ne diye geçiyor bende inan bilmiyorum ama yumuşak pamuk çoçuk müslin bezi gibi birseydir herhalde ama müslin gibi asla değil.
Ben bunları sıpariş etmedim trendyolda yok zaten baktım bebek magazalarında aldım ben link olsa atardım.
Anladım canım bi araştırayım bakayım inşaAllah ya müslinin kumaşını ben kendimden sevmezdim birde başka sebeplerim var boşver şimdi açmiiim mevzuları inat ettim almıyorum ilginç çok şükür hediye geldi o kadar hediyede gelmiyor maşaAllah
Anladım canım bi araştırayım bakayım inşaAllah ya müslinin kumaşını ben kendimden sevmezdim birde başka sebeplerim var boşver şimdi açmiiim mevzuları inat ettim almıyorum ilginç çok şükür hediye geldi o kadar hediyede gelmiyor maşaAllah
Merak ettim ama öyle diyorsan sormayayım o zaman.
Bende isimlerini bilmedigim için müslin bez olmazsa olmaz dedim zaten yani benim aldigim gibi muslin bezler yoska normal muslin bezleri ben kumaş türünden dolayi sevmiyorum almadımda hiç umarim bulursun bulsan banada link at sorunca magazada çocuk bezi işte diyorlar.
Ben cinayet belgeselleri izlemeye gidiyorum kızlar şu hamilelik şeysine çok dalınca insan bi daralıyor artık. Sürekli evet hamileyim hamileyim hamileyim eveeeeeet gibi psikoloji oluyor az dedektiflerin akıllarına dalayım bakalım neler yapmışlar nasıl ölmüşler nasıl çözmüşler biraz hamilelik psikolojisinden uzaklaşınca iyi geliyor tavsiye ederuk
Lan bi ağda yaptırmaya gittim geldim yirmi sayfa konuşmuşsunuz allahsızlar, arada mesaj kaçırmıycam diye deli çıkıyodum iyi yürürken düşüp kolumu bacağımı kırmadım
Merak ettim ama öyle diyorsan sormayayım o zaman.
Bende isimlerini bilmedigim için müslin bez olmazsa olmaz dedim zaten yani benim aldigim gibi muslin bezler yoska normal muslin bezleri ben kumaş türünden dolayi sevmiyorum almadımda hiç umarim bulursun bulsan banada link at sorunca magazada çocuk bezi işte diyorlar.
Organik bakıyorum kuzum ben genelde seriler oluyor organik diye onların kumaşlarını seviyorum yani onun dışında çok böyle ay bu olsun dediğim yok inşaAllah tamam atarım beybi
Organik bakıyorum kuzum ben genelde seriler oluyor organik diye onların kumaşlarını seviyorum yani onun dışında çok böyle ay bu olsun dediğim yok inşaAllah tamam atarım beybi