2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Boş olunca resmini atarmisin merak ettim nasılmış senin aldigin ogranikler.
kuzum ben oldum olası çok böyle desenli şeyleri sevmiyorum. Bebekte de böyle hayvan, insan sureti gibi suretli kıyafetlerin, malzemelerin, şeylerin bebeği manevi olarak rahatsız ve huzursuz ettiğini okumuştum bir yerden o nedenle herşeyimi düz almaya özen gösterdim. Maalesef bebek kıyafetleri aşırı desenli benim bile gözümü yoruyor herkesin kendi keyfi ve tercihi tabi kendimi anlatıyorum sadece o nedenle böyle hep düz şeyler aradım buldum. Zor oluyor biraz ama memnunum

Eklentiler

• IMG_5274.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5277.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_5276.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5275.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 50
Ben buzluğa bişi atamam gerçekten çok usengecim hayatımda sadece sarımsak soyup atmisligim var buzluğa hshdhs
Ispanak yıkamaya erinmeyen birinin gerçekten üşengeç olduğuna beni yedi cihan bir araya gelse inandıramaz, kusura bakma.

Güzellermiş
Battaniye diye o zaman geçiyor benim adiklarımda herhalde diye dusunuyorum benzer çünki müslin gibi değil.Ama battaniyesi farkli aldim zaten o ayri.

Güzellermiş
Battaniye diye o zaman geçiyor benim adiklarımda herhalde diye dusunuyorum benzer çünki müslin gibi değil.Ama battaniyesi farkli aldim zaten o ayri.
Genelde penye ama organik diye geçiyor diyelim. Tam yazlık bir kaçı kıyafetleri de var dümdüz yani, genelde organikler tek renk oluyor zaten serilerde. Gerçek organikse tabi. Tam benim işimi gören cinsten anlayacağın tabi bir tık organiği koydukları için oraya pahalı oluyor ama çok bir fark yok yani. Organik ürünler doğada yetişiyor ve biz doğada yetişen ürünlere daha fazla para veriyoruz ilginç gerçekten ah bu insanoğlu ah

Bu arada dün o kadar resim attı herkes bu itsmylife_ sinsice yorumladi sadece ben dün anlamıştım zaten neyin peşindesin sen yavrum
"Bu geey mi buu geeeeeey miiii geyyy mi buuuu
HSDHAHSHAHAAHAHAHAH ee bak atsam ben de banlanacakmisim sizin hakkınızı kim savunacak burda memeleri örnek gösterip

Ben de buraya yazınca duzelıyor ben de gunler var cuma cmrtsi pazar yavaslıyor sacma bir sekılde
yemın ederım benımkıde haftasonu öyle. asla kıpırdamıyor endişe ediyorum, pazartesı işe geliyorum başlıyor tepiklemeye ya

Bayılırım tlc nin suç cinayet bölümleri

Aman neyse ne aldık memmunum ismi olsada olmasada.
Organik ayni fiyata olmaaz fiyati yukseltmeseler dünya başımıza yıkılır.

Bayılırım tlc nin suç cinayet bölümleri
Gidemedim kız daha

ama varya seri katiller serisini şiddetle tavsiye ederim öffff ted bundy falan abaaaoooowwwww diririra diririra. Benim kafaymışsın kız yessss gel sarılalım

Lan bi ağda yaptırmaya gittim geldim yirmi sayfa konuşmuşsunuz allahsızlar, arada mesaj kaçırmıycam diye deli çıkıyodum iyi yürürken düşüp kolumu bacağımı kırmadım
off ben senın adını sürekli evdeki nakliyat diye okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…