2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım bi araştırayım bakayım inşaAllah ya müslinin kumaşını ben kendimden sevmezdim birde başka sebeplerim var boşver şimdi açmiiim mevzuları inat ettim almıyorum ilginç çok şükür hediye geldi o kadar hediyede gelmiyor maşaAllah

Aman yarabbi neler gördüm birisi de çıkarttırdığı protezlerini çekip koymuş
Moderatörlerin bize kafayı takmasına o kadar sinir oldum ki üstüme düşeni yaptım geldim djdkkfkf

Eklentiler

• IMG_6378.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 81
Merak ettim ama öyle diyorsan sormayayım o zaman.
Bende isimlerini bilmedigim için müslin bez olmazsa olmaz dedim zaten yani benim aldigim gibi muslin bezler yoska normal muslin bezleri ben kumaş türünden dolayi sevmiyorum almadımda hiç umarim bulursun bulsan banada link at sorunca magazada çocuk bezi işte diyorlar.

Ben cinayet belgeselleri izlemeye gidiyorum kızlar şu hamilelik şeysine çok dalınca insan bi daralıyor artık. Sürekli evet hamileyim hamileyim hamileyim eveeeeeet gibi psikoloji oluyor az dedektiflerin akıllarına dalayım bakalım neler yapmışlar nasıl ölmüşler nasıl çözmüşler biraz hamilelik psikolojisinden uzaklaşınca iyi geliyor tavsiye ederuk

Lan bi ağda yaptırmaya gittim geldim yirmi sayfa konuşmuşsunuz allahsızlar, arada mesaj kaçırmıycam diye deli çıkıyodum iyi yürürken düşüp kolumu bacağımı kırmadım

Organik bakıyorum kuzum ben genelde seriler oluyor organik diye onların kumaşlarını seviyorum yani onun dışında çok böyle ay bu olsun dediğim yok inşaAllah tamam atarım beybi

Nisan analarının lohusalıkta yiycekleri karbonhidratın peşine düşmesi beni hiç şaşırtmadı bu arada, güldüm hep o mesajlara
Bir nisan anası doğum hazırlığı olarak keki-kurabiyeyi dolaba atmak, en iyi nasil atılır diye burayi tartışma podyumuna çevirmek. Harika bisi.

Organik bakıyorum kuzum ben genelde seriler oluyor organik diye onların kumaşlarını seviyorum yani onun dışında çok böyle ay bu olsun dediğim yok inşaAllah tamam atarım beybi
Boş olunca resmini atarmisin merak ettim nasılmış senin aldigin ogranikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…